spyrosbhta Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Λοιπόν έχω αν λάπτοπ πριν λίγες μέρες τόυ έβαλα win7 και θα βάλω 10άρια σε λίγες μέρες. Τώρα επειδή ο η/υ θα γίνεται όλο και πιο αργός χρόνο με το χρόνο και δε σκέφτομαι να περάσω άλλα προγράμματα (εξάλλου το χρειάζομαι μονίμως για ημιεπαγγελματική χρήση)), θέλω να κάνω ghost τα Windows. Και να οι ερωτήσεις μου. 1. Είναι δύσκολο; 2. Κανένα προτεινόμενο δωρεάν πρόγραμμα; 3. Θα μου καθυστερεί σε τίποτα τα Windows η τίποτε άλλο; 4. Καταργείται χωρίς format η λειτουργία αυτή; (Tο laptop έιναι dell i5-560m , 4gb ddr3, κάρτα γραφικών nvs 3100 + hd graphics)
SPANK Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Το θα γίνεται όλο και πιο αργός χρόνο με το χρόνο ειναι πολύ σχετικό εως άκυρος , θέλω να πω οτι αμα το προσέχεις τι κατεβαζεις τι σελίδες ανοίγεις κτλπ δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα και ουτε θα γίνεται αργό απο θέμα software , θα σου έλεγα να βάλεις τα 10αρια με καθαρή εγκατάσταση και απλα να κράτας τα πράγματα σου καπου σε backup 1
spyrosbhta Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Κατεβάζω ελάχιστα πράγματα απο κει που εμπιστεύομαι, δεν ανοιγω περίεργες σελίδες, εγκαθιστώ ελάχιστα προγράμματα και παρόλα αυτά ο η/υ μοτ φωνάζει για format μετά απο 1+ χρόνο. Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου. Δυστυχώς όμως δεν ξέρω πως να εκτεκέσω clean install(διαβάζοντας περισσότερα μπερδεύτηκα παρά κατάλαβα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα