jimmyfis Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Έχω την παρακάτω εικόνα για εσωτερικό σκληρό και δεν έχω ιδέα τι σημαίνει και τι κάνω. Όταν πατήσω το caution ανοίγει ένα παράθυρο με 4-5 scrollbars τα οποία νομίζω δεν κάνουν/αλλάζουν τίποτα. Θέλει αλλαγή ο σκληρός; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να διορθώνει τα reallocated sectors?
SOAD1981 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 μπορεις να τρεξεις το hard disk sentinel να δουμε εκτιμωμενο χρονο ζωης του δισκου? βεβαια δεν ειναι πανάκεια αυτα τα προγραμματα . δινουν μεν μια εικονα αλλα δεν σημαινει οτι και καλα θα σε αφησει αμεσως ο δισκος . εχω δισκο με 11% health (2 χρονια) οπου τρεχει ακομα μια χαρα . απλα κανε backup καλου κακου
jimmyfis Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 μπορεις να τρεξεις το hard disk sentinel να δουμε εκτιμωμενο χρονο ζωης του δισκου? βεβαια δεν ειναι πανάκεια αυτα τα προγραμματα . δινουν μεν μια εικονα αλλα δεν σημαινει οτι και καλα θα σε αφησει αμεσως ο δισκος . εχω δισκο με 11% health (2 χρονια) οπου τρεχει ακομα μια χαρα . απλα κανε backup καλου κακου Ευχαριστώ. Θα το τρέξω μόλις επιστρέψω σπίτι και θα επανέλθω. Backup στα βασικά έχω, μόνο ταινίες/σειρές είναι στον αέρα.
jimmyfis Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ορίστε: Μάλλον όσο δεν ανεβαίνουν τα unallocated sectors είμαι ασφαλής? Να συνεχίσω να τον χρησιμοποιώ? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να διορθώσει κάτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα