Προς το περιεχόμενο

Free Hard Disk Sentinel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίος.

Είχα πάρει την pro έκδοση που είχαν δώσει πριν καιρό, την βρήκα (ευτυχώς) εχθές πάλι στον εξωτερικό σκληρό μου.

Δημοσ.

Ευχαριστω τον TS! Καποθ πηρε το ματι μου οτι αν κανεις καποιο update η εκδοση θα μετατραπει σε unregistred οποτε απλα εγκατασταση και το δουλευετε με την παρουσα εκδοση εφ ορου ζωης

• Like 1
Δημοσ.

μηπως βγαζει καποιο serial καπου στη σελιδα?

η απλα κατεβαζουμε το εκτελεσιμο και ειμαστε κομπλε?

edit**** The download link for Hard Disk Sentinel is given to you above. The download is an exclusive SharewareOnSale installer with registration built-in. Download and install Hard Disk Sentinel and start using it. There is no need to register it — we register it automatically for you when you download from us. Enjoy!

οκ!

Δημοσ.

Thanks!!!!!!!!!!!!
Ελπιζω οι τζαμπατζιδες να μη μπουν καν στο κοπο.. 
H χαρα ειναι για οσους δεν κατεβαζουν πειρατικα προγραμματα :)

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια τo "μου αρεσει" σε καποιο σχολιο ειναι για να λεμε "ευχαριστω" σε καποιο χρηστη. Μην γεμιζουμε σελιδες με ενα "ευχαριστω".

Δημοσ.

Ευχαριστω τον TS! Καποθ πηρε το ματι μου οτι αν κανεις καποιο update η εκδοση θα μετατραπει σε unregistred οποτε απλα εγκατασταση και το δουλευετε με την παρουσα εκδοση εφ ορου ζωης

Το γράφει ξεκάθαρα μέσα στο Setup της εφαρμογής:

This version of Hard Disk Sentinel 4.71 is offered by

Daily software giveaways and discounts by SharewareOnSale.com

The current version can be used for unlimited time, but can't be updated

to newer versions. If updated, the software switches back to "unregistered".

Κι επιλέον παρέχεται και μια διπλή προσφορά αγοράς κλειδιού lifetime διάρκειας για την PRO έκδοση με έκπτωση 55% μέχρι τις 23 Απριλίου:

To get a complete, lifetime, personal license for Hard Disk Sentinel PRO, which

offers additional functions, features and lifetime free updates to

all future versions, order before 23 Apr 2016 with 55% discount at:

https://secure.shareit.com/shareit/cart.html?PRODUCT[300330156]=1&cartcoupon=1&COUPON1=hds55scp15&affiliateid=200213797

(for 1 computer) OR

https://secure.shareit.com/shareit/cart.html?PRODUCT[300422481]=1&cartcoupon=1&COUPON1=hds55scp15&affiliateid=200213797

(for 5 computers, Hard Disk Sentinel PRO Family license)

Δημοσ.

Αν γινει install+uninstall(πχ λογω format) μετα γινεται παλι install?

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιες εκδοσεις του HD Sentinel τις εγκαταστει ενω αλλες οχι.Την εκδοση 4,5 που ειχα την εγκαταστει,την 4,71 του θεματος οχι,βγαζει σφαλμα.

post-213996-0-99067000-1460979685_thumb.png

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

1) Εγκαθηστατε το προγραμμα σε ολους τους υπολογιστες( 32bit +64bit) και σε ολα τα windows(vista,7,8,10)?

2) Μπορουμε να ελενχουμε ολους τους εξωτερικους σκληρους(hdd,ssd ) κι τα usb stick ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...