Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σύστημα μου είναι cpu: intel core 2 duo E6750  2,66 , video card ati radeon 5770 , ram 2 kingston ddr3 4gb , εβαλα τα χαρακτηριστικα του πισι μου σε ενα psu calculator που βρηκα στο ιντερνετ και μου εβγαλε πως χρειαζοταν 395 watt και έτσι αγόρασα το https://www.skroutz.gr/s/3345073/CoolerMaster-Elite-600W.html  , το σύνδεσα στο πισι ανοίγει αλλα με το που μπει στην έναρξη μετά από 1 λεπτό κλείνει . Τι μπορεί να φταίει ? Να μην το βαλα καλά ? Θα άνοιγε το πισι?? Πήρα λάθος τροφοδοτικό ., μήπως ήθελε πιο μεγάλο ??

Δημοσ.

Το να ήθελε πιο μεγάλο δεν παίζει, τα 600w είναι υπεραρκετά για τον περισσότερο κόσμο που κάνει απλή χρήση του υπολογιστή.

Κάτι μάλλον δεν έχει συνδεθεί σωστά.

Μπορείς να δοκιμάσεις να το συνδέσεις σε άλλο pc;

Δημοσ.

To συγκεκριμένο είναι απο τα χειρότερα επώνυμα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι προβληματικό.

Πριν το δεις αυτό όμως, καλύτερα δοκίμασε με φίλου σου.

Κλείνει εννοείς μαύρη οθόνη ή εντελώς?

• Like 2
Δημοσ.

Μήπως άλλαξες έβγαλες την ψύκτρα του επεξεργαστή και δεν την ξανά κούμπωσες σωστά? Αν προλάβεις μπες BIOS και δες θερμοκρασία.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τον blueblood,φαινεται να κλεινει απο υπερθερμανση επεξεργαστη.Ενα καινουργιο τροφοδοτικο ειναι σχεδον απιθανο να συμπεριφερεται ετσι,αν ηταν προβληματικο ισως να μην αναβε καθολου.Κακη συνδεση με το motherboard και να σβηνει μετα απο ωρα δεν μπορω να φανταστω πως μπορει να γινει.

Μια ερωτηση στον ts,γιατι αλλαξες τροφοδοτικο?

Δημοσ.

Πιο πολυ εμενα μου κανει για θερμοκρασιες , παρα για τροφοδοτικο , να σου τερματιζει μετα απο 1 λεπτο αφου μπει στα windows δυσκολο να ειναι θεμα τροφοδοτικου !!! αρχικα κοιτα τις θερμοκρασιες σου , 2ον δοκιμασε να μπεις με safe mode αφου δεις τις θερμοκρασιες σου και ειναι σωστες , 3ον Θερμοαγωγιμες παστες σε cpu , chipset , καρτα γραφικων εχεις αλλαξει ποτε ? δες την μητρικη σου αφου τσεκαρεις για θερμοκρασιες μηπως εχεις πυκνωτη φουσκωμενο !!! 

Δημοσ.

Άλλαξα τροφοδοτικο γιατί στο παλιό φαγώθηκε το ανεμιστηράκι μέσα στη βάση και έκανε πολλή φασαρία . Εν τέλη τα έβγαλα όλα και τα ξανάβαλα και μάλλον το ανεμιστηράκι που ήταν πάνω στη μητρική πρέπει να μην έκανε καλή επαφή και να ανέβαζε θερμοκρασία . Τώρα λειτουργεί κανονικά . 

• Like 1
Δημοσ.

Να ζητησω και εγω συγνωμη που μου διεφυγε το προφανες της θερμοκρασιας και πηγα απευθειας στο τροφοδοτικο. Χαιρομαι που το λυσανε αλλοι :)

• Like 6
Δημοσ.

Να ζητησω και εγω συγνωμη που μου διεφυγε το προφανες της θερμοκρασιας και πηγα απευθειας στο τροφοδοτικο. Χαιρομαι που το λυσανε αλλοι :)

Γι΄αυτο σε παω ρε Sheogorath και παντα μου αρεσουν οι αποψεις σου γιατι πανω απο ολα εισαι κυριος!Και το σημαντικοτερο ειναι οτι παντα μιλας με σεβασμο προς τους αλλους και δεν πασχεις απο οξεια παντογνωστητιδα που πασχουν δυστυχως πολλοι κι εδω στο forum αλλα και γενικα την σημερον ημερα.. Καλη συνεχεια..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...