nikolaos89 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Γεια σάς, μου έχει εμφάνιση το εικονίδιο κατο δεξιά για την αναβάθμιση στα 10 , πάτησα εκεί που λέει άμεση αναβάθμιση και φέρνει εδώ και μια μισή ώρα γυρο γύρο και γράφει εκκίνηση λείψεις , τι πρέπει να κάνω πρέπει να είναι στις αυτόματες ενημερώσεις??? Δεν ξερω.
nikolaos89 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δηλαδή να πατήσω στην άμεση αναβάθμιση και αργεί πολύ? Τι να περιμένω. Micos000 ?
micos000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Τον τελευταίο καιρό τα updates της ms είναι ποιο αργά και από την καθυστέρηση. Έχω βάλει καθαρά 7άρια να κάνουν έλεγχο μόνο για ενημερώσεις και δεν έφερνε τίποτα, μόνο έκανε έλεγχο με τις ώρες. Με το media creation tool της ms για τα 10άρια δοκίμασες να κατεβάσεις το iso και να κάνεις update από dvd ή usb;
nikolaos89 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Θα μου διαγράψει τα drivers μετά? Γιατι περιέχει της καμερας Bluetooth. One key recovery lenovo κτλ. Καθαρή εγκατάσταση κάνει?
micos000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Update θα κάνεις. Έχω ενημερώσει το προηγούμενο link στα Ελληνικά. Πάτα στο "Χρήση του εργαλείου..." και μετά "Αναβάθμιση..." για να δεις τις οδηγίες. Αν πάλι δεν παίρνει τα αρχεία επέλεξε κατέβασμα και πάρε το usb ή το iso και κάνε update με αυτό. Δες εδώ για πλήρεις οδηγίες και για τους δύο τρόπους.
nikolaos89 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Οκ δοκίμασα προτα άμεση αναβάθμιση μετά απο μια μισή πάτησα ξανά. Και έγινε.
nikolaos89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Πήγε μήπως κανεις στην αναβάθμιση για τα 10 ?? Αν κολλάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα