Whitefanged Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Αν είχε σταθερό χέρι μου φαίνεται δεν θα υπήρχε αυτό το νήμα. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Αν είχε σταθερό χέρι μου φαίνεται δεν θα υπήρχε αυτό το νήμα. Ενδέχεται .
Whitefanged Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/656595-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1%CE%B6%CF%89-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82/ κι ομως υπαρχουν αγγελιες που αγοραζουν χαλασμενα...... Κάπου το είχα ξαναδεί. Ελπίζω να μην απογοητευτείς με την τιμή πάντως και θα συμφωνησω με την μεταπωλητηκη αξια του 1151 αλλα αν δεις και σε τι τιμες πωλουνται σετακια των 1155 θα παθεις πλακα!!! Επεξεργαστης 3570Κ 150 ευρω....Asus Ζ77 Sabertooth LGA1155...140 ευρω... Καλά αυτό είναι κλασσικό φαινόμενο του Έλληνα. Στα χέρια του τα προϊόντα δεν παλιώνουν αλλά 'παλαιώνουν' με ότι συνεπάγεται αυτό για την τιμή. Δεν νομίζω πάντως να αγοράζει κανείς σε αυτές τις τιμές. Σε αυτά τα χρήματα παίρνει καινούριο Skylake i5 και 1151 m/b.
kalidor Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Xμ....αυριο θα παει για επισκευη αν γινεται φυσικα... οσο για Skylake...keep walking....
Whitefanged Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Αφού θα την πας για επισκευή (καλή τύχη κιόλας) πες μου αν θες πως το έκανες? Δεν ρωτάω ειρωνικά, ειλικρινά έχω περιέργια. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Η αλήθεια είναι πως δεν θέλει και πολλή προσπάθεια, λίγο να ξεχαστείς και να σφίξεις αρκετά τις βίδες της ψύκτρας θα ακουστεί το μαγικό χρατς .
Whitefanged Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Τέτοια λεγε μου να πηδηχτώ απ΄το παράθυρο. Στο waterblock επειδή δεν μου άρεσαν τα mounts της Alphacool έχω κάνει custoμιά. Φυσικά εννοείται ότι δεν τερματίζουν στο σφίξιμο μόνα τους και το υπολόγισα με το μάτι. Ελπίζω όταν θα το ανοίξω να μην μου μείνουν τα pin στο χέρι. 1
kalidor Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Για την πληροφορηση σας εγινε απο πολυ σφιξιμο της υδροψηξης πανω στις βασεις.... εκει την πατησα...κριμα να παει στα σκουπιδια μια τετοια μητρικη απο εναν τετοιο αδεξιο λαθος... Αλλα για σιγουρα θα την παω μαστορα αυριο..για να δω τι θα μου πει.... 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δεν θα έχεις θέμα whitefanged, απλά θέλει πολλή προσοχή. Kalidor γνώμη μου άσε τους μάστορες, χαλάρωσε και άρχισε να ισιώνεις pins. Η χαρά που θα νιώσεις μόλις επαναφέρεις στην ζωή το χαλασμένο mobo είναι απερίγραπτη, στο λέω από εμπειρία που έχω φέρει στην ζωή ξανά pentium 4 socket 478 έπειτα από στραβωμένα pins, η χαρά απερίγραπτη. Αν μάλιστα το ψάξεις μόνος σου ξέρεις πως θα κάνεις και σωστή δουλειά, ο μάστορας μπορεί να στα κάνει και χειρότερα επίτηδες, έτσι ώστε να σου πει ξέρεις δεν γίνεται κάτι και μετά να σε πείσει να πάρεις mobo από τον ίδιο και μάλιστα πανάκριβη, δεν είναι για πολλά πολλά οι "μάστορες". 2
kalidor Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δεν θα έχεις θέμα whitefanged, απλά θέλει πολλή προσοχή. Kalidor γνώμη μου άσε τους μάστορες, χαλάρωσε και άρχισε να ισιώνεις pins. Η χαρά που θα νιώσεις μόλις επαναφέρεις στην ζωή το χαλασμένο mobo είναι απερίγραπτη, στο λέω από εμπειρία που έχω φέρει στην ζωή ξανά pentium 4 socket 478 έπειτα από στραβωμένα pins, η χαρά απερίγραπτη. Αν μάλιστα το ψάξεις μόνος σου ξέρεις πως θα κάνεις και σωστή δουλειά, ο μάστορας μπορεί να στα κάνει και χειρότερα επίτηδες, έτσι ώστε να σου πει ξέρεις δεν γίνεται κάτι και μετά να σε πείσει να πάρεις mobo από τον ίδιο και μάλιστα πανάκριβη, δεν είναι για πολλά πολλά οι "μάστορες". ισως να εχεις δικιο...αξιζει να δοκιμασω αυριο....η θα το φτιαξω η ..... 3
Whitefanged Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 ισως να εχεις δικιο...αξιζει να δοκιμασω αυριο....η θα το φτιαξω η ..... That's the spirit! 1
BabisTs Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Για την πληροφορηση σας εγινε απο πολυ σφιξιμο της υδροψηξης πανω στις βασεις.... εκει την πατησα...κριμα να παει στα σκουπιδια μια τετοια μητρικη απο εναν τετοιο αδεξιο λαθος... Αλλα για σιγουρα θα την παω μαστορα αυριο..για να δω τι θα μου πει.... Για μένα πάλεψε την μόνος σου διότι ισχύει ότι σου είπε και παραπάνω ο multi για τους "μάστορες" (εκτός και αν έχεις κανέναν δικό σου άνθρωπο που την ξέρει την δουλειά)! 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Όχι ίσως, έχω δίκιο μιας και έχουν δει πολλά τα ματάκια μου . Θα το φτιάξεις 100%, θέληση να υπάρχει, όρεξη και θα με θυμηθείς, η χαρά που θα νιώσεις μόλις επαναφέρεις το mobo θα είναι από άλλο πλανήτη, στο λέω επειδή έχω περάσει από τέτοια στάδια πολλές φορές και 1000% προτιμώ την λύση diy, μιας και είναι φθηνότερη και σε προσαρμόζει να μην τα παρατάς στα δύσκολα σε περίπτωση ελαττώματος σε pc hardware, σε μαθαίνει να αντιμετωπίζεις προβλήματα το diy δηλαδή . 3
life is music Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Και αν είσαι αρχάριος και φοβασε μην την χαλασεις τι κανείς τοτε;
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Και αν είσαι αρχάριος και φοβασε μην την χαλασεις τι κανείς τοτε; Στρώνεσαι στο διάβασμα για το τι να κάνεις, ηρεμείς και την φτιάχνεις την mobo, δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω, αν πραγματικά θέλεις να γλυτώσεις λεφτά και να μάθεις πέντε πράγματα πρέπει να κοπιάσεις, απλό αλλά αποτελεσματικό . Ξαναλέω όλοι περάσαμε από αυτό το στάδιο, αν δεν ασχοληθείς δεν θα μάθεις, έτσι είναι δυστυχώς ή ευτυχώς. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα