mike0402 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 αξιζει η αγορα του στην εκδοση με τα 64gb?εχω αυτη τη στιγμη το meizu pro5
ziaba Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 απο προ5 να πας σε μι5 εννοειται πως δεν αξιζει
instinct21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 εαν αληθέυουν οι φήμες τo Site: mi5plus κάνει για εσένα φίλε mike ή το Site: mate8 που προσωπικά θεωρώ το απόλυτο εργαλείο γιατί θέλεις να αλλάξεις το pro5? δεν έμεινες ικανοποιημένος;;;
mike0402 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 δεν ξερω λιγο το flyme δεν με ικανοποιηει..κατα τα αλλα ειναι κινηταρα και δν μ εχει κολλησει ποτε
saruman123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 δεν ξερω λιγο το flyme δεν με ικανοποιηει..κατα τα αλλα ειναι κινηταρα και δν μ εχει κολλησει ποτε http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-oneplus-2
mike0402 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 το one plus 2 δεν ειναι κατωτερο σε επιδοσεις σε σχεση με το meizu που ηδη εχω?
saruman123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 το one plus 2 δεν ειναι κατωτερο σε επιδοσεις σε σχεση με το meizu που ηδη εχω?Εγω νομιζω πως οχι(με βαση του Kimovil)Και με βαση παλι το Kimovil το xiaomi mi5 ειναι καλυτερο απο το Meizu.
mike0402 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Εγω νομιζω πως οχι(με βαση του Kimovil)Και με βαση παλι το Kimovil το xiaomi mi5 ειναι καλυτερο απο το Meizu.ναι αυτο το ξερω για το xiaomi..αυτο που δν ξερω ειναι αν αξιζει να δωσω το meizu με τα 32gb και και να παρω το mi5 με τα 64gb
saruman123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Εγω θα το εκανα,ειναι και απο τα δυο(One plus,Meizu)καλυτερο το Xiaomi. Αλλα γουστα ειναι αυτα. Και το mate 8 ειναι καλο αλλα δεν ξερω αν σε βολεψει που ειναι 6"
mike0402 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Εγω θα το εκανα,ειναι και απο τα δυο(One plus,Meizu)καλυτερο το Xiaomi. Αλλα γουστα ειναι αυτα. Και το mate 8 ειναι καλο αλλα δεν ξερω αν σε βολεψει που ειναι 6" ναι οχι δεν βολευει και πολυ..απο xiaomi mi5 ποια απο τις 2 εκδοσεις προτεινεις για αλλαγη απο meizu?την δευτερη? η να περιμενω την κυκλοφορια του meizu pro6?
saruman123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 ναι οχι δεν βολευει και πολυ..απο xiaomi mi5 ποια απο τις 2 εκδοσεις προτεινεις για αλλαγη απο meizu?την δευτερη? η να περιμενω την κυκλοφορια του meizu pro6? Μπα ουτε το meizu 6 pro...Για το mi5 αναλογα τη χωρητικοτητα θες εσυ. Υπαρχει το 32GB,64GB Μετα πας στο pro(128GB/4GB RAM)αλλα εκει ξεφευγης σε τιμη.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 το one plus 2 δεν ειναι κατωτερο σε επιδοσεις σε σχεση με το meizu που ηδη εχω? Εννοείται ότι είναι χειρότερο, αρκετά χειρότερο κιόλας και το χειρότερο δεν είναι οι διαφορά στις επιδόσεις αλλά στο throtling και υπερθέρμανση του τσιπ που φοράει το OP2. Κατά τα άλλα θα ήταν τουλάχιστον αστείο να αφήσεις το Pro 5 και να πας σε Mi5 ή ακόμα χειρότερα χειρότερα σε Pro 6 τη στιγμή που ο ίδιος λες ότι το flyme δεν σε ικανοποιεί. Χωρίς να θέλω να φανώ σπαζαρχί νομίζω ότι απλά σε έχει πιάσει μανία καταναλωτισμού και σε ξύνεται η τσέπη για ξόδεμα. Το Pro 5 που έχεις ήταν μέσα στο τοπ 3 των συσκευών του 2015 (μαζί με το note 5 και το nexus 6P) και συνεχίζει να είναι απλά φοβερή συσκευή που δεν της λείπει στην ουσία τίποτα και έχει μπαταριάρα με τέτοιες επιδόσεις. Να είσαι σίγουρος ότι με οποιαδήποτε αλλαγή θα χάσεις κάμποσα. Για εμένα κρατάς το Pro 5, το μαθαίνεις το flyme (και πίστεψε με όταν το μάθεις δεν θα μπορείς να πας πουθενά αλλού) και συνεχίζεις έτσι μέχρι να βρεθεί πράγματι συσκευή που να είναι αντάξια να αλλάξεις αυτή που έχεις. Αν τώρα όπως και δήποτε πρέπει να σπαταλήσεις τα λεφτά σου σε νέα συσκευή τότε αναγκαστικά είσαι μεταξύ του Mi5 και του Mate 8. Καμιά άλλα συσκευή αυτή τη στιγμή δεν θα ικανοποιήσει σε σχέση με αυτή που έχεις που ακόμα και έτσι να είσαι σίγουρος ότι δεν θα αναβαθμίσεις σε όλα (σε πολλά θα υποβαθμίσεις κιόλας). Σκέψου το λοιπόν.
mike0402 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μπα ουτε το meizu 6 pro... Για το mi5 αναλογα τη χωρητικοτητα θες εσυ. Υπαρχει το 32GB,64GB Μετα πας στο pro(128GB/4GB RAM)αλλα εκει ξεφευγης σε τιμη. το 32gb εχει λιγο χαμηλοτερο χρονισμενο επεξεργαστη βεβαια.. Εννοείται ότι είναι χειρότερο, αρκετά χειρότερο κιόλας και το χειρότερο δεν είναι οι διαφορά στις επιδόσεις αλλά στο throtling και υπερθέρμανση του τσιπ που φοράει το OP2. Κατά τα άλλα θα ήταν τουλάχιστον αστείο να αφήσεις το Pro 5 και να πας σε Mi5 ή ακόμα χειρότερα χειρότερα σε Pro 6 τη στιγμή που ο ίδιος λες ότι το flyme δεν σε ικανοποιεί. Χωρίς να θέλω να φανώ σπαζαρχί νομίζω ότι απλά σε έχει πιάσει μανία καταναλωτισμού και σε ξύνεται η τσέπη για ξόδεμα. Το Pro 5 που έχεις ήταν μέσα στο τοπ 3 των συσκευών του 2015 (μαζί με το note 5 και το nexus 6P) και συνεχίζει να είναι απλά φοβερή συσκευή που δεν της λείπει στην ουσία τίποτα και έχει μπαταριάρα με τέτοιες επιδόσεις. Να είσαι σίγουρος ότι με οποιαδήποτε αλλαγή θα χάσεις κάμποσα. Για εμένα κρατάς το Pro 5, το μαθαίνεις το flyme (και πίστεψε με όταν το μάθεις δεν θα μπορείς να πας πουθενά αλλού) και συνεχίζεις έτσι μέχρι να βρεθεί πράγματι συσκευή που να είναι αντάξια να αλλάξεις αυτή που έχεις. Αν τώρα όπως και δήποτε πρέπει να σπαταλήσεις τα λεφτά σου σε νέα συσκευή τότε αναγκαστικά είσαι μεταξύ του Mi5 και του Mate 8. Καμιά άλλα συσκευή αυτή τη στιγμή δεν θα ικανοποιήσει σε σχέση με αυτή που έχεις που ακόμα και έτσι να είσαι σίγουρος ότι δεν θα αναβαθμίσεις σε όλα (σε πολλά θα υποβαθμίσεις κιόλας). Σκέψου το λοιπόν. ισως να μη με βολευει επειδη ειναι κινεζικη εκδοση αυτη που εχω και εχει κινεζικες εφαρμογες και με ξενερωνει λιγο
ikaruga24 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 ισως να μη με βολευει επειδη ειναι κινεζικη εκδοση αυτη που εχω και εχει κινεζικες εφαρμογες και με ξενερωνει λιγο Μπορείς να βγάλεις τις περισσότερες κινέζικες εφαρμογές πανεύκολα και να ξεμπερδεύεις. Θα μείνουν ελάχιστες σαν εφαρμογές συστήματος (οι οποίες επίσης μπορούν να βγουν με root της συσκευής) αν αυτό είναι το μόνο σου θέμα δηλαδή.
mike0402 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μπορείς να βγάλεις τις περισσότερες κινέζικες εφαρμογές πανεύκολα και να ξεμπερδεύεις. Θα μείνουν ελάχιστες σαν εφαρμογές συστήματος (οι οποίες επίσης μπορούν να βγουν με root της συσκευής) αν αυτό είναι το μόνο σου θέμα δηλαδή. και πως γινεται αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα