orestis000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Στο λάπτοπ τις αδερφής μου κάναμε ενημέρωση στα 10(είχε 8.1). Μερικές φορές είναι συνδεδεμένο στο στο δίκτυο αλλά δεν μπαίνει στο ίντερνετ ενώ άλλοι υπολογιστές μπαίνουν. Με ένα reboot δουλεύει μια χαρά,εάν και μερικές φορές μετά το reboot πρέπει να επιλέξω να κάνει αυτόματη συνδεση, γιατί για κάποιο λόγο δεν είναι επιλεγμένη. Καμιά ιδέα τι μπορεί ν φταίει; Υ.Γ. έκανα ενημέρωση τους οδηγούς αλλά δεν άλλαξε τπτ
georgekn Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Το ίδιο πρόβλημα είχα σε toshiba πελάτη μου, άλλαξα την wi-fi κάρτα και όλα οκ. Δοκίμασε πρώτα με ενα usb wi-fi να σιγουρευτείς ότι το λειτουργικό είναι οκ.
orestis000 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 δεν έχω τώρα μπροστά μου το λάπτοπ και δεν θυμάμαι το μοντέλο. Μου είπε όχι σχεδόν κάθε φορά γίνεται όταν μιλάει στο Skype. Έχετε ακούσει για τέτοιο bug;
rfc Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ναι σε πολυ κοσμο κυριως οταν η καρτα εχει τσιπακι broadcom.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα