Προς το περιεχόμενο

Enter the Gungeon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το Enter the Gugeon είναι παιχνίδι από το νέο indie studio Dodge Roll με publisher τη Devolver Digital.

Πρόκειται για top down 2D roguelike τίτλο με γρήγορο ρυθμό, αρκετό bullet hell, μεγάλο βαθμό δυσκολίας -τουλάχιστον μέχρι να εξοικειωθείς με τα patterns των enemies και bosses-, πολλά items, combos. secrets, κάποια mini-puzzles και έξυπνο χιούμορ. Έχει στοιχεία που θυμίζουν The Binding of Isaac, Nuclear Throne και Spelunky, και όπως συνηθίζεται πλέον έχει items που είναι tribute σε αυτά και άλλα παιχνίδια του είδους. 

Old schood αισθητική και αρκετά φευγάτη υπόθεση. Είναι αρκετά διασκεδαστικό, αρκεί κάποιος να έχει την υπομονή να ψάξει τον κόσμο του και να χάσει αρκετές φορές μέχρι να βελτιωθεί. 

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για PC (και PS4) στις 5 Απριλίου 2016. Είναι διαθέσιμο σε GOG, Steam και Humble Store. Υποστηρίζει και local co-op (αν και προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει). 

Launch trailer (animated - όχι ενδεικτικό του gameplay):

Gameplay trailer:

Επίσημη σελίδα:

http://dodgeroll.com/gungeon/

• Like 1
Δημοσ.

Οι fan του isaac, nuclear throne θα το λατρεψουν! Το co-op λιγο που δοκιμασα ειναι αρκετα καλο, ο 2ος δεν διαλεγει καποιον απο τους chars του παιχνιδιου αλλα ενα φαντασματακι που εχει για active skill να επαναφερει τον 1ο οταν πεθανει (μια φορα)! 

Ειναι δυσκολο ομως, μετα απο 8 ωρες μια φορα εχω καταφερει να φτασω μεχρι το 4ο dungeon. Εξαρτασαι αρκετα απο τι guns θα σου πεσουν στα πρωτα 2 dungeons του παιχνιδιου.

Δημοσ.

Hero siege μου θυμίζει εμένα πάντως, το οποίο το έχω κάψει.Θα το κρατήσω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ως εναλλακτική πρόταση όταν βαρεθώ το πρώτο!  :-(

• 1 μήνα μετά...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ασχολήθηκα αρκετές ωρίτσες με το παιχνίδι. Λοιπόν, για εμένα είναι μίλια μπροστά από το Issac. Το Issac είναι κατά κύριο λόγο loot hunt και το πως θα τα πας είναι κατά 90% στην τύχη. Το gungeon έχει φυσικά μπόλικο το στοιχείο της τύχης αλλά έχει πολύ καλύτερα game mechanics και είναι πολύ περισσότερο skill based. Εχει ένα σωρό σκατά να ασχοληθείς και να μάθεις αλλά είναι όλα βασισμένα στο κεντρικό mechanic που είναι το dodge roll και το table flip. Εννοείται ότι θα έχετε κάποιο κακό run κάποιες φορές και άλλες θα είναι εξαιρετικά καλό. Η κάθε φορά όμως είναι απολαυστική γιατί η αίσθηση των όπλων είναι πάρα πολύ ωραία και το ευχαριστιέσαι. 

Παιχνίδι που μπορείς να παίξεις 5 λεπτά ή 5 ώρες στην καθισιά, ανάλογα τη φρίκη που θα φάει ο καθένας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...