Razor_7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Έχω ενός φίλου το Lenovo G50-80, και ενώ όλοι οι drivers μπήκαν κομπλέ, ο energy manager έχει θέμα, δηλαδή κατεβάζοντας το αρχείο από το επίσημο site η εγκατάσταση δε δείχνει να προχωράει όταν φτάνει στο στάδιο "install drivers" αλλά σταματάει. Δεν εμφανίζει σφάλμα ή κάτι τέτοιο, απλά σταματάει. Υπόψιν το σύστημα είναι Win10 64bit (δοκίμασα και εκδόσεις Win7/8.1 όπως και 32bit αλλά και πάλι τπτ) Τί μπορεί να φταίει;
Kostasspil Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Αντιμετωπιζω κι εγω το ιδιο προβλημα, καμια ιδεα? Ή καποια εναλλακτικη πρόταση για Energy Manager υπάρχει? Ευχαριστώ!
ss13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Αντιμετωπιζω κι εγω το ιδιο προβλημα, καμια ιδεα? Ή καποια εναλλακτικη πρόταση για Energy Manager υπάρχει? Ευχαριστώ! Εγγύηση έχεις ;
ss13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 ??? Αν δεν πεις αναλλυτικά το πρόβλημα που έχεις πως θα βοηθήσουμε ;
Kostasspil Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Το πρόβλημα που αντιμετωπιζει και ο TS "κατεβάζοντας το αρχείο από το επίσημο site η εγκατάσταση δε δείχνει να προχωράει όταν φτάνει στο στάδιο "install drivers" αλλά σταματάει. Δεν εμφανίζει σφάλμα ή κάτι τέτοιο, απλά σταματάει."
ss13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Πες τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου , επίσης τι λειτουργικό έχει ; Στην διαχείριση Συσκευών ( Device Manager ) έχεις καμία ένδειξη ( κίτρινο ερωτηματικό ) , καθαρή εγκατάσταση έκανες ή αναβάθμιση ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα