Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τοτε μαλλον θεμα drivers ειναι..

το catalyst παντως μ λεει οτι οι τελευταιοι ειναι εγκατεστημενοι

λες να δοκιμασω να τους καθαρισω με ddu και να τους ξαναβαλω?

Δημοσ.

το catalyst παντως μ λεει οτι οι τελευταιοι ειναι εγκατεστημενοι

λες να δοκιμασω να τους καθαρισω με ddu και να τους ξαναβαλω?

μπες σε ασφαλη λειτουργεια σβησε τους με ddu,κανε restart ξανα μπες σε ασφαλη και κανε εγκατασταση..

απο το σιτε της sapphire κατεβασε τους..

Δημοσ.

μπες σε ασφαλη λειτουργεια σβησε τους με ddu,κανε restart ξανα μπες σε ασφαλη και κανε εγκατασταση..

απο το σιτε της sapphire κατεβασε τους..

θα το κανω το βραδυ και θα ενημερωσω

Δημοσ.

Το φορμάτ είναι από τα λίγα πράγματα που δεν κάνουν διαφορά πλέον εκτός αν έχεις φάει κάνα χοντρό ιό, από τα w7 και έπειτα το format είναι 99% άχρηστο για λύση μικροπροβλημάτων. 

Δημοσ.

μη ταλαιπωριεσαι αδικα σου ειπα βαλε bordeless στα παιχνιδια που δε τα εχεις κολλημενα στα 60φπς και σου κανουν stuttering...

και βγαλε το vsync ... παρακολουθα επισης την χρηση gpu ... οταν βγαζεις το vsync σε γενικες γραμμες πρεπει να δουλευει 99% κολλημενη σχεδον...αλλιως πεζει bottleneck η θεμα με την κατασκευη του παιχνιδιου....

Δημοσ.

περασα το game στην ssd και παιζει smooth παρολο που το fraps μου δειχνει τα ιδια fps drops στα 40 οποτε μαλον το θεμα ειναι o παλιος hdd

ghost007 ευχαριστω θα το εφαρμοσω

oταν βγαζω το vsync παιζει επισης smooth στα 120-140 fps (fallout 4 στα ultra για το οποιο μου αναφερθηκε οτι ειναι πολυ κακη κατασκευη)

Δημοσ.

περασα το game στην ssd και παιζει smooth παρολο που το fraps μου δειχνει τα ιδια fps drops στα 40 οποτε μαλον το θεμα ειναι o παλιος hdd

ghost007 ευχαριστω θα το εφαρμοσω

oταν βγαζω το vsync παιζει επισης smooth στα 120-140 fps (fallout 4 στα ultra για το οποιο μου αναφερθηκε οτι ειναι πολυ κακη κατασκευη)

καλα αυτο εννοιτε χωρις ssd πεζει stuttering...

Δημοσ.

Εγώ πάντως όλα τα παιχνίδια τα έχω σε ένα seagate 1TB χωρίς προβλήματα.

εμενα ειναι 500mb και μπολικων ετων απο παλιο pc και εχει φαει πανω απο 3-4 φορματ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...