Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θα ήθελα τη γνώμη σας για τον συγκεκριμένο πωλητή απο Ντουμπάι.

http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S7-Duos-G930FD-4G-LTE-32Gb-Silver-Titanium-/291723132940?hash=item43ec0dc00c:g:f~EAAOSwLpdW-n~O

Έχει σχετικά λίγες κριτηκές αλλά φαίνεται αξιόπιστος. Στέλνει στην Ελλάδα με

EMS " Emirates Post" όπως μου έγραψε. Σε συνομιλία μαζί του είναι εντελώς εξυπηρετικός σε ότι έχει να κάνει με την τιμή κλπ (if you know what i mean).
Δημοσ.

Και με την εγγυηση????Η samsung παντως εδω κινητα απο Ντουμπαι δεν τα αναγνωριζει.

Επισης βλεπω και η τιμη του ειναι ακριβοτερη απο το να το αγορασεις απο Ελλαδα και να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο με την εγγυηση

https://www.skroutz.gr/s/8332719/Samsung-Galaxy-S7-32GB.html?from=account_favorites

Μηπως χανω κατι??

Δημοσ.

φιλε μου με μια απλη αναζητηση στο skroutz εχεις το τηλεφωνο απο Ελλαδα και ειναι ετοιμοπαραδωτο αρα σε 2-3 μερες σπιτι σου δεν βρισκω λογο να το παρεις απ εξω σ αυτα τα λεφτα.....εκτος αν σου κανει αλλη τιμη στη συνομιλια πραγμα λιγο ανησυχητικο για ebay οταν αλλα γραφουν και αλλα σουλενε και καλα προσφορα! αυτα απο εμενα!

Δημοσ.

Και ποσο να του κοβει?50Ε?

Και παλι απο Ελλαδα.

Μωρε και 100Ε να του εκοβε,εγω προσωπικα παλι απο Ελλαδα θα το παιρνα.

Τωρα για κανα 300αρι,οκ,που δε νομιζω βεβαια.

Δημοσ.

Αρχικά η συσκευη που λέει ο ts είναι το duos δηλαδή η dual sim έκδοση, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αρκετά καλή η τιμή που το βρίσκει. Από την άλλη αυτή η έκδοση δεν ξέρω καν αν εισάγεται επίσημα στην ευρωπη(ελλαδα σίγουρα δεν εισάγεται) πράγμα που σημαίνει ότι πέρα από την εγγύηση που σίγουρα δε θα σε καλύπτει, μπορεί να εχεις και θέμα αν αναζητήσεις κάποιο ανταλλακτικο που πιθανώς θα διαφέρει σε αυτή την έκδοση.

Δημοσ.

Αρχικά η συσκευη που λέει ο ts είναι το duos δηλαδή η dual sim έκδοση, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αρκετά καλή η τιμή που το βρίσκει. Από την άλλη αυτή η έκδοση δεν ξέρω καν αν εισάγεται επίσημα στην ευρωπη(ελλαδα σίγουρα δεν εισάγεται) πράγμα που σημαίνει ότι πέρα από την εγγύηση που σίγουρα δε θα σε καλύπτει, μπορεί να εχεις και θέμα αν αναζητήσεις κάποιο ανταλλακτικο που πιθανώς θα διαφέρει σε αυτή την έκδοση.

τρελο vfm :-)

Δημοσ.

Είναι η dual sim έκδοση που είναι  λίγο πιο ακριβή. Το έχω βρει και στην Αγγλία (απο όπου έχω πάρει και άλλη μια  συσκευή παλιότερα) αλλά είναι 110 ευρώ ακριβότερο. Δεν θα μου κάνει κάποια έκπτωση στη τιμή απλά θα δηλώσει χαμηλότερη τιμή (ότι τιμή του πώ), "ένδειξη ως δώρο" κλπ ώστε να περάσει στα μαλακά απο τελωνείο. Στην Ελλάδα είναι πάλι γύρω στα 100 ευρώ ακριβότερο. Το θέμα μου είναι περισσότερο με το τελωνείο παρά με την εγγύηση.

Δημοσ.

Προφανως και τον ενδιαφερει το Dual sim στοιχειο του κινητου,αλλα και εγω ειμαι υπερ της εγγυησης προφανως απο το να ειναι εκτως εγγυησης.Για κινητο εκτως εγγυησης θα κοιταζα μονο αν μιλαγαμε για τιμη κοντα στα 360ευρω(γιατι λιγο πιο πανω κοστιζει το S6 με εγγυηση),επειδη ακριβως εχει χρειαστει να την χρησιμοποιησω και εγω και ο πατερας μου.Εγω για το Moto G και ο πατερας μου για ενα απο τα φθηνα Samsung galaxy.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...