stratosch Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ wp και γενικά έίμαι πολύ ικανοποιημένος. είχα το 920,1020,640 και 950. δυστηχώς το 950 το κρατησα 1 μηνα στα χερια μου και απο τοτε πηγενοερχομαι στο service και καθε φορα με αλλο προβλημα. το εχω στείλει τρίτη φορα πλεον κι εχω ζητήσει αντικατάσταση. στο θέμα μας αγόρασα το iphone 6s αφου πλέον έχω κουραστεί την κατάσταση του ελαττωματικου μου 950 και είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο για android δεν το σκέφτομαι γιατι δεν μου αρεσει καθολου το λειτουργικο και μια φορα που το προσπαθησα μου φανηκε πολυ πολυπλοκο. στο μυαλο μου ειχα αν μου αντικαταστήσουν το 950 να το πουλήσω. μετά απο 3 μέρες λειτουργίας με το iphone νομίζω πλέον οτι θελω να οπωςδήποτε να κρατήσω το 950. θεωρω σαν λειτουργικο πολύ κα΄λύτερα τα wp με περισσότερες δυνατότητες και πιο ενδιαφέρον. το iphone νομιζω πως απο τοτε που ειχα το 3gs δεν εχει αλλαξει τίποτα. η δε κάμερα σε σχεση με του 950 ειναι ανυρπακτη. τα email που γενικα τα χρησιμοποιω παρα πολυ λόγο δουλείας στα wp ειναι σαφως ανωτερα. αν είναι δυνατόν να πρέπει να στείλεις ένα email σε 20 διευθύνσεις και να πρέπει να τις βάζεις όλες μια μια ( ios) δεν μπαινεις καν στον κοπο να το κανεις απο το κινητο σου. το μονο θετικό που βλέπω στο iphone ειναι στο κομματι εφαρμογών που πραγματικα δεν μπορω να καταλάβω τι ακριβως κάνει η microsoft. συγκεκριμένα ασχολήθηκα με μία εφαρμογη που μου άρεσαι πολύ η οποία εφαρμογή είναι τις microsoft και δεν υπάρχει στα wp.... πως γκεινεν αυτο???????? συνοπτικά wp (950) υπερ καλύτερο και πιο ενδιαφερον λειτουργικο σχεδιαστικα και πρακτικα καλυτερες φωτογραφιες (και το 640 που εχω θεωρω πως εχει καλυτερη καμερα απο το iphone) περισσοτερες δεινατοτητες καλύτερη οθονη και βιντεο θεωρω καλύτερο τον edge απο τον safari (αν και ο safari ειναι πιο ετοιμος broswer) ios (iphone6s) οι εφαρογες ειναι όλες πολυ καλοφτιαγμένες η συσκευη είναι πολύ πιο όμορφη από το 950 πολυ ενδιαφέρον το touch id ( o σενσορας ιριδας που εχει το lumia τον θεωρω αχρηστο αφου πρέπει να κολλήσεις το τηλέφωνο στην μάπα σου) η microsoft εχει φτιαξει για μενα ένα πολυ δυνατο λειτουργικο αλλά δυστυχώς δεν το αξιοποιεί όπως θα επρεπε. και δεν εννοω την ποσότητα το εφαρμογών που υπαρχουν στο app store αλλα αν φρόντιζε την ποιοτητα των εφαρμογών που έχει στο δικό της store τώρα πιστέυω θα είχε ένα πολύ μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορα 2
Belisarius Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Θα έμπαινα στη διαδικασία να απαντήσω σοβαρά αλλά όταν γράφεις πως το android σου φαίνεται πολύπλοκο δεν είσαι σε θέση να κρίνεις λειτουργικά έστω κι αν απευθύνονται σε simpletons. Αυτά από έναν hater της Apple. Με τα ΄΄πιο ενδιαφέρον΄΄ μου βγήκε το νερό από τη μύτη. Τέλοσπάντων, δεν έχει σημασία. 1
stratosch Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Θα έμπαινα στη διαδικασία να απαντήσω σοβαρά αλλά όταν γράφεις πως το android σου φαίνεται πολύπλοκο δεν είσαι σε θέση να κρίνεις λειτουργικά έστω κι αν απευθύνονται σε simpletons. Αυτά από έναν hater της Apple. Με τα ΄΄πιο ενδιαφέρον΄΄ μου βγήκε το νερό από τη μύτη. Τέλοσπάντων, δεν έχει σημασία. Όπως αναφέρω λέω την προσωπική μου άποψη τώρα εσύ γιατί θιχτηκες που δεν μου αρέσουν τα android δεν το καταλαβαίνω. Δεν πειράζει καλή καρδιά
anamenos Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Συμφωνώ σε όλα όσα λες, δυστυχώς δεν βλέπω να βελτιώνεται δραστικά η κατάσταση με τις λίγες και κακογραμμένες third party εφαρμογές αν δεν καταφέρει η Microsoft να κερδίσει μεγαλύτερο κομμάτι αγοράς.
privateer Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ποιο αδιάφορο ui από αυτό Του iOS δεν υπάρχει. Η home screen είναι ο ορισμός Του πιο βαρετος πεθαίνεις. 2
stratosch Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Συμφωνώ σε όλα όσα λες, δυστυχώς δεν βλέπω να βελτιώνεται δραστικά η κατάσταση με τις λίγες και κακογραμμένες third party εφαρμογές αν δεν καταφέρει η Microsoft να κερδίσει μεγαλύτερο κομμάτι αγοράς. Μα δεν μπορούν να καταλάβουν πως αν δεν βελτιώσουν τις εφαρμογές τους δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν ανταγωνιστικοί; Είναι δυνατόν να βγάζει εφαρμογές στα αλλά λειτουργικά και να μην υπάρχουν στο δικό της; Ποιο αδιάφορο ui από αυτό Του iOS δεν υπάρχει. Η home screen είναι ο ορισμός Του πιο βαρετος πεθαίνεις. Συμφωνώ απόλυτα
KwstasXt Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Τα Windows 10 Mobile ειναι ακομα σαν την εποχη Vista .θα παρει χρονο μεχρι να διορθωθει αρκετα το λειτουργικο.Τωρα με την 13422 βλεπω να στρωνει το πραμα , αλλα προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι μαλλον θα περιμενουμε μεχρι το RS2. Τωρα οσο αφορα το iOS συμφωνω με την αποψη σου , και εγω το βρισκω πολυ βαρετο το UΙ , αλλα περι ορεξεως που λενε.
disqualified Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 (και το 640 που εχω θεωρω πως εχει καλυτερη καμερα απο το iPhone) περισσοτερες δεινατοτητες ρε παιδιά τι τσιμπάτε μιλάμε για τρολάρισμα, το ερώτημα είναι προς ποιον!
stratosch Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 ρε παιδιά τι τσιμπάτε μιλάμε για τρολάρισμα, το ερώτημα είναι προς ποιον! Δεν τρολαρω καθόλου η κάμερα του iPhone είναι απαραδεχτη για τα χρήματα του
giannos777 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Παιδιά λουμια 950 ή λουμια 950χλ? Δεν έχω θέμα με το μέγεθος. Μπαταρία και επεξεργαστής στη χρήση όχι στα χαρτιά.
Belisarius Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Παιδιά λουμια 950 ή λουμια 950χλ? Δεν έχω θέμα με το μέγεθος. Μπαταρία και επεξεργαστής στη χρήση όχι στα χαρτιά. S7 ή αν ψάχνεις όντως στα ίδια λεφτά Nexus 6P. Δεν τρολαρω καθόλου η κάμερα του iPhone είναι απαραδεχτη για τα χρήματα του Εγώ γι αυτό δεν θίχτηκα με το αν βρίσκεις πολύπλοκο το android αλλά φαίνεται μια παντελής έλλειψη έστω και των βασικών όπως η όραση για να μπορέσει να κρίνει κανείς ένα λειτουργικό. Το να βγάζουν τα 950 καλύτερες φωτογραφίες από Iphone το καταλαβαίνω, το ότι το 640 έχει ανώτερη κάμερα από το Iphone είναι επιεικώς αστείο και το λέω πάλι ότι είμαι hater της Apple. Και έχω δει φωτογραφίες και videos και από τις δύο συσκευές. Καταλαβαίνω οτι το να βρίσκει κάποιος τα wp ως το καλύτερχαχαχαχαχαχα λειτουργικό είναι δικαίωμα του καθενός αλλά τουλάχιστον ας μιλάμε σοβαρά. ΥΓ. Όσον αφορά το βαρετό ui του ios δεν θα διαφωνήσω... άλλωστε τα wp διακρίνονται για την παραμετροποίχαχαχαχαχαχα. 1
stratosch Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 S7 ή αν ψάχνεις όντως στα ίδια λεφτά Nexus 6P. Εγώ γι αυτό δεν θίχτηκα με το αν βρίσκεις πολύπλοκο το android αλλά φαίνεται μια παντελής έλλειψη έστω και των βασικών όπως η όραση για να μπορέσει να κρίνει κανείς ένα λειτουργικό. Το να βγάζουν τα 950 καλύτερες φωτογραφίες από Iphone το καταλαβαίνω, το ότι το 640 έχει ανώτερη κάμερα από το Iphone είναι επιεικώς αστείο και το λέω πάλι ότι είμαι hater της Apple. Και έχω δει φωτογραφίες και videos και από τις δύο συσκευές. Καταλαβαίνω οτι το να βρίσκει κάποιος τα wp ως το καλύτερχαχαχαχαχαχα λειτουργικό είναι δικαίωμα του καθενός αλλά τουλάχιστον ας μιλάμε σοβαρά. ΥΓ. Όσον αφορά το βαρετό ui του ios δεν θα διαφωνήσω... άλλωστε τα wp διακρίνονται για την παραμετροποίχαχαχαχαχαχα. Τουλάχιστον το 640 βγάζει φωτογραφίες και σε 16:9. Τεσπα επειδή είσαι λίγο παραπάνω χαχας και ειρωνικός δεν ασχολουμε άλλο μαζί σου
giannos777 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ρε φίλε δεν με ενδιαφέρει το android,ios. Απλώς ρωτάω αν ξέρει κανείς πιο από τα δύο είναι καλύτερο στα σημεία που ανέφερα
Belisarius Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ρε φίλε δεν με ενδιαφέρει το android,ios. Απλώς ρωτάω αν ξέρει κανείς πιο από τα δύο είναι καλύτερο στα σημεία που ανέφερα Για να σε βοηθήσω, θα σου πρότεινα να απευθυνθείς στους κατόχους των συγκεκριμένων συσκευών στο myphone όπου υπάρχουν τοπικς για αυτές τις συσκευές.
AntiCambeR Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Το android δεν είναι πολύπλοκο,είναι μερικά χρόνια μπροστά απο τα WP και το καρακλειδωμένο Ios. Με το WP και το Ios κάνεις 10 πράγματα με το ζόρι ενώ με το android 50 και με ευκολία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα