Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον λογο το ότι δεν μπορω να ρυθμισω την καρτα που εχει το λαπτοπ ετσι ώστε να μιλαει με το ρουτερ μου , αποφασισα να εγκαταληψω κάθε προσπαθεια και να στραφω στην ευκολη λυση, της αγορας ενός ανταπτορα... Ψαχνω λοιπον εναν ανταπτορα τυπου σαν αυτό σαν ειδος χωρις να υστερει σε ταχυτητα και εμβέλεια (οσο γινεται-ξερω τι μου γινεται), για να είναι οσο γινεται πιο διακριτικο και ευκολο στην μεταφορα μαζι με το λαπτοπ.Αλλα δεν ξερω τι γινεται στα θεματα της αξιοπιστίας και της σταθεροτητας....βλέπετε αν καεις μια φορα φυσας και το γιαουρτι, η καρτουλα που εχει το λαπτοπ με εχει προβλητισει απίστευτα σχετικα με το θεμα των ανταπτορων... η διαρυθμιση του σπιτιου είναι 2οροφο και το ρουτερ είναι το NETIS WF2419 kai βρησκετε στον πανω οροφο και αυτή την στιγμη προσωρινα χρησιμοποιω το USB D-Link AirPlus G DWL-G122 (rev.C) και παει ΠΡΙΜΑ.........αν γινεται ότι υλικο είναι να πεσει στο τραπεζι να είναι από το e-shop αν γινεται μιας και βολεύομαι με τα e-shop points.

ευχαριστω εκ των προτερων παιδες.

Δημοσ.

Πραγματικα δεν ξερω κατα ποσο δυσκολοτερο ειναι αυτό που ρωταω απο τα υπολοιπα θεματα που εχουν ηδη πανω απο 10 απαντησεις.

Δημοσ.

Μερικές φορές θέματα απλά φεύγουν άκλαυτα... Just happens... Χωρίς ιδιαίτερο λόγο...

Όσο για το θέμα, οι μικρές κεραίες δεν είναι οτι το καλύτερο, γιατί δεν παίρνεις καμια κλασικιά σαν και αυτή: link ή αυτή: link ?

Όπως και να έχει όμως η καλύτερη λύση θα ήταν να έφτιαχνες την κάρτα του λάπτοπ.... Ποιο είναι το λάπτοπ; Ποιο module WiFi έχει; Γιατί λες σου κάνει νερά; Που είναι το πρόβλημα δηλαδή;

Δημοσ.

Μερικές φορές θέματα απλά φεύγουν άκλαυτα... Just happens... Χωρίς ιδιαίτερο λόγο...

Όσο για το θέμα, οι μικρές κεραίες δεν είναι οτι το καλύτερο, γιατί δεν παίρνεις καμια κλασικιά σαν και αυτή: link ή αυτή: link ?

Όπως και να έχει όμως η καλύτερη λύση θα ήταν να έφτιαχνες την κάρτα του λάπτοπ.... Ποιο είναι το λάπτοπ; Ποιο module WiFi έχει; Γιατί λες σου κάνει νερά; Που είναι το πρόβλημα δηλαδή;

http://www.insomnia.gr/topic/606615-%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-intel-dual-band-wirelless-n-7260/?do=findComment&comment=54795171 τσεκαρε εδω φιλε μου
Δημοσ.

Δοκίμασες να βάλεις το ρούτερ σε 802.11G αποκλειστικά; Τον Driver που δίνει η Asus?

Δοκίμασες να αλλάξεις κανάλι στο ρούτερ και να το βάλεις σε κάποιο στην μέση ή αρχή;

Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις το BT στο λάπτοπ;

Μπορείς να ανεβάσεις όλες τις ρυθμίσεις του προσαρμογέα WiFi του λάπτοπ να δούμε τι μπορείς να πειράξεις;

Στην χειρότερη πας και παίρνεις ένα module άλλης μάρκας και το αλλάζεις το intel, τι να μπλέκεις με USB κτλπ... Και εγγύηση να έχει αν πάθει κάτι στο μέλλον βάζεις το δικό του πίσω και το δίνεις για επισκευή.

Δημοσ.

ευχαριστω παρα πολύ για την ανταπόκρισή αλλα λογω ελειψης υπομονης πηγα και αγορασα αυτόν ο οποιος μολις τον κουμπωσα δουλεψε τελεια.

Anyway , αλλα δεν είναι τυχαιο ότι η υπομονη είναι αρετη την οποια εγω δεν εχω , πριν μερες ειχα γραψει και στην intell , και μου προτείνανε καποιες λυσεις, πρωτη και καλυτερη ηταν να περασω τους drivers του κατασκευαστη γιατι ειπαν ότι εχουν εργοστασιακες ρυθμισεις για το λαπτοπ. που να το φανταστω......... εδω είναι το θεμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...