Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού θες αυτό, πάρ' το! 

Αν θες γράφεις και εντυπώσεις εδώ από τη χρήση του. Είναι χρήσιμο πολύ για μελλοντικούς αγοραστές.

Λοιπον παιδια, μολις πριν λιγο το πηρα στα χερια μου. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οι εξης.

Το πλαστικο πισω καλλυμα ειναι σαν χαρτινο ,πολυ ψευτικο. Κουμπωμενο ομως το κινητο, εχει στιβαροτητα ,ειναι ποlυ γρηγορο με τις λιγες εφαρμογες που προλαβα να βαλω και εχει πολυ καλη οθονη και χρωματα για αυτα τα λεφτα. Επισης η οθονη οταν την πιεσεις την αισθανεσαι αρκετα στιβαρη.

Θα το χρησιμοποιησω λιγο περισσοτερο και θα προσθεσω κατι αυριο. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον παιδια δεν εχω τιποτε το τρομερο να προσθεσω,εξαλλου οπως ειπα οταν ανοιξα το θεμα εγω κανω απλη χρηση στο κινητο. Καλη εικονα στην οθονη με ζωντανα χρωματα,γρηγορο πολυ,αρκετα καλη μπαταρια.Για αυτο που ηθελα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αν βγει κατι αρνητικο στην διαρκεια χρονου,θα ενημερωσω.

Απλα να προσθεσω οτι η ταχυτητα συνδεσης στο internet απο την στιγμη που θα πατησω το εικονιδιο ενος site ειναι μικροτερη του ενος δευτερολεπτου.Εντυπωσιαστηκα σε σχεση με το παλιο μου που εκανε γυρω στα 15 δευτερολεπτα να συνδεθει πληρως.

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
Δημοσ.

Οταν το βαζεις στην φορτιση με τον δικο του φορτιστη συμπεριφερετε κανονικα η κανει τιποτα παραξενα σαν να μην πατιετε η οθονη,ανοιγοκλεινουν εφαρμογες κοκ?

Δημοσ.

Οταν το βαζεις στην φορτιση με τον δικο του φορτιστη συμπεριφερετε κανονικα η κανει τιποτα παραξενα σαν να μην πατιετε η οθονη,ανοιγοκλεινουν εφαρμογες κοκ?

Οχι τιποτε τετοιο.Πολυ περιεργη ερωτηση,γιατι να το κανει αυτο δεν καταλαβαινω?

Δημοσ.

Το εχω παρατηρησει σε κινεζικα κινητα των εταιριων cubot,thl,elephone,dogee και εχουν ως αποτελεσμα περα απο τα συμπτωματα που ανεφερα, να φουσκωνουν κ τις μπαταριες τους.

Δημοσ.

Τις απόψεις και τα συμπεράσματα από πρώτο χέρι, των χρηστών του insomnia και άλλων forum, τις εμπιστεύομαι περισσότερο από κάθε review.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...