Zigaboo Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ένας φίλος μου μου έγραψε ένα DVD+R, double layer, και το περιεχόμενό του είναι ένα αρχείο video. To έβαλα στον υπολογιστή και δεν έτρεχε, το μόνο που έδειχνε όταν άνοιγα το dvd ήταν ένα αρχείο desktop.ini. Υποθέτοντας ότι κάτι πήγε λάθος στη διαδικασία εγγραφής, μου το ξαναέγραψε, και αυτή τη φορά το τσέκαρε στο pc του για να δει ότι τρέχει κανονικά - και έτρεχε. Παρόλα αυτά, και το δεύτερο dvd στον υπολογιστή μου δείχνει μόνο ένα desktop.ini. Τι φταίει?
realizer Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Αν το γυρισεις αναποδα, φαινεται να ειναι γραμμενο (μεχρι καποιο σημειο) ή δεν υπαρχει "σημαδι" απο το laser? Αυτο που μου ερχεται πρωτο στο μυαλο ειναι ο φιλος σου να μην το "εκλεισε" (finalize λεγετε και συνηθως υπαρχει σαν επιλογη στο burning προγραμμα) και η δικη του συσκευη να μπορει να διαβασει το "ανοιχτο" (open session) δισκακι, ενω η δικη σου οχι. Αν ισχυει αυτο, πες'του να γραψει ενα κανουργιο και να το "κλεισει" αυτη τη φορα. Επισης δεν ξερω αν του δωσεις πισω αυτο που εχεις και το "κλεισει" αν θα μπορεις μετα να το διαβασεις, αλλα μπορειτε να το δοκιμασετε και αυτο.
Zigaboo Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Αν το γυρισεις αναποδα, φαινεται να ειναι γραμμενο (μεχρι καποιο σημειο) ή δεν υπαρχει "σημαδι" απο το laser? Αυτο που μου ερχεται πρωτο στο μυαλο ειναι ο φιλος σου να μην το "εκλεισε" (finalize λεγετε και συνηθως υπαρχει σαν επιλογη στο burning προγραμμα) και η δικη του συσκευη να μπορει να διαβασει το "ανοιχτο" (open session) δισκακι, ενω η δικη σου οχι. Αν ισχυει αυτο, πες'του να γραψει ενα κανουργιο και να το "κλεισει" αυτη τη φορα. Επισης δεν ξερω αν του δωσεις πισω αυτο που εχεις και το "κλεισει" αν θα μπορεις μετα να το διαβασεις, αλλα μπορειτε να το δοκιμασετε και αυτο. Όταν το γυρνάω ανάποδα φαίνεται γραμμένο. Θα του πω αυτό με το finalize, ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα