Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρειάζομαι βοήθεια αναλυτικά βήματα πως μπορώ να δω αν η κάρτα γραφικών μου δεν έχει πρόβλημα απο το bios

γιατί εχω μια υποψία 

Δημοσ.

Με καποιο benchmark και αναλογα αν κλεισει ή εμφανιστουν artifacts εχεις θεμα. Απο bios δεν μπορεις.

• Like 1
Δημοσ.

φίλε μου μπορώ να σε ρωτήσω κάτι και ευτυχώς μου απάντησες είμαι απελπισμένος εδώ και καιρό

Μου βγάζει σχεδόν σε όλα τα games μου error 0xc0000005 τι να κανω θεε μου εχω κανει και φορματ και παλι τα ιδια 

Δημοσ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 

1. κανεις 2 θεματα με το ιδιο αντικειμενο   http://www.insomnia.gr/topic/606337-0xc000005-error/

2. δεν αναφερεις ΤΙΠΟΤΑ περι ποιου συστηματος (μερος του οποιου ειναι και η καρτα γραφικων)  προκειται...! 

δωσε info για να δωσεις σωστες κατευθυνσεις, και επομενως να παρεις πιο στοχευμενη και σωστη βοηθεια...!! 

με λιγα λογια, βοηθησε μας, για να σε βοηθησουμε...!!!

• Like 1
Δημοσ.

φίλε μου μπορώ να σε ρωτήσω κάτι και ευτυχώς μου απάντησες είμαι απελπισμένος εδώ και καιρό

Μου βγάζει σχεδόν σε όλα τα games μου error 0xc0000005 τι να κανω θεε μου εχω κανει και φορματ και παλι τα ιδια 

Ε, άμα δε νιώθει και με format, μάλλον πάει για το χαρούμενο λιβάδι με τα led-άκια και το πυρίτιο...:P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι συγγνώμη είμαι καινούριο και δεν το κατέχω πολύ όλο αυτό 

Έκανα 2 θέματα γιατί πίστευα δεν θα πάρω απάντηση 

Έχω windows 7 64αρια επίσης είναι σπασμένα 

Έχω Gigabyte r9 290 κάρτα γραφικών 

Και κάτι που έχω παρατηρήσει στον υπολογιστή μου χωρίς να έχω κατεβάσει κάτι ενώ είχα 40gb ελεύθερα στον c για κάποιον λόγο γέμισα σχεδόν φουλ 

Δημοσ.

Στο ξανά είπα και στο άλλο θέμα το πρόβλημα σου κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στις μνήμες RAM σου. Μπορείς να κατεβάσεις το memtest και να τις τσεκάρεις αν θα σου βγάλουν κάποιο error ή όχι για αρχή. 

Source.png Πηγή: memtest86

Εκεί που λέει download Κατέβασε μια από τις 2 μορφές για Windows ανάλογα τι θέλεις να φτιάξεις cd, usb.

Source.png Πηγή:

Στο βίντεο θα βρεις έναν οδηγό για το πως μπορείς να το κάνεις, αν ψάξεις θα βρεις και άλλα και μην επικαλείσαι το Θεό κάνε κάτι αν θες να το λύσεις μόνος σου αλλιώς πήγαινε το σε ένα τεχνικό.

Δημοσ.

Πιο αξιόπιστο Memtest είναι αυτό.

http://hcidesign.com/memtest/

Στο πάνω που έβαλε ο φίλος,καλό είναι, αλλά μερικές φορές δεν τα πιάνει όλα τα σφάλματα. Και μετά αναρωτιέσαι που οφείλεται το πρόβλημα. Από προσωπική εμπειρία.

Και πως δουλεύει:

http://hcidesign.com/memtest/manual.html

Δημοσ.

Να φαταστω εισαι με Crimson drivers, εαν ναι κατεβασε το afterburner και δωσε power limit +50% , core voltage +25 θα στρωσει.

Διαφορετικα βαλε προ-Crimson driver

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαχαχα. Αυτα τα crimson μαε έχουν καταστρέψει.πολλα προβληματα .

Από την πρώτη έκδοση του Crimson (15.11.1), μέχρι και την 16.2.x, ίσχυε αυτό, όντως. Πλέον (16.5.1), είναι πολύ καλοί...

Δημοσ.

Από την πρώτη έκδοση του Crimson (15.11.1), μέχρι και την 16.2.x, ίσχυε αυτό, όντως. Πλέον (16.5.1), είναι πολύ καλοί...

Μέχρι αποδείξεως του εναντίον. Με τόσα σκαμπανεβάσματα από τους drivers αν είχα AMD θα την είχα πετάξει από το παράθυρο, έχει σπάσει τα νεύρα του κόσμου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...