Ilzals Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Γεια σας κάνω speedtest με server τον ΟΤΕ απο MacBook Pro,iPad mini 2 ,iPhone 6 και lg oled.Στο πρώτο μου δείχνει 46 ,στο iPad και iPhone 38 και στην oled 28.Δεν μπορω να καταλάβω αυτη τη διαφορά το μόνο που μου δείχνει σωστά ειναι το laptop.Οι διάφορες αυτές εχουν να κάνουν με τις εφαρμογές που ΕΧΩ κατεβάσει απο το Apple Store και απο την lg;θελω να καταλάβω οτι αυτο που μου δείχνει το laptop ειναι το σωστο
bill2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Καλησπέρα εγω παντως φιλε με 50 οτε και samsung laptop 49 samsung tablet 48.9 samsung galasy s6edge+ 48 samsung uhd tv 49 τωρα παιζει ρολο και ποσο μακρια ειναι το ρουτερ σε εμενα ειναι στο σαλονι διπλα στην τηλεοραση αλλα οπου και να ειμαι το ιδιο πιανω δοκιμασε να κανεις καπιο update η και ενημερωση και στο ρουτερ και στα υπολοιπα
Ilzals Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 γεια σας έχω vdsl forthnet από τότε που το έχω βάλει άλλες φορές το speedtest μου δείχνει 46 κυρίως το βραδυ και άλλες 43.Γιατι υπάρχει αυτή η απόκλιση?επίσης γιατί βλέπω άλλη ταχύτητα στο laptop και άλλη χαμηλότερη σε ipad και iphone(μέχρι και 10 κάτω)?έχει να κάνει με το modem η τις συσκευές μου?δεν ξέρω ποιο από όλα μου δείχνει την πραγματική ταχύτητα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Υποθέτω ότι κάνεις πάντα test από server στην Αθήνα. Επιλέγεις συγκεκριμένο όμως κάθε φορά ή τυχαίο? Δοκίμασε να κάνεις πάντα από τον server OTE (όχι Cosmote) στην Αθήνα... Βλέπεις διαφορετικές ταχύτητες μέσω WiFi ενώ κάνεις tests στο ίδιο δωμάτιο με το router ή κάθε συσκευή σε διαφορετικό δωμάτιο? Αν είναι στο ίδιο δωμάτιο τότε είναι θέμα απόδοσης WiFi controller στην εκάστοτε συσκευή, δεν αποδίδουν όλοι το ίδιο καλά...
Ilzals Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Υποθέτω ότι κάνεις πάντα test από server στην Αθήνα. Επιλέγεις συγκεκριμένο όμως κάθε φορά ή τυχαίο? Δοκίμασε να κάνεις πάντα από τον server OTE (όχι Cosmote) στην Αθήνα... Βλέπεις διαφορετικές ταχύτητες μέσω WiFi ενώ κάνεις tests στο ίδιο δωμάτιο με το router ή κάθε συσκευή σε διαφορετικό δωμάτιο? Αν είναι στο ίδιο δωμάτιο τότε είναι θέμα απόδοσης WiFi controller στην εκάστοτε συσκευή, δεν αποδίδουν όλοι το ίδιο καλά... server ote όλα τα speedtest γίνονται κοντα στο modem.Αρα είναι θέμα συσκευών?όχι πρόβλημα modem η ταχύτητας?.Το laptop ΠΘ το αγόρασα τώρα δείχνει πάντα πολύ πάνω οπυ και να το βάλω στο σπίτι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Τα laptops έχουν συνήθως καλύτερους wifi controllers από τα tablets και τα smartphones...
Ilzals Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Τα laptops έχουν συνήθως καλύτερους wifi controllers από τα tablets και τα smartphones... από τη μικρή μου εμπειρία και με απλή λογική αυτό λέω και εγώ.Μου έκανε εντύπωση ένας άλλος που μου λέει ότι οι διαφορες που βλέπει σε λάπτοπ ταμπλετ και κινητά είναι στο 1-2 .Η εφραρμογη speedtest της τηλεόρασης μου δείχνει ακόμα ποιο χαμηλά οποτε μάλλον θέμα του wi fi των συσκευών είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα