iCyd Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Γεια χαρα,εχω ενα λαπτοπ ενος φιλου στα χερια μου.Το εκλεισε ενα βραδυ (κατεβασε καπακι) και το επομενο πρωι πηγε να το ανοιξει και η οθονη κολλουσε στην αρχη που εμφανιζει το ASUS και φορτωνει απο κατω. Δεν κανει τιποτα αλλο,οσο και αν το αφησει. Δεν μπορω να μπω ουτε BIOS ουτε πουθενα,τι μπορει να φταιει?
Xristaras12 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 εαν έχεις πρόσβαση δοκίμασε να αφαιρέσεις τον σκληρό δίσκο, υπάρχει πιθανότητα να ειχε bad sector σε κάποιο σημείο και το bios να περιμένει να αναγνωρισει το περιφεριακό.
ss13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Τι μοντέλο είναι ; Γύρνα το ανάποδα και δες το ταμπελάκι , κάνε επανεκκίνηση και προσπάθησε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία ( Safe Mode ) πατώντας το F8 νομίζω ;
iCyd Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 εαν έχεις πρόσβαση δοκίμασε να αφαιρέσεις τον σκληρό δίσκο, υπάρχει πιθανότητα να ειχε bad sector σε κάποιο σημείο και το bios να περιμένει να αναγνωρισει το περιφεριακό. Αμα βγάλω σκληρο θα εχει θεμα με την εγγυηση? Τι μοντέλο είναι ; Γύρνα το ανάποδα και δες το ταμπελάκι , κάνε επανεκκίνηση και προσπάθησε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία ( Safe Mode ) πατώντας το F8 νομίζω ; Ειναι τo F552CL.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Αμα βγάλω σκληρο θα εχει θεμα με την εγγυηση? εαν μιλάμε για λάπτοπ εντός εγγύησης μιλάς απ ευθείας με την αντιπροσωπεία σε περίπτωση που χρειαστεί ανταλλακτικό. για asus δεν γνωρίζω δυστυχώς τι παίζει με την εγγύηση εαν ανοιχτεί.
iCyd Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Σημερα το laptop αποφασισε και μπηκε μονο του στο ΒΙΟS , τι μπορουμε να κανουμε τωρα?
iCyd Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Παιδια το τηλέφωνο της ASUS το οποίο γραφει στο site (+800-44142044),καλω και λεει οτι το τηλέφωνο δεν υπαρχει! Τι φαση?
SPANK Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Νομίζω οτι η asus δεν εχει αντιπρόσωπο στην ελλάδα και οτι το τηλέφωνο αυτο σε στέλνει ιταλία ή κατι τετοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα