DRHOUSE1985 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Kαλημερα παιδια εχω την καρτα γραφικων R7 265 εχθες εκανα απεγκατασταση των παλιων driver με ddu(oi παλιοι ηταν με catalyst).Εκανα λοιπον εγκατασταση των crimson skies 16.3.2 και οταν παω να ανοιξω το contol panel απο την επιφανεια εργασιας δεν ανοιγει ο υπολογιτης λειτουργει κανονικα δοκιμασα και καποια παιχνιδια και αυτα λειτουργουν κανονικα και ταινιες τα παντα. το λειτουργικο μου ειναι windows 7 64 bit αυθεντικα. παρακατω παραθετω φωτογραφια μρ το μυνημα. http://prntscr.com/atap7c Επισης να προσθεσω οτι παρατηρω μεγαλυτερες θερμοκρασιες σε περιοδους που δεν χρησιμοποιητε η καρτα γραγικων(απο 39-40 μετα τους καινουργιους drivers ειμαι στους 47-48). μηπως να το γυρισω στους τελεταιους catalyst??? ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις
ekptotos Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Φιλαρακι βαλε crimson αλλα οχι τους τελευταιους στου στελνω λινκ τα τελευταία εχουν πολλα προβληματα να φανταστεις τα Χριστούγεννα καιγομουν σε battlefield hardline για κανα 5 ωρο χωρις προβληματα. Μετα απο την αναβάθμιση κοντεψα να σπασω το pc και να μαυρες οθονες μισάωρο και να οτι το προγραμμα directx σταματισε να λειτουργεί και αλλα πολλα. Σου στελνω λινκ με τα καλα ντραιβρς
Xristaras12 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 καποιο visual C++ πρεπει να λείπει η να χρειάζεται επανεγκατάσταση. ψάξε για το msvcr120 σε ποιο visual c++ αντιστοιχεί.
Occultist Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Τι "Crimson Skies" και κοκοψοψαρα, ρε μάστορα;! Μου αρέσει που του απαντάτε, κιόλας... 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Φιλαρακι βαλε crimson αλλα οχι τους τελευταιους στου στελνω λινκ τα τελευταία εχουν πολλα προβληματα να φανταστεις τα Χριστούγεννα καιγομουν σε battlefield hardline για κανα 5 ωρο χωρις προβληματα. Μετα απο την αναβάθμιση κοντεψα να σπασω το pc και να μαυρες οθονες μισάωρο και να οτι το προγραμμα directx σταματισε να λειτουργεί και αλλα πολλα. Σου στελνω λινκ με τα καλα ντραιβρς Οι πρώτοι και οι ενδιάμεσοι crimson ήταν τίγκα στα θέματα, οι τελευταίοι είναι άψογοι και λύνουν αν όχι όλα τα περισσότερα θέματα που υπήρχαν στην αρχή. 1
kwstasps Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Τι "Crimson Skies" και κοκοψοψαρα, ρε μάστορα;! Μου αρέσει που του απαντάτε, κιόλας... ωραιο παιχνιδακι απο την ms και ωραια πλοκη...
Occultist Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 ωραιο παιχνιδακι απο την ms και ωραια πλοκη... Όπως λέμε "ωραία φέτα", δηλαδή Μάλιστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα