Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...μολις αγορασα ενα note 5 και παρατηρησα πως οταν βλεπω την οθονη απο διαφορετικη οπτικη γωνια κανει ελαφρως μια μπλε χροια σε διαφορετικα σημεια της οθονης και μονο οταν υπαρχει ασπρο φοντο...επισης εαν το παρακανω και η θεαση ξεπερασει την 90 μοιρες τοτε σχοιματιζεται ενας πολυχρωμος κυματισμος κατα μηκος της οθονης...αυτο εινα φυσιολογικο? βεβεα δεν ειναι τοσο εντονο αλλα υπαρχει...γνωριζετε κατι? ευχαριστω

Δημοσ.

φυσιολογικό ειναι λογo amoled νομιζω

σε νοτε4, νοτε5, σ6, σ7 που έχουν περάσει από τα χέρια μου το κάνει

μιλαμε για οπτική γωνια που ποτέ δεν δουλεύεις το κινητο σε πραγματικές συνθήκες..

• Like 1
Δημοσ.

ναι το ξερω αλλα ισως καποεις αλλες εταιριες που χρησιμοποιουν αμολεντ στα τηλεφωνα τους να εχουν βρει τροπο να αντιμετωπισουν το προβλημα...

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις...χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος...ελεγα να  το παω στη samsung να μου πουν και εκει τη γνωμη τους...

Δημοσ.

ναι το ξερω αλλα ισως καποεις αλλες εταιριες που χρησιμοποιουν αμολεντ στα τηλεφωνα τους να εχουν βρει τροπο να αντιμετωπισουν το προβλημα...

δεν ειναι προβλημα αυτο ετσι λειτουργουν ..... οπως και το burn-in αλλους ενοχλεί αλλους οχι

• Like 1
Δημοσ.

για το burn in αν εχεις την φωτεινοτητα στο αυτοματο δεν θα εχεις θεμα αμεσα...για την χροια που λεει ο TS για να φανει πρεπει να το εχεις σχεδον καθετα το κινητο οπου με μια ips δεν θα εβλεπες τιποτα...οποτε, απο το ολοτενα καλη ειν κι η παναγιωτενα, που λεει και ο λαος.

• Like 1
Δημοσ.

επισης υπαρχει και μια προς το ροζ αποχρωση στο κατω μερος της οθονης...παλi οταν ειναι λευκο το φοντο φαινετε...αλλα ειναι πολυ αχνη...

Δημοσ.

επισης υπαρχει και μια προς το ροζ αποχρωση στο κατω μερος της οθονης...παλi οταν ειναι λευκο το φοντο φαινετε...αλλα ειναι πολυ αχνη...

καλου κακου εγω λεω να πας να ρωτησεις γιατι πολυ περιεργο ολα αυτα που λες να ειναι φυσιολογικα...

Δημοσ.

Εγώ πάλι που έχω το NOTE 5 το παρατηρώ από διάφορες γωνίες σε λευκό φόντο γτ με αυτά που διάβασα με έπιασε η περιέργεια (δεν βλέπω να έχει ΤΠΤ από αυτά που περιγράφεις) η εγώ έχω αχρωματοψια χαχχα

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που γράφουν για τις amoled άνθρωποι που τις έχουν δει μόνο σε κινητά βιτρίνας σε καταστήματα.

αυτο δεν το πιασα να σου πω την αληθεια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...