kingjulien11_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά! Το πρόβλημά μου είναι αυτό που γράφει ο τίτλος. Το δεξί κλικ (δηλαδη αυτο που εμφανιζει τις επιλογες) πάει πολύ αργά. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι το εξής. Πριν μερικούς μήνες έκανα αλλαγή του HDD για έναν SSD (MBP Mid-2012, Samsung 850 EVO) και το λάπτοπ πάει σφαίρα. Ανοίγει και κλείνει πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με πριν και το ίδιο και τα προγράμματα. Το lag έχει σχεδόν εξαλειφθεί. Το θέμα είναι όμως πως αυτό το πρόβλημα με το δεξί κλικ πριν δεν το είχα! Τι παίζει? (Να προσθέσω ότι έχω την αρχική του RAM στα 4GB) Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
an19gi75 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δες αυτό: http://forums.macrumors.com/threads/macbook-pro-17-very-laggy-on-battery-power.1272478/#post-13817005 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingjulien11_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δες αυτό: http://forums.macrumors.com/threads/macbook-pro-17-very-laggy-on-battery-power.1272478/#post-13817005 Διέγραψα ένα προγραμματάκι που λέγεται caffeine και φαίνεται να έφτιαξε προς το παρόν. Σε μερικές μέρες που θα το κάνω restart θα δούμε αν συνεχίζει! Σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
an19gi75 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Το caffeine το΄χω και εγώ σε macbook retina early 2013. Δεν μου΄χει δημιουργήσει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingjulien11_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Το caffeine το΄χω και εγώ σε macbook retina early 2013. Δεν μου΄χει δημιουργήσει πρόβλημα. ούτε εμένα μέχρι τώρα. δεν ξέρω τι έπαιξε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα