benign Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Γεια στα παιδια στο smarthpones τμημα του ινσομνια. Νομιζω επρεπε να υπαρχει ενα sticky για ατομα που εχουν χαμηλες απαιτησεις σαν εμενα σε κινητα και ειναι ασχετοι οπως εγω για να μην ανοιγονται συνεχως τετοια θεματα. Ζητω συγνωμη που θας κουρασω με το θεμα που ανοιγω.Οι γνωσεις μου στα κινητα ειναι πολυ χαμηλες γιατι απλα δεν με ενδιαφερουν.Τα θεωρω αναγκαιο κακο, τα χρησιμοποιω μονο για να με καλουν οι πελατες μου,αλλα χαλασε ενα παλιο που ειχα και σκεφτηκα να παρω ενα οσο γινεται αξιοπρεπες,το μαξιμουμ μεχρι 100 ευρω,ουτε ενα cent πιο πανω για κανενα απολυτως λογο. Ποιες ειναι οι ταπεινες/μηδαμινες μου αναγκες που καλυπτονταν ανετα και απο το παλιο μου που ηταν αυτο : ( http://www.amazon.co.uk/ZTE-V889S-Blade-Smartphone-Prozessor/dp/B00G4ZNF02 ) Κατα κυριο λογο( 80 %) το χρησιμοποιω για να με καλουν,εγω καλω μονο σε περιπτωσεις μεγαλης αναγκης. Δεν υπαρχει λογος ,με τους φιλους μου προτιμω προσωπικη επαφη η αν θελω να μιλησω μεσω internet προτιμω το PC. Αλλα στην διαρκεια της εβδομαδας, υπαρχουν μερικα νεκρα χρονικα διαστηματα που δεν ειμαι σπιτι μου,αλλα εχω 2ωρα κενα στην δουλεια μου και για να διασκεδασω την ανια μου ασχολουμαι με τα εξης : Μια εφαρμογη για ενα on line σκακιστικο site που παιζω παρτιδες μακρας διαρκειας,μια εφαρμογη που ακουω ραδιοφωνο Βρεττανικο (UK Radio λεγεται), μια εφαρμογη του BBC που μου στελνει νεα καθε μερα παγκοσμιου ενδιαφεροντος,Facebook,Viber.Επισης μια εφαρμογη που μου επιτρεπει να διαβαζω βιβλια σε pdf και μερικες φορες κατεβαζω βιβλια απο το Google Store. Τελος βλεπω βιντεο διαλεξεις απο επιστημονες σε θεματα που με ενδιαφερουν απο το youtube. Τιποτε αλλο. Θελω το κινητο να ειναι απο Ελλαδα και να το εχω το πολυ σε 2 μερες μαξιμουμ για επαγγελματικους λογους και δεν θελω να ειναι Windows phone αλλα android. Απο κινητα δεν μου αρεσουν καθολου οπτικα και δεν θα κοιταξω καν,οτι features και αν εχουν, τα LG/Lenovo/ Creev/Alcatel/Huawei/Motorola/Samsung,Sony/Doogee,Homtom. Βρηκα μερικα που μου αρεσουν οπως τα Xaomi για παραδειγμα αλλα οχι μοντελο μεχρι 100 ευρω,οποτε δεν με ενδιαφερουν τετοιες περιπτωσεις. Υστερα απο 1 ωρα χαλαρο ψαξιμο βρηκα αυτο που μου αρεσει και νομιζω οτι φτανει για τις αναγκες μου : http://www.e-shop.gr/kinito-oukitel-u7-pro-55-dual-sim-grey-p-TEL.090184 Ειναι λιγων μηνων,και απο οτι διαβασα απο κριτικες χρηστων σε διαφορα sites οπως εδω : http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_252585.html ο κοσμος δινει πολυ καλες εντυπωσεις. Αν εχετε καποια συμβουλη, για κατι αλλο,σας ευχαριστω για τον χρονο που θα διαθεσετε. Και παλι ζητω συγνωμη που αναγκαστηκα και ανοιξα θεμα για πολυ απλες αναγκες,αλλα δεν υπηρχε καποιο γενικο sticky.
G.makrihairis Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Γειά σου φίλε μου, αν και με μπέρδεψες λίγο γιατί μιλάς για Ελλάδα μόνο αλλά έχεις δώσει λινκ απο GearBest,εγώ θα σου προτεινα χωρίς δεύτερη σκέψη το doogee x5 με 1 ram και 8 GB ROM!!!Για αυτα που ζητάς νομιζω είναι η καλύτερη περίπτωση ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΑ!!! Κάνε λιγο υπομονή στο θέμα χρόνου αλλά θα κερδίσεις απο θέμα ποιότητας και χρημάτων.... Edit: το λινκ που δείνεις απο GearBest σε πάει σε error 404(αρα δεν ξέρω για ποιο κινητό μιλάς)
benign Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Γειά σου φίλε μου, αν και με μπέρδεψες λίγο γιατί μιλάς για Ελλάδα μόνο αλλά έχεις δώσει λινκ απο GearBest,εγώ θα σου προτεινα χωρίς δεύτερη σκέψη το doogee x5 με 1 ram και 8 GB ROM!!!Για αυτα που ζητάς νομιζω είναι η καλύτερη περίπτωση ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΑ!!! Κάνε λιγο υπομονή στο θέμα χρόνου αλλά θα κερδίσεις απο θέμα ποιότητας και χρημάτων.... Σε ευχαριστω για την προταση σου. Το gearbest το παραθεσα μονο και μονο για να δουμε τις κριτικες πελατων και για κανενα αλλο λογο.Οποτε εφοσον ειδα καλες κριτικες,σκεφτηκα να το παρω. Τα doogee δεν μου αρεσουν σαν design αλλα θα το κοιταξω.
isay Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 sticky δεν μπορεί να γίνει γιατί πρώτα βλέπεις τις ανάγκες και μετά την τιμή και απο που θα αγοραστεί. Επισης το 100 δικό σου, μπορεί να ειναι 120 για άλλον ή 80 για κάποιον άλλο. Τέλος αν θες ενα κινητό για να μιλάς κυρίως τοτε καλύτερα πάρε ένα feature phone (με τα κλασσικά κουμπιά) που εχει πολύ μεγαλύτερη αυτόνομια γιατί αν πάρεις ένα πολύ φθηνό smartphone θα λες συνέχεια στους πελάτες σου "δεν εχω μπαταρία". Με λίγα λόγια πάρε ένα feature phone για τα βασικά και ένα φθηνό smartphone που θα χρησιμοποιείς όταν εχεις διωρα κενά για διασκέδαση. Στην αναγκη μπορείς να συνδυάσεις ένα feature και ένα μικρό ταμπλετ. On topic. Αν δεν θες δυο τηλέφωνα, τοτε σου προτείνω σφόρδα να αγοράσεις απο κίνα το redmi 3 (οχι το note). Με περιπου 120 ευρω θα εχεις κινητό μπόμπα και μπαταρία θεική. Ανεβαίνεις 20 ευρω αλλά αξίζει η διαφορα 1
benign Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 sticky δεν μπορεί να γίνει γιατί πρώτα βλέπεις τις ανάγκες και μετά την τιμή και απο που θα αγοραστεί. Επισης το 100 δικό σου, μπορεί να ειναι 120 για άλλον ή 80 για κάποιον άλλο. Τέλος αν θες ενα κινητό για να μιλάς κυρίως τοτε καλύτερα πάρε ένα feature phone (με τα κλασσικά κουμπιά) που εχει πολύ μεγαλύτερη αυτόνομια γιατί αν πάρεις ένα πολύ φθηνό smartphone θα λες συνέχεια στους πελάτες σου "δεν εχω μπαταρία". Με λίγα λόγια πάρε ένα feature phone για τα βασικά και ένα φθηνό smartphone που θα χρησιμοποιείς όταν εχεις διωρα κενά για διασκέδαση. Στην αναγκη μπορείς να συνδυάσεις ένα feature και ένα μικρό ταμπλετ. On topic. Αν δεν θες δυο τηλέφωνα, τοτε σου προτείνω σφόρδα να αγοράσεις απο κίνα το redmi 3 (οχι το note). Με περιπου 120 ευρω θα εχεις κινητό μπόμπα και μπαταρία θεική. Ανεβαίνεις 20 ευρω αλλά αξίζει η διαφορα Εκτιμω την προταση σου και θα το κοιταξω αλλα το θεμα ειναι οτι αν μου τυχει ελλατωματικη συσκευη η μπαταρια, θα παρει πολυ χρονο η αντικατασταση απο Κινα ενω απο εδω,Ελλαδα, 2 μερες το πολυ. Ευχαριστω που ενδιαφερθηκες ,θα το ψαξω μηπως το βρω απο ατομο απο Ελλαδα που φερνει και αν μπορει να με καλυψει σε εγγυηση.
isay Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Να σε βοηθήσω αν και τέτοιες συζητήσεις υπάρχουν πολλές στο Insomnia. Στην Ελλάδα δεν θα βρεις κάλυψη εγγύησης. Ακόμα και 2-3 μαγαζιά που το πουλάνε 200+ ευρω αν εχει προβλημα θα σου πουν να το στείλεις κινα. Από εκεί και πέρα ελάχιστα κινητά εχουν σοβαρή εγγύηση στην Ελλάδα. microsoft, samsung και οριακά η lg. Sony και λοιπα πάνε arvato που θα τραβάς τα μαλλιά σου. Κάτι tuvlox μην τα κοιτάς καθόλου. Προς θεου δεν πάω να σε πεισω να ψωνίσεις κάτι ή απο κάπου, αλλά έχε πλήρη εικόνα πριν αποφασίσεις και δεδομένου οτι εχεις χαμηλό budget, οτιδήποτε πάρεις απο Ελλάδα θα τραβάς τα μαλλιά σου γιατί θα κολλά. 1
benign Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Παντως εχω διαβασει μεχρι τωρα πολλες κριτικες ανθρωπων απο Ευρωπη κυριως και απο reviews στο youtube και τις αντιδρασεις ανθρωπων που το αγορασαν και υπαρχει μεγαλη ομοφωνια οτι για εναν μη απαιτητικο χρηστη το κινητο αυτο που διαλεξα αξιζει τα λεφτα του.
newsformobiles Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Εάν διαλέξεις κινητό από αξιόπιστη κινέζικη μάρκα, η πιθανότητα να σου βγει ελλατωματική είναι ελάχιστη, αλλά σίγουρα όχι μηδενική. Διάλεξε κινητό ανάμεσα σε Xiaomi, huawei, meizu, lenovo. Για πιο γρήγορη παραλαβή μπορείς να δεις στις ευρωπαϊκές αποθήκες των διαφόρων μαγαζιών να δεις τι παίζει. Από εκεί λογικά θα έχεις παραλαβή το πολύ στην εβδομάδα, χωρίς τον φόβο του τελωνείου. Απλώς η τιμή εκεί είναι πιο υψηλή από αγορά από Κίνα. Θα μπορούσες να δεις το Xiaomi Redmi 2.
panos- Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Θα πρότεινα από Ελλάδα το Moto E 4G 2nd το οποίο όπως και να το κάνουμε είναι μια πολύ καλή επιλογή από Ελλάδα.
@topos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Θα τα κοιταξω παιδια,ευχαριστω. Παρολο που το χεις αποκλεισει, εγω θα ελεγα να κοιταξεις αποκλειστικα winphone. Περα απο τα μετρησιμα pixel/inch/cpu/gpu εχω να πω πως ειναι συνολικα καλυτερα για μη απαιτητικους χρηστες. Εχουν καλυτερη διαρκεια μπαταριας, ειναι πιο ποιοτικα, εχουν καλυτερο ηχο (μουσικης+συνομιλιας),καλυτερες καμερες, ειναι πιο αποκρισημα και τελος στα 100 ευρω εχεις να επιλεξεις απο 3-4 μοντελα(προσωπικα θα πηγαινα στα τυφλα στο 550 εαν ειχα αντιστοιχο budget/αναγκες). Υ.γ εχουν περασει 5 απο τα χερια μου 435/2x535/640/640xl (τα ειχα αγορασει για αλλους αλλα τα δουλεψα/εστησα πριν τα δωσω)
benign Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Παρολο που το χεις αποκλεισει, εγω θα ελεγα να κοιταξεις αποκλειστικα winphone. Περα απο τα μετρησιμα pixel/inch/cpu/gpu εχω να πω πως ειναι συνολικα καλυτερα για μη απαιτητικους χρηστες. Εχουν καλυτερη διαρκεια μπαταριας, ειναι πιο ποιοτικα, εχουν καλυτερο ηχο (μουσικης+συνομιλιας),καλυτερες καμερες, ειναι πιο αποκρισημα και τελος στα 100 ευρω εχεις να επιλεξεις απο 3-4 μοντελα(προσωπικα θα πηγαινα στα τυφλα στο 550 εαν ειχα αντιστοιχο budget/αναγκες). Υ.γ εχουν περασει 5 απο τα χερια μου 435/2x535/640/640xl (τα ειχα αγορασει για αλλους αλλα τα δουλεψα/εστησα πριν τα δωσω) Εχεις δικιο σε αυτο και το ξερω γιατι εχει περασει προσφατα καλο Microsoft κινητο απο τα χερια μου και οντως ειναι εξαιρετικα χρηστικα,καλυτερο απο οτι εχω δει ποτε απο αντιστοιχο budget android. Αλλα ο λογος που τα αποκλειω ειναι γιατι δεν μου αρεσει η παρεμβατικη πολιτκη της εταιριας στο PC οπως και στο κινητο,για παραδειγμα οτι δεν σου επιτρεπει να κανεις disable το one drive και καποια αλλα που με εκνευριζουν. Δεν θελω με το ζορι να συγχρονιζεται το κινητο μου (ειχα για λιγες μερες ενα καλουτσικο Lumia 532)και να ανεβαζει εικονες και αλλα documents με το ζορι στο one drive απο τον υπολογιστη μου,οποτε μεχρι να δωσει αυτη την δυνατοτητα η Microsoft να ρυθμιζω οπως θελω εγω το προιον που αγοραζω δεν προκειται να αγορασω ποτε κινητο windows. Οι ιδεες μου για καποια πραγματα επηρεαζουν αμεσα τις καταναλωτικες μου συνηθειες. Τελικα μετα απο λιγο ψαξιμο θα παραμεινω στην αρχικη μου επιλογη,δεν επιθυμω να διαθεσω περισσοτερα απο 100 και για αυτα που θελω δεν μου αρεσει κατι περισσοτερο.Ευχαριστω ολους που ενδιαφερθηκαν ειλικρινα.
@topos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ενδιαφερων αυτο που αναφερεις.Δεν το ειχα παρατηρησει.. Παραταυτα θα σε απετρεπα απο την αγορα του oukitel εαν ψαχνεις απροβληματιστη χρηση. Θα ελεγα να κοιταξεις προς lenovo/meizu/zte/huawei για οικονομικη αγορα απο ελλαδα.
benign Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Διαβασα reviews σε μερικα sites απο καταναλωτες και υπαρχει πολυ μεγαλη επιδοκιμασια για το oukitel συν οτι ειναι το μονο που μου αρεσει σαν μοντελο και στην τιμη του υπερεχει σχεδον απο ολα σε χαρακτηριστικα. Οποτε θα δοκιμασω αυτο και για τον προσθετο λογο οτι δεν μου αρεσει να τρεφω ιερες αγελαδες,(εννοω ηδη γνωστες μαρκες) και θελω να δοκιμασω και κατι καινουργιο. 1
@topos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Εχουμε μια παρομοια οπτικη πανω στις εταιριες. Θα χαρω να διαβασω εντυπωσεις λοιπον απο το oukitel.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα