Προς το περιεχόμενο

Vdsl router απο forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας πρόσφατα έκανα σύνδεση vdsl.Το router που μου έδωσαν ειναι το technicolor TG589vn .Σε σχεση με το παλιό router thomson tg585 βλέπω οτι δεν ειναι πολυ καλό το σήμα ,δλδ χάνω μια γραμμή οχι παντού αλλα σε κάποια σημεία του σπιτιού που πριν δεν ειχα κανένα πρόβλημα .Να αλλάξω router η οχι; Αν ναι ποιο να παρω; Δεν παίζω online παιχνίδια αλλα περισσότερο κατέβασμα αρχείων .Αν παρω ειναι δύσκολο να το συνδέσω;και να κάνω τις ρυθμίσεις ;οταν μου έφεραν αυτο έβαλα το username και pass και ολα τα αλλα ηταν οκ .Γενικα αξιζει η αγορα router ; Εκτός απο καλύτερο σήμα τι άλλο κέρδος θα ΕΧΩ;παίζω σε wi if laptop ,smart tv 2 iPhone ,iPad και Apple TV.

Δημοσ.

Ασχετο, δεν ειμαι καταλληλος να απαντησω για το router αλλα μπορείς να μου πεις ποιο πακέτο forthnet εβαλες με vdsl? κάποιο απο τα πακέτα με nova? 

Κανω μια ερευνα αγοράς οπότε αν μπορείς να βοηθήσεις θα το εκτιμούσα, ευχαριστω!

Δημοσ.

Γεια σας πρόσφατα έκανα σύνδεση vdsl.Το router που μου έδωσαν ειναι το technicolor TG589vn .Σε σχεση με το παλιό router thomson tg585 βλέπω οτι δεν ειναι πολυ καλό το σήμα ,δλδ χάνω μια γραμμή οχι παντού αλλα σε κάποια σημεία του σπιτιού που πριν δεν ειχα κανένα πρόβλημα .Να αλλάξω router η οχι; Αν ναι ποιο να παρω; Δεν παίζω online παιχνίδια αλλα περισσότερο κατέβασμα αρχείων .Αν παρω ειναι δύσκολο να το συνδέσω;και να κάνω τις ρυθμίσεις ;οταν μου έφεραν αυτο έβαλα το username και pass και ολα τα αλλα ηταν οκ .Γενικα αξιζει η αγορα router ; Εκτός απο καλύτερο σήμα τι άλλο κέρδος θα ΕΧΩ;παίζω σε wi if laptop ,smart tv 2 iPhone ,iPad και Apple TV.

a.παιρνεις καποιο access point.

β.βαζεις το 585 να κανει το ασυρματο και κλεινεις το ασυρματο του 589.(θελει ρυθμισεις)

γ.παιρνεις ενα πιο καλο vdsl router και το σεταρεις κανονικα.πχ 9980 tp link.Παιζει και 2.4 και 5ghz.εβαλα σε Forthnet ενα πριν λιγες ημερες.

Δημοσ.

Καλημέρα ,

Με ενδιαφέρει & εμένα η μεταγωγή απο ADSL ΣΕ VDSL.

Ειμαι ήδη συνδρομητής 3PLAY με 29,90...

Πόσο κοστίζει η αναβάθμιση ??

Καλό Πάσχα σε όλους

Δημοσ.

Καλημέρα ,

Με ενδιαφέρει & εμένα η μεταγωγή απο ADSL ΣΕ VDSL.

Ειμαι ήδη συνδρομητής 3PLAY με 29,90...

Πόσο κοστίζει η αναβάθμιση ??

Καλό Πάσχα σε όλους

νομιζω ειναι συν 10 ευρω.τωρα δεν ξερω για ποσο καιρο θα εχεις δεσμευση αφου ξεκιναει λογικα νεο συμβολαιο.εξοπλισμο σου δινoυν αυτοι.technicolor 589

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...