alexakis199 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Καλησπέρα...σύνδεσα το pc ενός φίλου με κάτι παλιά εξαρτήματα...και ενώ φαίνεται να λειτουργούν όλα κανονικά , δεν δείχνει σήμα στην οθόνη . Γνωρίζεται τι μπορεί να φταίει ;
Sheogorath Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Συνήθως μητρική. Ίσως και κάρτα γραφικών. Μπιπ κάνει?
alexakis199 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Συνήθως μητρική. Ίσως και κάρτα γραφικών. Μπιπ κάνει? Το μόνο αν φταίει είναι η μητρική γιατί άλλαξα 2-3 κάρτες γραφικών αλλά τίποτα . Δεν έκανε ποτέ μπιπ και όταν δούλευε
sotalotsopa Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μπορει να ειναι κατι απλο, πχ βραχυκυκλωμα. Ξεκινησε με τα απλα, συνδεσε μητρικη, επεξεργαστη, μια μνημη και καρτα γραφικων ΕΞΩ απο το κουτι και δες αν κανει boot. Στη μητρικη να μην εχεις συνδεσει τιποτε αλλο, ουτε συσκευες, ουτε διακοπτες κτλ. Βραχυκυκλωσε τα πιν της μητρικης εκει που εμπαινε το καλωδιο του διακοπτη για να ξεκινησει. 2
alexakis199 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μπορει να ειναι κατι απλο, πχ βραχυκυκλωμα. Ξεκινησε με τα απλα, συνδεσε μητρικη, επεξεργαστη, μια μνημη και καρτα γραφικων ΕΞΩ απο το κουτι και δες αν κανει boot. Στη μητρικη να μην εχεις συνδεσει τιποτε αλλο, ουτε συσκευες, ουτε διακοπτες κτλ. Βραχυκυκλωσε τα πιν της μητρικης εκει που εμπαινε το καλωδιο του διακοπτη για να ξεκινησει. Και παλι δεν ανοίγει...και μονο το πιν για το πάουερ έχω αλλά και παλι δεν βγάζει σημα
Rod@X Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 ...κάνε και ένα clear cmos, μαν έχει φάει κανένα κόλλημα.
alexakis199 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 ...κάνε και ένα clear cmos, μαν έχει φάει κανένα κόλλημα. Εκανα...έκανε απλα μπιπ και πάλι δεν δείχνει τπτ
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Καλησπέρα...σύνδεσα το pc ενός φίλου με κάτι παλιά εξαρτήματα...και ενώ φαίνεται να λειτουργούν όλα κανονικά , δεν δείχνει σήμα στην οθόνη . Γνωρίζεται τι μπορεί να φταίει ; Ποιο είναι το pc του φίλου σου και ποια παλιά εξαρτήματα σύνδεσες και τι αφαίρεσες από το pc του φίλου σου? Δούλευε το pc πριν αρχίσεις να το σκαλίζεις και για ποιο λόγο έγιναν όλα αυτά? Αν δεν δώσεις αναλυτικά όλα τα παραπάνω δηλ. ποιο είναι το σύστημα αναλυτικά και τι προσθαφαιρέσεις έκανες επίσης αναλυτικά ουσιαστική βοήθεια δεν θα έχεις. 2
alexakis199 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ποιο είναι το pc του φίλου σου και ποια παλιά εξαρτήματα σύνδεσες και τι αφαίρεσες από το pc του φίλου σου? Δούλευε το pc πριν αρχίσεις να το σκαλίζεις και για ποιο λόγο έγιναν όλα αυτά? Αν δεν δώσεις αναλυτικά όλα τα παραπάνω δηλ. ποιο είναι το σύστημα αναλυτικά και τι προσθαφαιρέσεις έκανες επίσης αναλυτικά ουσιαστική βοήθεια δεν θα έχεις. Λοιπόν...Είχε ένα παλιό αλλά μιλάμε για παραπάνω από 9-10 χρόνια . Οπότε πήρα τη μητρική μου(από το παλίο pc που είχα περίπου 7 χρόνια)...αλλά η μητρική είναι 3-4 χρόνια που την έχω και πήγα και την έβαλα στο pc του μαζί με τον επεξεργαστή μου . Η μητρική είναι Gigabyte G41M-Combo και επεξεργαστής qore quad 2,50Ghz . Σκληρούς δίσκους άφησα τους δικούς του και έβαλα ακόμα έναν εγώ από το παλιό μου pc που δούλευε κανονικά . Τροφοδοτικό επίσης περίπου 7 χρόνων . Ουσιαστικά λοιπόν κράτησα μόνο τους δίσκους του και έβαλα σχεδόν όλα τα δικά μου εξαρτήματα από το παλιο pc που δούλευε
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δες ν κούμπωσαν σωστά οι μνήμες. Ποιες μνήμες έβαλες? Βάλες αυτές από το pc σου αφού λειτουργούσε. Δες δηλ. ποιες μνήμες είναι οκ. Δοκίμασε είσης μια κάρτα γραφικών που να δουλεύει όπως επίσης και για το τροφοδοτικό. Με λίγα λόγια κάνε τις δοκιμές στο pc σου αφού δούλευε. Δοκίμασε δηλ. τα parts από το pc του φίλου σου στο δικό σου.
alexakis199 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δες ν κούμπωσαν σωστά οι μνήμες. Ποιες μνήμες έβαλες? Βάλες αυτές από το pc σου αφού λειτουργούσε. Δες δηλ. ποιες μνήμες είναι οκ. Δοκίμασε είσης μια κάρτα γραφικών που να δουλεύει όπως επίσης και για το τροφοδοτικό. Με λίγα λόγια κάνε τις δοκιμές στο pc σου αφού δούλευε. Δοκίμασε δηλ. τα parts από το pc του φίλου σου στο δικό σου. Έχω κάνει όλα τα παραπάνω....δουλεύουν όλα κανονικά αλλά δεν βγάζει εικόνα
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δεν γίνεται. ή κάπου δεν έχεις συνδέσει σωστά ή έχει πρόβλημα μνήμες-κάρτα γραφικών-τροφοδοτικό. 1
Sheogorath Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Με την ενσωματωμένη της μητρικής δείχνει τίποτα?
alexakis199 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δεν γίνεται. ή κάπου δεν έχεις συνδέσει σωστά ή έχει πρόβλημα μνήμες-κάρτα γραφικών-τροφοδοτικό. Το μόνο αν φταίει είναι να είναι χαλασμένη η μητρική...τπτ άλλο...όλα τα άλλα είναι οκ Με την ενσωματωμένη της μητρικής δείχνει τίποτα? Ούτε με την onboard....πρώτη φορά βλέπω τέτοιο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα