wizard Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Βασικά νομίζω ότι έχει ξανασυζητηθεί, αλλά δεν το βρίσκω. Ενώ με το 5.5 δεν είχα κανένα πρόβλημα, με την 6.0.0.15 όταν πάω να γράψω 700 cd και σχεδόν τα γεμίζω (με το 5.5 μου έλεγε ότι πρέπει να τερματιστούν) μου λέει ότι δεν έχουν αρκετό χώρο. Υπάρχει λύση? Εκτός από το να γυρίσω στο προηγούμενο, αν και από ό,τι έχω ακούσει μάλλον αυτό θα πρέπει να κάνω. Υ.Γ. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, φτιάχνουν μια "καινούργια" έκδοση όπου το μόνο που αλλάζει είναι το περιβάλλον και παρουσιάζονται προβλήματα που δεν υπάρχουν στην προηγούμενη και περιμένουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα σκάσουν χρήματα!!! Υ.Γ.2 ΑΑΑ! Έχω την "Demo" version. :wink:
Invader Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Ναι τα έχουμε ξαναπεί αλλά πειράζει άλλη μία?Καταρχήν θα πρέπει να διευκρινίσεις τι CD-R έχεις.Πιθανόν με μιά αναβάθμιση FIRMWARE να μπορέσεις να χαρείς το νέο περιβάλλον του NERO.Είχα και γω πρόβλημα με το NERO 6.0.15 με το PX-708 αλλά με FIRMWARE πάνε όλα μια χαρά.Να υπενθιμίσω ότι υπάρχει ήδη στα FILES της INSOMNIA η τελευταία έκδοση του NERO.
wizard Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Έχεις δίκιο ξέχασα να πω ότι έχω το τελευταίο firmware (1.0 g) του yamaha crw f1. Τώρα κατεβάζω την τελευταία έκδοση και θα επανέλθω.
pantelisgeor Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 katevase to 6.0.0.28 kai den 8a exeis provlima.. einai ena bug tis 6.0.0.15 version pou dior8onotan me ena patch (den 8imame pou to vrika an 8es na koita3o an to exo na sto steilo)
wizard Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Με το 28 ΌΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑ όπωως λέι και ο Sakis. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
androu Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 σε εμενα το 28 δεν παίζει μου λέει οτι δεν το έχω αγοράσει οτι το cd key που βάζω είναι Illegal και ότι να πάω να το αγοράσω. Καμμιά ιδέα?
wizard Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Να πας να το αγοράσεις όπως κάναμε και οι υπόλοιποι.
androu Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Mipos mporeis na mou peis apo pu boro na to agoraso? Les o Papasotiriou na to exei ?
nektarios1973 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 σε εμενα το 28 δεν παίζει μου λέει οτι δεν το έχω αγοράσει οτι το cd key που βάζω είναι Illegal και ότι να πάω να το αγοράσω. Καμμιά ιδέα? dokimase na tou valeis alo serial me to key generator?an thes pantos exo na sou stilo serial
Dark_son20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 xmmm re nektarios1973 diavase ligo ta rules....
wizard Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 dokimase na tou valeis alo serial me to key generator?an thes pantos exo na sou stilo serial Για ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=276076
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 User nektarios1973 banned για ένα (1) μήνα. Προειδοποιητικά. Η επόμενη φορά θα είναι και η τελική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.