rockfeler Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Καλησπερα...μολις αγορασα ενα note 5 και παρατηρησα πως οταν βλεπω την οθονη απο διαφορετικη οπτικη γωνια κανει ελαφρως μια μπλε χροια σε διαφορετικα σημεια της οθονης και μονο οταν υπαρχει ασπρο φοντο...επισης εαν το παρακανω και η θεαση ξεπερασει την 90 μοιρες τοτε σχοιματιζεται ενας πολυχρωμος κυματισμος κατα μηκος της οθονης...αυτο εινα φυσιολογικο? βεβεα δεν ειναι τοσο εντονο αλλα υπαρχει...γνωριζετε κατι? ευχαριστω
alx301 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 φυσιολογικό ειναι λογo amoled νομιζω σε νοτε4, νοτε5, σ6, σ7 που έχουν περάσει από τα χέρια μου το κάνει μιλαμε για οπτική γωνια που ποτέ δεν δουλεύεις το κινητο σε πραγματικές συνθήκες.. 1
ziaba Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 οτι ειπε και ο πιο πανω ετσι ειναι οι amoled πολυ σπαστικο 1
skountrilos Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 γενικα δηλαδη συμβαινει με τις αμολεντ η μονο με τη samsung ειναι το προβλημα?
skountrilos Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 ναι το ξερω αλλα ισως καποεις αλλες εταιριες που χρησιμοποιουν αμολεντ στα τηλεφωνα τους να εχουν βρει τροπο να αντιμετωπισουν το προβλημα...
rockfeler Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις...χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος...ελεγα να το παω στη samsung να μου πουν και εκει τη γνωμη τους...
ziaba Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 ναι το ξερω αλλα ισως καποεις αλλες εταιριες που χρησιμοποιουν αμολεντ στα τηλεφωνα τους να εχουν βρει τροπο να αντιμετωπισουν το προβλημα... δεν ειναι προβλημα αυτο ετσι λειτουργουν ..... οπως και το burn-in αλλους ενοχλεί αλλους οχι 1
georgesteiros Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 για το burn in αν εχεις την φωτεινοτητα στο αυτοματο δεν θα εχεις θεμα αμεσα...για την χροια που λεει ο TS για να φανει πρεπει να το εχεις σχεδον καθετα το κινητο οπου με μια ips δεν θα εβλεπες τιποτα...οποτε, απο το ολοτενα καλη ειν κι η παναγιωτενα, που λεει και ο λαος. 1
rockfeler Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 επισης υπαρχει και μια προς το ροζ αποχρωση στο κατω μερος της οθονης...παλi οταν ειναι λευκο το φοντο φαινετε...αλλα ειναι πολυ αχνη...
georgesteiros Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 επισης υπαρχει και μια προς το ροζ αποχρωση στο κατω μερος της οθονης...παλi οταν ειναι λευκο το φοντο φαινετε...αλλα ειναι πολυ αχνη... καλου κακου εγω λεω να πας να ρωτησεις γιατι πολυ περιεργο ολα αυτα που λες να ειναι φυσιολογικα...
vdeseris Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Οτι ειπε ο αποπανω. Δεν ειναι φυσιολογικα αυτα που περιγραφεις.
Tsortis27 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Εγώ πάλι που έχω το NOTE 5 το παρατηρώ από διάφορες γωνίες σε λευκό φόντο γτ με αυτά που διάβασα με έπιασε η περιέργεια (δεν βλέπω να έχει ΤΠΤ από αυτά που περιγράφεις) η εγώ έχω αχρωματοψια χαχχα
Belisarius Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μου κάνει εντύπωση που γράφουν για τις amoled άνθρωποι που τις έχουν δει μόνο σε κινητά βιτρίνας σε καταστήματα.
rockfeler Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μου κάνει εντύπωση που γράφουν για τις amoled άνθρωποι που τις έχουν δει μόνο σε κινητά βιτρίνας σε καταστήματα. αυτο δεν το πιασα να σου πω την αληθεια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα