Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. αντιμετοπιζω τον τελεφταιο καιρο ενα προβλημμα. στα μισα μπουταρισματα του υπολογηστη μου, εχω αυτην την ενδηξη! cpu fan error! μετα πρεπει να πατισω f1 για να μπει στο bios και αν απλα πατισω f10 χωρις να πειραξω τιποτα συνεχιζει και μπενει κανονικα. το προβλημα παρουσιαστικε απο την μερα που αλλαξα ανεμιστηρα στην ψυκτρα. mobo εχω την asus maximus vii gene και ανεμιστηρα εχω noctua NF-F12 industrial PPC-3000 PWM. μπορει να γινει καποια ριθμιση και να σταματησει το προβλημα? 

ΥΓ. εχω κοιταξει καλα αν παταει το 4πινο βυσμα στην θεση του και ενοητε βρισκεται στην σωστη θεση.

Δημοσ.

Θα μπεις στο bios και θα πας στη ρυθμιση στροφων ανεμιστηρα(cpu fan speed low limit)...Εκει αν εχει ρυθμιση για παραδειγμα 600rpm και οταν ανοιγει ο υπολογιστης ο ανεμιστηρας της ψυχτρας τρεχει στις 500rpm για αυτο βγαζει error και πρεπει να το μειωσεις

• Like 3
Δημοσ.

Εχεις παει στις σωστες επιλογες του σωστου ανεμιστηρα; Δες εδω στο 1.37 του video

Στο αναφερω γιατι ειχα το ιδιο προβλημα με διαφορετικο ανεμιστηρα που εβαλα στην ψυχτρα και εκανα ακριβως το ιδιο

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια. αντιμετοπιζω τον τελεφταιο καιρο ενα προβλημμα. στα μισα μπουταρισματα του υπολογηστη μου, εχω αυτην την ενδηξη! cpu fan error! μετα πρεπει να πατισω f1 για να μπει στο bios και αν απλα πατισω f10 χωρις να πειραξω τιποτα συνεχιζει και μπενει κανονικα. το προβλημα παρουσιαστικε απο την μερα που αλλαξα ανεμιστηρα στην ψυκτρα. mobo εχω την asus maximus vii gene και ανεμιστηρα εχω noctua NF-F12 industrial PPC-3000 PWM. μπορει να γινει καποια ριθμιση και να σταματησει το προβλημα? 

ΥΓ. εχω κοιταξει καλα αν παταει το 4πινο βυσμα στην θεση του και ενοητε βρισκεται στην σωστη θεση.

Σιγουρα το εχει βαλει σωστα πανω στην μητρικη και δεν το εχεις βαλει σε θεση που μπαινουν τα φανακια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι disable. Μου είχε τύχει το ίδιο, το έλυσα βάζοντάς στο low limit που σου είπαν τα παιδιά ignore και μετά απο μερικές επανεκκινήσεις έστρωσε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...