Προς το περιεχόμενο

Animation movies!!!

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

3DViRuS, ναι ρε συ αυτο λεω και εγω. Οτι το FF ΔΕΝ ειχε κοινο, και ακομα περισοτερο απογοητευσε ΚΑΙ τους φαν των παιχνιδιων (μεταξυ των οποιων και εγω)

περα απο τεχνολογια (οχι ριζοσπαστικη επιμενο, απλα τελειοποιημενη) δεν ειχε, και αυτο ειναι κατι που σε ταινια κανονικου μηκους δεν ταιριαζει. Σε ταινια μικρου, final flight of the osiris πχ ναι.

δεν εχω δει τα making of δυστιχος, αξιζει λες να νοικιασω το dvd για αυτα?

fractal

ακτιβος!! σκεψου το BINGO μπορει να συγκριθει (οπτικα τουλαχιστον) με το FF και ειναι ΑΠΛΑ ενα demo οχι μια ολοκληρη ταινια:P

το FF προοριζοταν για εμπορικο, αλλα ηταν απλα κακο:P

να ρωτισω κατι 3d κανε ενα ρεζουμε του τι χρησημοποιησαν στο FF.

απο οσα ξερω, εκαναν ορισμενα simulation για μαλλια τριχες κτλ, εκαναν ενα τραγικο brute force στα μαλια της aki, μεχρι και το fur του maya χρησημοποιησαν για τα μουσια του γερου! ελεος δηλαδη!

Δημοσ.

To final Fantasy ειχε τα φοντα να ηταν πολυ καλη ταινια. Το κακο ηταν οτι εγινε αχταρμας με ενα εξωπραγματικο σεναριο (που μπορουσε να στρωσει αλλα ολα ηταν too much) και καποια κλισε που στοχευαν σχεδον αποκλειστικα σε Αμερικανικο κοινο (πχ πεζοναυτες κτλ)

Ειχε κατι εκπληκτικες σκηνες πχ τα ονειρα της Ακι που το γυριζαν σε κατι σκηνες στυλ alien-LOTR και ξενερωνες. Μηπως χρειαζονταν πιο σοβαρος σκηνοθετης;

Το οπτικο αποτελεσμα ηταν εντυπωσιακο και η ηρωιδα θεα, βασικα και η Γιαπωνεζα που της δανεισε τη φωνη της θεα ηταν :D

Δημοσ.

Εγώ δηλαδή που είμαι fan του FF πως μου άρεσε τρελά και συνεχίζω να το προσκυνώ!?

Και ο Sakaguchi μια χαρά έκανε την δουλεία του. Μην ξεχνάτε ότι αυτός έχει σκηνοθετήσει τα περισσότερα FF games...

Πιστεύω ότι πάτωσε στην US επειδή οι αμερικανοί δεν έχουν συνηθίσει την γιαπωνέζικη κουλτούρα σε τέτοια κλίμακα, αν και αυτό βλέπω να αλλάζει σιγά-σιγά με αρχηγό την Disney (spirited away). Εδώ έγινε συμπαραγωγός στο Ghost In The Shell 2!!!! Τέτοιες ταινίες αξίζει να της βλέπεις σε σινεμά αλλά ποίος θα κάτσει να τις φέρει στο Greekistan μας... :(

Material Defender 1032

Δημοσ.
Εδώ έγινε συμπαραγωγός στο Ghost In The Shell 2!!!!

Plaka mou kaneis :shock: :shock:

Pote vgike??To thelw TWRA!!!Einai toso kalo oso kai to prwto? :?:

Το έχω διαβάσει στο site του. Έχω κατεβάσει και ένα μικρό trailer με το οποίο μένεις ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!! Δεν θυμάμαι ποτέ θα βγει στους κινηματογράφους (τις Ιαπωνίας τουλάχιστον). Τέτοιες ταινίες ΠΡΕΠΕΙ να τις βλέπεις στο σινεμά αλλά όπως έγραψα εδώ είναι Greekistan και έτσι ας αρκεστούμε στο dvd...

Θα ψάξω για το site...

OK found!... HERE!

Έχει και το promo που είχα κατεβάσει αλλά και trailer!!!

Να και το site του!

Material Defender 1032

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...