Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις ειχα κανει παραγγελια online..τις έδειχνε διαθέσιμες παράδοση 1-3 μερες ..πηρα δευτερα τηλ για να παω να παραλάβω κ μου ειπαν δεν τις εχουμε ..επρεπε να γραφει σε απόθεμα για άμεση παραλαβή!μεχρι την παρασκευη θα εχουν ερθει..λεει...καλα νταξι λεω εγω..καλο πασχα..

Δημοσ.

16 στα 2400-2666, τα 3000 μπορεί να μην τα σηκώσει ο cpu σου,είναι αρκετά ψηλή συχνότητα, oτιδήποτε πάνω απο 2133 θεωρείτε overclock στον memory controller του cpu, και δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει 100% @Μαγειρας

Το 100% τον 6700Κ σηκώνουν 3000MHz ram, και το 98% τον 6700Κ σηκώνουν 3200MHz ram, από τα 3400MHz και πανό τότε τα ποσοστά πέφτουν πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Το 100% τον 6700Κ σηκώνουν 3000MHz ram, και το 98% τον 6700Κ σηκώνουν 3200MHz ram, από τα 3400MHz και πανό τότε τα ποσοστά πέφτουν πολύ.

και ξαναλέω ότι αποτελεί overclock στον memory controller του cpu, και δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει 100%. Είναι διαφορετικό το κάθε chip, θα υπάρξουν και chip που θα συμπεριφερθουν διαφορετικα. Είναι σαν να λέμε ότι όλοι οι 6700Κ θα πιάσουν με το ίδιο ρευμα ίδιες συχνότητες, πραγμα απίθανο.

Δημοσ.

και ξαναλέω ότι αποτελεί overclock στον memory controller του cpu, και δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει 100%. Είναι διαφορετικό το κάθε chip, θα υπάρξουν και chip που θα συμπεριφερθουν διαφορετικα. Είναι σαν να λέμε ότι όλοι οι 6700Κ θα πιάσουν με το ίδιο ρευμα ίδιες συχνότητες, πραγμα απίθανο.

ποτέ δεν έχει ακουστή 6700Κ ναι μην μπορεί να καταφέρει να πιάσει 3000MHz ram. άσε που έχω δει αρκετούς 6700Κ να έχουν την ram 4133MHz, οπότε ακόμα και 3200Mhz είναι βόλτα στο πάρκο. O skylake έχει πολύ κάλο memorycontroler.

Δημοσ.

Αφού δεν άκουσες, κάνε απο περιέργεια ένα search στο google 6700k xmp issues.

Όταν ο ts λέει οτι του φαίνονται οι απαντήσεις μας κινέζικα σημαίνει οτι είναι αρχάριος. Άν μια στο εκατομμύριο προκύψει κάτι εσύ κι εγώ θα το λύναμε. Ο ίδιος όμως λές να το έκανε με την ίδια ευκολία; Γιαυτό προτείνεις ότι προτείνεις μετά απο ένα πρόχειρο ζύγισμα. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ που είμαι χομπίστας κιόλας όχι τεχνικός.

Φιλικά πάντα  :-) 

Δημοσ.

Αφού δεν άκουσες, κάνε απο περιέργεια ένα search στο google 6700k xmp issues.

Όταν ο ts λέει οτι του φαίνονται οι απαντήσεις μας κινέζικα σημαίνει οτι είναι αρχάριος. Άν μια στο εκατομμύριο προκύψει κάτι εσύ κι εγώ θα το λύναμε. Ο ίδιος όμως λές να το έκανε με την ίδια ευκολία; Γιαυτό προτείνεις ότι προτείνεις μετά απο ένα πρόχειρο ζύγισμα. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ που είμαι χομπίστας κιόλας όχι τεχνικός.

Φιλικά πάντα  :-)

δεν χρειάζεται, τα έχω ψάξει από τότε που είχαν βγει οι skylake, αν έχεις θέμα με xmp με χαμηλές σχετικά συχνότητες στην ram οπός 3000mhz τότε αυτο ΔΕΝ έχει να κάνει με την ανικανότητα του 6700Κ να φτάσει αυτές τις ταχύτητες άλα με την mobo + bios version η να μην είναι απολυτά συμβατή η ram με την μητρική. και στην τελική άμα κάποιος έχει θέμα μετά xmp άπλα βάζεις παραπλήσια settings χερουλατά...

Δημοσ.

Δεν μίλησα για καμμία ανικανότητα εγώ του επεξεργαστη, παρά μόνο για την ικανότητα του χρήστη. Τα χερουλατα που λες σε ποιανού τα λόγια έρχεσαι;

Τέλος πάντων, νομίζω συνεννοηθήκαμε.

Δημοσ.

Σου εξήγησα το σκεπτικό μου και έθεσα την επιλογή μου στα 2666 με 76 ευρώ. Άν θεωρείς οτι αξίζει να συζητάμε ακόμα σ'αυτό το σύστημα, την διαφορά των 334mhz βρές στα 100-105 ετοιμοπαράδοτες, να είναι συμβατές και να εγγυηθείς οτι δεν θα χρειαστεί να ψάξει το παλικάρι manual timings και ρυθμίσεις. Καλό θα κάνεις και αυτός είναι και ο λόγος που άνοιξε το thread στην τελική, όχι για να ακούει τα ίδια που άκουγε και πριν. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...