Προς το περιεχόμενο

Άλλο πρόβλημα με το Nero 6 **Λύθηκε**

wizard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά νομίζω ότι έχει ξανασυζητηθεί, αλλά δεν το βρίσκω. Ενώ με το 5.5 δεν είχα κανένα πρόβλημα, με την 6.0.0.15 όταν πάω να γράψω 700 cd και σχεδόν τα γεμίζω (με το 5.5 μου έλεγε ότι πρέπει να τερματιστούν) μου λέει ότι δεν έχουν αρκετό χώρο. Υπάρχει λύση? Εκτός από το να γυρίσω στο προηγούμενο, αν και από ό,τι έχω ακούσει μάλλον αυτό θα πρέπει να κάνω.

Υ.Γ. :mrgreen: Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, φτιάχνουν μια "καινούργια" έκδοση όπου το μόνο που αλλάζει είναι το περιβάλλον και παρουσιάζονται προβλήματα που δεν υπάρχουν στην προηγούμενη και περιμένουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα σκάσουν χρήματα!!! :shock:

Υ.Γ.2 ΑΑΑ! Έχω την "Demo" version. :wink:

Δημοσ.

Ναι τα έχουμε ξαναπεί αλλά πειράζει άλλη μία?Καταρχήν θα πρέπει να διευκρινίσεις τι CD-R έχεις.Πιθανόν με μιά αναβάθμιση FIRMWARE να μπορέσεις να χαρείς το νέο περιβάλλον του NERO.Είχα και γω πρόβλημα με το NERO 6.0.15 με το PX-708 αλλά με FIRMWARE πάνε όλα μια χαρά.Να υπενθιμίσω ότι υπάρχει ήδη στα FILES της INSOMNIA η τελευταία έκδοση του NERO.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο ξέχασα να πω ότι έχω το τελευταίο firmware (1.0 g) του yamaha crw f1.

Τώρα κατεβάζω την τελευταία έκδοση και θα επανέλθω.

Δημοσ.

σε εμενα το 28 δεν παίζει μου λέει οτι δεν το έχω αγοράσει οτι το cd key που βάζω είναι Illegal και ότι να πάω να το αγοράσω. Καμμιά ιδέα? :(

Δημοσ.
σε εμενα το 28 δεν παίζει μου λέει οτι δεν το έχω αγοράσει οτι το cd key που βάζω είναι Illegal και ότι να πάω να το αγοράσω. Καμμιά ιδέα? :(
dokimase na tou valeis alo serial me to key generator?an thes pantos exo na sou stilo serial
  • Super Moderators
Δημοσ.

User nektarios1973 banned για ένα (1) μήνα. Προειδοποιητικά. Η επόμενη φορά θα είναι και η τελική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...