Whitefanged Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Άμα σε τρώει η τσέπη σου να τα σπρώξεις 1) Monitor: από 2.5K 144Hz 27άρι TN στα 650 περίπου, μέχρι 3.5Κ ips Ultrawide curved στα 1400 2) Περιφερειακά - ποντίκι πληκτρολόγιο ηχεία ακουστικά κλπ κλπ 3) Καρέκλα - άμα είσαι παιχνιδιάρης μια dxracer, αν όχι, μια πιο σοβαρή Δεν είναι αυτοσκοπός τα fps. Όλα παίζουν ρόλο για να το απολαύσεις. Δεν ξέρω τι από τα παραπάνω έχεις/δεν έχεις, ιδέες ρίχνω. Γνώμη μου, μην δώσεις ούτε ένα ευρώ για μέσα στο κουτί. Άντε να κερδίσεις λίγα fps με πολλά ευρώ. Σπρώξε αν σε παίρνει, έξω από το κουτί. 2
La_MoRt Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δε θα έχεις πρόβλημα. Εγώ τη μετράω συνέχεια τη κάρτα και τον επεξεργαστή μέσα σε παιχνίδια. Παίζει απροβλημάτιστα σε ASC unity, Witcher 3, Batman Arkham Knight και σε άλλα. Προς το παρών αντέχουμε ακόμα!!!!
conkal Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Το ότι είμαι 3 γενιές πίσω, δεν είναι πρόβλημα; Θέλω να πω, στα βίντεο, φαίνεται μεγάλη η διαφορά! ειναι πολυ μικρη η διαφορα απο γενια σε γενια. και εισαι OC ενω εκει ισως οχι (δεν ειδα το βιντεο)
ShooterX Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλημέρα, Γνώμη μου επειδή ειμουν σε παρόμοια κατάσταση(2600κ-970gtx+144hz monitor): Ανάλογα τα games που παίζεις και τις απαιτήσεις σου..Αν πχ θες καλύτερα min fps λόγω 144hz monitor ναι αξίζει..Αν πάλι δεν παίζεις cpu heavy games και έχεις και 60αρι monitor ξέχνα το!!!Χώσε κάπου αλλού χρήμα..Εγω αν δεν είχα το κόλλημα με τα online bf4 κτλ και το μόνιτορ θα εμένα στον 2600k.Διαφορες πάντως από 2600κ@4,5ghz σε 6700k(ακόμη και στοκ) είναι υπαρκτες και σε ορισμένες περιπτώσεις μεγαλες..
arrows Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Το ότι είμαι 3 γενιές πίσω, δεν είναι πρόβλημα; Θέλω να πω, στα βίντεο, φαίνεται μεγάλη η διαφορά! Δεν εισαι 3 γενιές πίσω, για την ακρίβεια 3 γενιές πίσω θέλει η intel να σε κάνει να πιστέψεις οτι είσαι, Βεβαια το γεγονός οτι το τελευταίο πραγματικό cpu arch απο την ιντελ ήταν ο nahalem του 2008, και απο εκεί και πέρα έχουμε βελτιώμένες εκδοχές του η ιντελ εσκεμμένα το παραβλέπει κλπ anyway πάνω στον προβληματισμό σου Στα 4.7 γίγα ο ivy είναι γρηγορότερος απο haswell και απο skylake στηκ στοκ συχνότητα τους και μιλάμε για 4770,90Κ καθώς και 6700Κ, τώρα ναι εαν βάλεις εναν skylake στα 4,7 (αν τα καταφέρεις με custom νεράκι) θα χάνεις βαριά βαριά 10-12%, δηλαδή απο τα 90 fps στο ultra στα 1440p στο crysis 3 h 980Ti θα βγάζει μόνο 87 fps, αν σου φαίνεται σοβαρός λόγος για αναβάθμιση ή έχεις το άγχος του cinebench ή θες έτσι για το ψυχολογικό να αναβαθμίσεις go for it Aν θες να χαλάσεις χρήματα δες και το HEDT αξίζει με τα χίλια σε σχέση με τα 115x.., που κοντεύει κάθε χρόνο και μητρική 5
MSSB Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Με πείσατε να μην προχωρήσω. Από κανένα 2019 που είπαν για 10nm, βλέπουμε! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα