0Fouskas Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 χρειάζομαι βοήθεια αναλυτικά βήματα πως μπορώ να δω αν η κάρτα γραφικών μου δεν έχει πρόβλημα απο το bios γιατί εχω μια υποψία
overpower Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Με καποιο benchmark και αναλογα αν κλεισει ή εμφανιστουν artifacts εχεις θεμα. Απο bios δεν μπορεις. 1
0Fouskas Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 φίλε μου μπορώ να σε ρωτήσω κάτι και ευτυχώς μου απάντησες είμαι απελπισμένος εδώ και καιρό Μου βγάζει σχεδόν σε όλα τα games μου error 0xc0000005 τι να κανω θεε μου εχω κανει και φορματ και παλι τα ιδια
kajwbtfe Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Drivers βαζεις καινουριους η αυτους που ειχε η καρτα σου οταν την πηρες?
cabdik Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. κανεις 2 θεματα με το ιδιο αντικειμενο http://www.insomnia.gr/topic/606337-0xc000005-error/ 2. δεν αναφερεις ΤΙΠΟΤΑ περι ποιου συστηματος (μερος του οποιου ειναι και η καρτα γραφικων) προκειται...! δωσε info για να δωσεις σωστες κατευθυνσεις, και επομενως να παρεις πιο στοχευμενη και σωστη βοηθεια...!! με λιγα λογια, βοηθησε μας, για να σε βοηθησουμε...!!! 1
Occultist Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 φίλε μου μπορώ να σε ρωτήσω κάτι και ευτυχώς μου απάντησες είμαι απελπισμένος εδώ και καιρό Μου βγάζει σχεδόν σε όλα τα games μου error 0xc0000005 τι να κανω θεε μου εχω κανει και φορματ και παλι τα ιδια Ε, άμα δε νιώθει και με format, μάλλον πάει για το χαρούμενο λιβάδι με τα led-άκια και το πυρίτιο... 1
0Fouskas Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Ναι συγγνώμη είμαι καινούριο και δεν το κατέχω πολύ όλο αυτό Έκανα 2 θέματα γιατί πίστευα δεν θα πάρω απάντηση Έχω windows 7 64αρια επίσης είναι σπασμένα Έχω Gigabyte r9 290 κάρτα γραφικών Και κάτι που έχω παρατηρήσει στον υπολογιστή μου χωρίς να έχω κατεβάσει κάτι ενώ είχα 40gb ελεύθερα στον c για κάποιον λόγο γέμισα σχεδόν φουλ
La_MoRt Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Στο ξανά είπα και στο άλλο θέμα το πρόβλημα σου κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στις μνήμες RAM σου. Μπορείς να κατεβάσεις το memtest και να τις τσεκάρεις αν θα σου βγάλουν κάποιο error ή όχι για αρχή. Πηγή: memtest86 Εκεί που λέει download Κατέβασε μια από τις 2 μορφές για Windows ανάλογα τι θέλεις να φτιάξεις cd, usb. Πηγή: Στο βίντεο θα βρεις έναν οδηγό για το πως μπορείς να το κάνεις, αν ψάξεις θα βρεις και άλλα και μην επικαλείσαι το Θεό κάνε κάτι αν θες να το λύσεις μόνος σου αλλιώς πήγαινε το σε ένα τεχνικό.
vagos456 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Πιο αξιόπιστο Memtest είναι αυτό. http://hcidesign.com/memtest/ Στο πάνω που έβαλε ο φίλος,καλό είναι, αλλά μερικές φορές δεν τα πιάνει όλα τα σφάλματα. Και μετά αναρωτιέσαι που οφείλεται το πρόβλημα. Από προσωπική εμπειρία. Και πως δουλεύει: http://hcidesign.com/memtest/manual.html
fallen4ngel Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Να φαταστω εισαι με Crimson drivers, εαν ναι κατεβασε το afterburner και δωσε power limit +50% , core voltage +25 θα στρωσει. Διαφορετικα βαλε προ-Crimson driver
ekptotos Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Χαχαχα. Αυτα τα crimson μαε έχουν καταστρέψει.πολλα προβληματα .
Occultist Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Χαχαχα. Αυτα τα crimson μαε έχουν καταστρέψει.πολλα προβληματα . Από την πρώτη έκδοση του Crimson (15.11.1), μέχρι και την 16.2.x, ίσχυε αυτό, όντως. Πλέον (16.5.1), είναι πολύ καλοί...
La_MoRt Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Από την πρώτη έκδοση του Crimson (15.11.1), μέχρι και την 16.2.x, ίσχυε αυτό, όντως. Πλέον (16.5.1), είναι πολύ καλοί... Μέχρι αποδείξεως του εναντίον. Με τόσα σκαμπανεβάσματα από τους drivers αν είχα AMD θα την είχα πετάξει από το παράθυρο, έχει σπάσει τα νεύρα του κόσμου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα