Προς το περιεχόμενο

xiaomi mi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το 32gb εχει λιγο χαμηλοτερο χρονισμενο επεξεργαστη βεβαια..

ισως να μη με βολευει επειδη ειναι κινεζικη εκδοση αυτη που εχω και εχει κινεζικες εφαρμογες και με ξενερωνει λιγο

Ελα βρε και εγω που εχω το redmi note 3 Eng/Jap ειναι και τις περισσοτερες τις εχω βγαλει(Unistaller)ενω μερικες που δεν βγαινουν κανεις(Disable).

Τωρα αμα θες να το κανεις ρουτ απο οτι ξερω δημιουργείς στις ρυθμίσεις ένα λογαριασμό Flyme και εκεί μετά σου δίνει την επιλογή να ενεργοποιήσεις το root. Δε χρειάζεται επιπλέον εργαλεία.

Μετα κατεβαζεις απο το Play store την εφαρμογη Root Unistaller και πετας οτι Κινεζια εχει.

Δημοσ.

Ελα βρε και εγω που εχω το redmi note 3 Eng/Jap ειναι και τις περισσοτερες τις εχω βγαλει(Unistaller)ενω μερικες που δεν βγαινουν κανεις(Disable).

Τωρα αμα θες να το κανεις ρουτ απο οτι ξερω δημιουργείς στις ρυθμίσεις ένα λογαριασμό Flyme και εκεί μετά σου δίνει την επιλογή να ενεργοποιήσεις το root. Δε χρειάζεται επιπλέον εργαλεία.

Μετα κατεβαζεις απο το Play store την εφαρμογη Root Unistaller και πετας οτι Κινεζια εχει.

αυτο παλευω αλλα δεν βγαζω αποτελεσμα..πρεπει να κατεβασω καποια συγκεκριμενη εφαρμογη?γιατι υπαρχουνε πολλες εφαρμογες με αυτο το ονομα
Δημοσ.

έχεις κολλήσει με αυτό το Jap , θα σε ακούσει κανάς κινέζος και θα βρίζει :))))

Δεν πειραζει θα με βρισει στα Κινεζικα και δεν θα καταλαβω γρι... :P

αυτο παλευω αλλα δεν βγαζω αποτελεσμα..πρεπει να κατεβασω καποια συγκεκριμενη εφαρμογη?γιατι υπαρχουνε πολλες εφαρμογες με αυτο το ονομα

Αφου το ρουταρης για απεγκατασταση εφαρμογων,ναι αυτη εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.free&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Droot+uninstaller&pcampaignid=APPU_1_b7EUV8a6Cqbt6ASb6rWwDQ
Δημοσ.

Δεν πειραζει θα με βρισει στα Κινεζικα και δεν θα καταλαβω γρι... :PΑφου το ρουταρης για απεγκατασταση εφαρμογων,ναι αυτη εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.free&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Droot+uninstaller&pcampaignid=APPU_1_b7EUV8a6Cqbt6ASb6rWwDQ

να σου πω εχει νοημα να περασω και την global εκδοση?και αν ναι πως την περναω?η καμια custom rom?
Δημοσ.

και πως γινεται αυτο?

Οπως ακριβώς αφαιρείς και όλες τις άλλες εφαρμογές. Απλά τις σέρνεις πάνω στον κάδο σκουπιδιών. Για να κάνεις root είναι απλά μια σχετικά απλή διαδικασία να φτιάξεις έναν λογαριασμό flyme και απλά να ενεργοποιήσεις τα priviledges της συσκευής και μετά κάνεις ότι γουστάρεις.

Εχε υπόψη όμως ότι αν τρέχεις προγράμματα τύπου ΟΤΕ ΤV, Cosmote τηλεόραση και τέτοια αυτά ΔΕΝ τρέχουν σε ρουταρισμένη συσκευή (οποιασδήποτε μάρκας συσκευής).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...