Aias Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 θεωρω οσοι τον αγορασαν (οπως και εγω) ειναι για να μπουσταρουν καποιο laptop 5+ χρονων οποτε τι TLC/MLC μικρο το κακο. 2
Nimda075 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 η διαφορα mlc με tlc ειναι η αντοχη στα writes κ κατα συνεπεια στον χρονο επισης υπαρχει υποτιθεται κ διαφορα στις επιδοσεις
Vassilis_24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 η διαφορα mlc με tlc ειναι η αντοχη στα writes κ κατα συνεπεια στον χρονο επισης υπαρχει υποτιθεται κ διαφορα στις επιδοσεις Ακριβώς αυτό είναι το σημαντικότερο, η αντοχή στο χρόνο, όποιος ήθελε επιδόσεις, προφανώς δε θα έπαιρνε αυτόν...
d_gkal Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 εμενα δε γραφει mlc παντως, και δε ξερω αν αξιζει να το κυνηγησει καποιος για refund, κλπ
Vassilis_24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Εγώ δεν έχω παραλάβει ακόμα, παρ'ολ'αυτά επικοινώνησα με το Mymemory, δεν ήξεραν να μου απαντήσουν, οπότε επικοινώνησα με την integral και αναμένω απάντηση...
zacharis1955 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 εμενα δε γραφει mlc παντως, και δε ξερω αν αξιζει να το κυνηγησει καποιος για refund, κλπ Αν και η πουστιά είναι πάντα πουστιά μια χαρά είναι αυτό το SSD για το laptop σου και για τη χρήση που θα του κάνεις, θα είσαι ΟΚ+ για αρκετά χρόνια! 1
spirosd2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Έχετε παραλάβει όλοι;; παραγγελία από 18/4 και ακομα δεν έχει έρθει κάτι.
Vassilis_24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Έχετε παραλάβει όλοι;; παραγγελία από 18/4 και ακομα δεν έχει έρθει κάτι. Kι εγώ 18 παρήγγειλα, δεν έχει έρθει κάτι ακόμα.
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Εγώ δεν έχω παραλάβει ακόμα, παρ'ολ'αυτά επικοινώνησα με το Mymemory, δεν ήξεραν να μου απαντήσουν, οπότε επικοινώνησα με την integral και αναμένω απάντηση... Ναι δε γνώριζαν να σου απαντήσουν.... Γι αυτό και άλλαξαν ΚΑΙ αυτοί την περιγραφή στη σελίδα τους. Επειδή δε γνώριζαν να σου απαντήσουν...
Vassilis_24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ναι δε γνώριζαν να σου απαντήσουν.... Γι αυτό και άλλαξαν ΚΑΙ αυτοί την περιγραφή στη σελίδα τους. Επειδή δε γνώριζαν να σου απαντήσουν... Δεν έχω δυστυχώς screenshot από την προηγούμενη περιγραφή τους για να τους πω τίποτα, θα δούμε τι θα μου απαντήσει η integral... Ναι δε γνώριζαν να σου απαντήσουν.... Γι αυτό και άλλαξαν ΚΑΙ αυτοί την περιγραφή στη σελίδα τους. Επειδή δε γνώριζαν να σου απαντήσουν... Ξαναρώτησα τελικά γιατί άλλαξαν την περιγραφή, η απάντησή τους ήταν i am not to sure on the exact detail into why the info may changed on our website, this may be done for a few different reasons ie. Integral changing there description on the product, promotional reason etc... i can confirm the that the item we have is memory technology: MLC Είπαν ότι έχει mlc, όταν παραλάβω θα το ελέγξω, έχω αποθηκεύσει τη συνομιλία μου.
Giama Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δεν έχω δυστυχώς screenshot από την προηγούμενη περιγραφή τους για να τους πω τίποτα, θα δούμε τι θα μου απαντήσει η integral... Δοκιμασε μηπως υπαρχει αντιγραφο της παλιας περιγραφης εδω (βαλε το url και δες αν υπαρχει αποθηκευμενο παλιοτερο αντιγραφο της σελιδας). http://archive.org
chrisk Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Eγώ έχω ημ/νια απόδειξης 18/4, παρέλαβα σήμερα και αναγράφει MLC... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα