stratosch Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Το android δεν είναι πολύπλοκο,είναι μερικά χρόνια μπροστά απο τα WP και το καρακλειδωμένο Ios. Με το WP και το Ios κάνεις 10 πράγματα με το ζόρι ενώ με το android 50 και με ευκολία. Μπορείς να μου πεις μερικά από αυτά που μπορείς να κανείς στα android?
privateer Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Το android δεν είναι πολύπλοκο,είναι μερικά χρόνια μπροστά απο τα WP και το καρακλειδωμένο Ios. Με το WP και το Ios κάνεις 10 πράγματα με το ζόρι ενώ με το android 50 και με ευκολία. Από τα πιο ακυρα posts ever 1
Belisarius Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μπορείς να μου πεις μερικά από αυτά που μπορείς να κανείς στα android? Αξιόπιστο ελληνικό swype πληκτρολόγιο σε διάφορες παραλλαγές είναι ένα μόνο παράδειγμα για το οποίο τα wp τώρα κάνουν προσπάθεια και το ios περίμενε ολόκληρη αναβάθμιση λειτουργικού στο ios 8 για να μπορέσει να βάλει custom keyboards.
stratosch Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Αξιόπιστο ελληνικό swype πληκτρολόγιο σε διάφορες παραλλαγές είναι ένα μόνο παράδειγμα για το οποίο τα wp τώρα κάνουν προσπάθεια και το ios περίμενε ολόκληρη αναβάθμιση λειτουργικού στο ios 8 για να μπορέσει να βάλει custom keyboards. Δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου ποτέ wp. Είναι πλέον σίγουρο.
Belisarius Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου ποτέ wp. Είναι πλέον σίγουρο. Άρα όσοι γράφουν στο τοπικ των windows δεν έχουν πιάσει wp στα χέρια τους.
Nimda075 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 σε τι ακριβως ειναι πολυπλοκο το android? ετσι απο περιεργεια ,να πεις για τις παραλογες απαιτησεις σε hardware να πω ναι αλλα πολυπλοκο? wp εχω ,για λιγο ακομα
stratosch Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 σε τι ακριβως ειναι πολυπλοκο το android? ετσι απο περιεργεια ,να πεις για τις παραλογες απαιτησεις σε hardware να πω ναι αλλα πολυπλοκο? wp εχω ,για λιγο ακομα Γενικά δεν με βόλεψε το μενού και μου έκανε ακατάστατη η ταξινόμηση των λειτουργιών. Είχα ένα lg μια εβδομάδα το κράτησα και το έδωσα. Προσωπικά δεν με τράβηξε για να ασχοληθώ παραπάνω.
StigmaX Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Εγώ εκεί που με έστειλε είναι που λέει ότι μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα με τα wp παρά με το ios... Και θέλω να ρωτησω... Το app store το άνοιξε;
Belisarius Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Εγώ εκεί που με έστειλε είναι που λέει ότι μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα με τα wp παρά με το ios... Και θέλω να ρωτησω... Το app store το άνοιξε; Τζάμπα θα ρωτήσεις, κυκλοφορούν ανάμεσα μας.
stratosch Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Εγώ εκεί που με έστειλε είναι που λέει ότι μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα με τα wp παρά με το ios... Και θέλω να ρωτησω... Το app store το άνοιξε;. Το άνοιξα ναι. Όσο για την ποσότητα των εφαρμογών δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα όμως όπως λέω ειναι Μακραν καλύτερη σε σχέση με τα Windows. Πες μου τώρα εσύ αν θέλω να στείλω ένα email σε 20 διαφορετικές διευθύνσεις στο iPhone πως μπορώ να τις επιλέξω όλες μαζί χωρίς να πρέπει να τις καταχώρηση μια μια και μην μου πεις να κατεβάσω την τάδε εφαρμογή.
kataramenos32 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 . Το άνοιξα ναι. Όσο για την ποσότητα των εφαρμογών δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα όμως όπως λέω ειναι Μακραν καλύτερη σε σχέση με τα Windows. Πες μου τώρα εσύ αν θέλω να στείλω ένα email σε 20 διαφορετικές διευθύνσεις στο iPhone πως μπορώ να τις επιλέξω όλες μαζί χωρίς να πρέπει να τις καταχώρηση μια μια και μην μου πεις να κατεβάσω την τάδε εφαρμογή. Αν οι διευθυνσεις ειναι περασμενες στη συσκευη φυσικα και μπορεις να τις επιλεξεις και να το στειλεις μαζικα.
Georgc Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μονο που το ios εχει εφαρμογες για τα παντα σε σχεση με τα wp
stratosch Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αν οι διευθυνσεις ειναι περασμενες στη συσκευη φυσικα και μπορεις να τις επιλεξεις και να το στειλεις μαζικα. Μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτό γιατί το μόνο που έχω βρει ειναι μια άλλη εφαρμογή που το κάνει Μονο που το ios εχει εφαρμογες για τα παντα σε σχεση με τα wp Δεν διαφωνώ υπάρχει τεράστια διαφορά στον τομέα των εφαρμογών. Αλλά αν συγκρίνω τα δυο os πέρα από τις εφαρμογές για μένα τα Windows ειναι πιο ολοκληρωμένα είτε αυτό λέγεται μενού, ρυθμίσεις, συνδεσιμότητα κτλ. Βέβαια για τα κενά που υπάρχουν στο ios πάντα υπάρχει μια εφαρμογή που τα καλύπτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα