tempes Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 μιας και ειμαι νεος στα mac θελω στο mackbook που εχω να περασω el capitan απο οτι βλεπω στις απαιτησεις του el capitan θελει το αμεσως επομενο μοντελο αλλα εμενα μου εχω κολλησει οτι σιγουρα θα υπαρχει τροπος να περαστει. μπορειτε να με βοηθησετε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχει βοήθεια, φίλε μου. Το μηχανάκι μπορεί να τρέξει μέχρι και το OS X 10.7 Lion, υπό την προϋπόθεση ότι έχει 4GB RAM, διαφορετικά τα lags είναι δεδομένα. Κατά την γνώμη μου, ιδανικό OS X είναι το 10.6 Snow Leopard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 μην ακους τι σου λενε ειχα βαλει σε μηχανακι οπως το δικο σου el capitan χωρις κανενα θεμα,φυσικα του ειχα ssd αλλα δεν ειχε κανενα προβλημα. και ειχα 3gb ram και κανενα lag ... αγορασε το και βουρ setup ,για οσους απλα δεν ξερουν καλυτερα να μην παραπληροφορουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 μην ακους τι σου λενε ειχα βαλει σε μηχανακι οπως το δικο σου el capitan χωρις κανενα θεμα,φυσικα του ειχα ssd αλλα δεν ειχε κανενα προβλημα. και ειχα 3gb ram και κανενα lag ... αγορασε το και βουρ setup ,για οσους απλα δεν ξερουν καλυτερα να μην παραπληροφορουν.... Απλά μετέφερα τις προδιαγραφές του μηχανήματος, που περιορίζουν τις δυνατότητες για αναβάθμιση του μέχρι το Lion με κατά προτίμηση 4GB RAM. Σε παρακαλώ λοιπόν να προσέχεις τις εκφράσεις σου αφού όπως και να το κάνουμε, η τοποθέτηση μου απέχει από την παραπληροφόρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Απλά μετέφερα τις προδιαγραφές του μηχανήματος, που περιορίζουν τις δυνατότητες για αναβάθμιση του μέχρι το Lion με κατά προτίμηση 4GB RAM. Σε παρακαλώ λοιπόν να προσέχεις τις εκφράσεις σου αφού όπως και να το κάνουμε, η τοποθέτηση μου απέχει από την παραπληροφόρηση. ωραια δεν παυει να ειναι ωστοσο λαθος προσεγγιση ,εφοσον δεν ειχες εμπειρια με το θεμα καλυτερα ηταν να μην αναφερεις οτι διαβασες το οποιο απλα αποτελει reccomendation και οχι την απολυτη προσεγγιση , ωστοσο σε καποιο σημειο για lags κλπ ησουν σχεδον σιγουρος οτι δεν θα τα τραβα ... για τις εκφρασεις μου δεν θεωρω οτι ειναι επιθετικη εκφραση ή προσβλητικη ,ωστοσο για χαρη του κλιματος αν η εκφραση μου για παραπληροφορησε σε ενοχλησε θεωρησε οτι δεν λεχθηκε ,και εν τελει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 ωραια δεν παυει να ειναι ωστοσο λαθος προσεγγιση ,εφοσον δεν ειχες εμπειρια με το θεμα καλυτερα ηταν να μην αναφερεις οτι διαβασες το οποιο απλα αποτελει reccomendation και οχι την απολυτη προσεγγιση , ωστοσο σε καποιο σημειο για lags κλπ ησουν σχεδον σιγουρος οτι δεν θα τα τραβα ... για τις εκφρασεις μου δεν θεωρω οτι ειναι επιθετικη εκφραση ή προσβλητικη ,ωστοσο για χαρη του κλιματος αν η εκφραση μου για παραπληροφορησε σε ενοχλησε θεωρησε οτι δεν λεχθηκε ,και εν τελει H τοποθέτηση μου βασίζεται σε αξιόπιστες databases, ενώ δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω την προσωπική σου εμπειρία παρ' ότι κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση. Όπως και να έχει, θεωρώ ότι έχει λήξει η διαφωνία μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 και πως θα γινει αυτο , δεν βρηκα μεχρι στιγμης τροπο να περασω το el capitan. το εχω ηδη στα χερια μου με επεξεργαστη core 2duo 2,4ghz και 3 gb ram που μου ειναι πολυ ευκολο να το κανω 4gb βεβαια δεν ξερω πως θα ειναι με την καρτα γραφικων που εχει , καποια ιντελ μικρη ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 και πως θα γινει αυτο , δεν βρηκα μεχρι στιγμης τροπο να περασω το el capitan. το εχω ηδη στα χερια μου με επεξεργαστη core 2duo 2,4ghz και 3 gb ram που μου ειναι πολυ ευκολο να το κανω 4gb βεβαια δεν ξερω πως θα ειναι με την καρτα γραφικων που εχει , καποια ιντελ μικρη ειναι Σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Apple δεν μπορείς να το περάσεις, αφού το μηχάνημα δεν διαθέτει τις απαιτούμενες απαιτήσεις συστήματος. Όμως ο φίλος forgotten, μπορεί να σου υποδείξει πως να ξεπεράσεις τον περιορισμό. Όπως και να έχει, προτού προχωρήσεις, καλό θα ήταν να κάνεις ένα κλώνο του συστήματος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 δεν εχω τιποτα που χρειαζομαι , το 10.7.5 μπορω να το ξαναπερασω οποτε χρειαστει. ξερω οτι απο την apple δεν υπαρχει τροποσ να το περασω αφου δεν πληρει τα χαρακτηρηστηκα που χρειαζεται το el capitan. αλλα ψαχνω αυτο τον "περιορισμο" που ειπες γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα υπαρχει τροπος να περασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ο installer έχει ένα αρχείο με τη λίστα των υποστηριζόμενων μηχανημάτων.. κάνοντάς το edit προσθέτεις και το δικό σου και το κάνεις εγκατάσταση. Αλλά το μεγαλύτερό σου πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν drivers για το Intel GMA 950 που φορά για την κάρτα γραφικών. Άρα δεν μπορείς να προχωρήσεις λόγο πρακτικότητας! Έχουν υπάρξει κάποιες μεσοβέζικες λύσεις, άλλα καμία δεν δουλεύει αξιόπιστα. Γνώμη μου, πήγαινε στα 4GB και αν μπορείς πάρε κι έναν φθηνό SSD και είσαι μια χαρά. Τώρα αν πάλι "πρέπει" οπωσδήποτε να πας σε El Capitan, άλλαξε μηχάνημα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ο installer έχει ένα αρχείο με τη λίστα των υποστηριζόμενων μηχανημάτων.. κάνοντάς το edit προσθέτεις και το δικό σου και το κάνεις εγκατάσταση. Αλλά το μεγαλύτερό σου πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν drivers για το Intel GMA 950 που φορά για την κάρτα γραφικών. Άρα δεν μπορείς να προχωρήσεις λόγο πρακτικότητας! Έχουν υπάρξει κάποιες μεσοβέζικες λύσεις, άλλα καμία δεν δουλεύει αξιόπιστα. Γνώμη μου, πήγαινε στα 4GB και αν μπορείς πάρε κι έναν φθηνό SSD και είσαι μια χαρά. Τώρα αν πάλι "πρέπει" οπωσδήποτε να πας σε El Capitan, άλλαξε μηχάνημα. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 έχουν ανοίξει πολλά παρόμοια θρεντ, όλα καταλήγουν για ram και ssd, κάθε φορά λέω θα το κάνω.... και ακόμα είμαι με το leopard snow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Πάντως σε σχέση με το Lion ίσως να είναι καλύτερο το Snow Leopard. Πολύ πιο ελαφρύ σύστημα. Θυμάμαι όταν είχα κάνει την αναβάθμιση το αναπολούσα! Υγ. Είναι όμως χαζομάρα της Apple σε mac που σηκώνει Windows 10 να μην του βάζει το τελευταίο λειτουργικό της. Μεγάλο φάουλ και χωρίς δικαιολογία, γιατί δε νομίζω να υπάρχει ουσιαστικός περιορισμός. SSD βάλε. Ram αφού έχεις ήδη 3gb, βάλε 4 μόνο αν τα βρεις πολύ φθηνά. Αλλιώς με τον SSD θα δεις το 90%+ της διαφοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δες εδώ http://forums.macrumors.com/threads/os-x-el-capitan-on-unsupported-macs.1889851/ αν και βέβαια είναι hackintosh approach λίγο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Πολλά hackintosh δουλεύουν καλύτερα και με μεγαλύτερο εύρος εξωτερικών συσκευών να υποστηρίζονται ,λόγω πειραγμένων drivers... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα