GeorgeSony Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Καλησπερα εχω ενα iphone 4s και μετα απο ενα προνλημα που ειχε αναγκαστηκα να του κανω ενημερωση και επαναφορα μεσω itunes τα εκανα και μου ζηταει το apple id το οποιο το θυμαμαι αλλα δεν θυμαμαι τον κοδικο και επειδη τελειωνει σε icloud.com δεν μπορω να κανω ανακτηση απο email οποτε ειναι ερωτηση ασφαλειας και ημερομηνια γεννησσης και εγω θυμαμαι την ημερωμηνια και μια ερωτηση απο τν κοδικο ασφαλειας και δεν ξερω τισ υπολοιπες τι κανω
atheatos Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Καλησπερα εχω ενα iphone 4s και μετα απο ενα προνλημα που ειχε αναγκαστηκα να του κανω ενημερωση και επαναφορα μεσω itunes τα εκανα και μου ζηταει το apple id το οποιο το θυμαμαι αλλα δεν θυμαμαι τον κοδικο και επειδη τελειωνει σε icloud.com δεν μπορω να κανω ανακτηση απο email οποτε ειναι ερωτηση ασφαλειας και ημερομηνια γεννησσης και εγω θυμαμαι την ημερωμηνια και μια ερωτηση απο τν κοδικο ασφαλειας και δεν ξερω τισ υπολοιπες τι κανω Δεν είχες δώσει καποιο άλλο email ώστε να κανείς ανάκτηση απο email? To επειδη τελειώνει σε iCloud.com λυπάμαι παρά πολυ αλλα δεν έχει καμία σχέση με την ανάκτηση του κωδικού μέσο email.....
CheOnWeb Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Για να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό χχχχ@icloud.com, λογικά χρησιμοποίησες κάποιο ήδη υπάρχον mail. αν δεν το έχεις αφαιρέσει σκοπίμως απ' το Apple ID, μπορείς να κάνεις ανάκτηση μέσω αυτού. Πήγαινε στο https://appleid.apple.com/ να δεις τις δυνατότητες ανάκτησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα