Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω ενα acess point για εξωτερικο χωρο. η αποσταση ειναι κοντα στα 20 μετρα. Τι επιλογες εχω; Ρευμα δεν εχω σχετικα κοντα αλλα με μια μπαλαντεζα φανταζομαι γινεται η δουλεια μου. Σωστα? 

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

καλησπερα, 
δε χρειαζεσαι μπαλαντεζα. μπορεις να κοιταξεις της ubiquiti. αυτα δουλευω εγω και δεν εχω κανενα προβλημα.
ειναι poe (power over ethernet), οπότε θα περάσεις μόνο ενα καλώδιο δυκτιου στο ρουτερ σου ή switch (αναλόγως τι εχεις).

http://www.e-wireless.gr/Outdoor/2.4-GHz/rocket-m2-titanium

αυτο εχω εγω. μπορεις να βρεις πιο φθηνα και πιο απλά.

ότι και να παρεις κοιτα καλυτερα να ειναι poe μην εχεις προβληματα με τα ρευματα εξω λογω βροχης και πιασεις καμια φωτια.  :ph34r:

Δημοσ.

καλησπερα, 

δε χρειαζεσαι μπαλαντεζα. μπορεις να κοιταξεις της ubiquiti. αυτα δουλευω εγω και δεν εχω κανενα προβλημα.

ειναι poe (power over ethernet), οπότε θα περάσεις μόνο ενα καλώδιο δυκτιου στο ρουτερ σου ή switch (αναλόγως τι εχεις).

http://www.e-wireless.gr/Outdoor/2.4-GHz/rocket-m2-titanium

αυτο εχω εγω. μπορεις να βρεις πιο φθηνα και πιο απλά.

ότι και να παρεις κοιτα καλυτερα να ειναι poe μην εχεις προβληματα με τα ρευματα εξω λογω βροχης και πιασεις καμια φωτια.  :ph34r:

Ευχαριστω για την απαντηση σου.

Σιγουρα θελω σε κατι πιο οικονομικο γιατι θα το δουλεψω μονο για 6μηνες.

TP-LINK αυτα κοιταω τωρα, οχι??

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα το tplink cpe210 το μηχάνημα είναι φοβερό σε απόσταση 200Μ το σήμα του είναι καμπάνα απίστευτο εργαλείο και εύκολο στην τοποθέτηση και λειτουργία.

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα το tplink cpe210 το μηχάνημα είναι φοβερό σε απόσταση 200Μ το σήμα του είναι καμπάνα απίστευτο εργαλείο και εύκολο στην τοποθέτηση και λειτουργία.

200μ?? Αυτο ειναι οτι πρεπει!! Σε ευχαριστω πολυ θα το ψαξω να το παρω και θα σου πω φιλε!

Επειδη το ιντερνετ δεν ειναι δικο μου ειναι μιας φιλης μου, πως συνδεεται; πρεπει να το συνδεσω στο ρουτερ της με ethernet?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...