Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Samsung Galaxy A5 - Public - 189€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το A5 υπερτερεί αλλά και υστερεί σε κάποια σημεία σε σχέση με το J5.Λίγο μεγαλύτερη Ram,+Rom,μικρότερο sar.Ομως με μικρότερη μπαταρία+(ΜΗ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ).

J5

http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_j5-7184.php

A5

http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a5-6761.php

Ομως υπάρχει διαφορά στην τιμή.Το A5 ξεκινάει απο τα 200€ ενώ το J5 απο τα 140€

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή και η συσκευή είναι σούπερ, δεν σκαλώνει πουθενά και η κάμερά του τα σπάει. Λυπήθηκα που το έδωσα.

Δημοσ.

Το hardware απο μονο του δεν λεει τιποτα. Επειδη το κοιταζα παλια να το παρω εχω δει αρκετα συγκριτικα και πραγματικα παει σφαιρα. Googlarete το. Ειναι πολυ καλο κινητο, που σε πραγματικη χρηση εχει πολυ καλη αποδοση παρα τα φαινομενικα αδυναμα χαρακτηριστικα.

Δημοσ.

Σε πραγματική χρήση πράγματι πάει σφαίρα. Από τις καλύτερες υλοποιήσεις της Samsung παρά τον συγκεκριμένο πολυφορεμένο επεξεργαστή.

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι είναι αρκετά καλό. Σκεφτείτε ότι προέρχομαι απο s6 galaxy και τώρα τελευταία lg g4.Για να μην με παρεξηγήσετε, έχει σημαντική διαφορά στην δύναμη του επεξεργαστή και σε ότι κάνει γενικότερα και φαίνεται, όπως επίσης ούτε η οθόνη του πλησιάζει κανένα από αυτά τα 2 αλλά σε γενικές γραμμές και για τα χρήματα που κόστισε είναι πολύ καλό

Δημοσ.

Πάντως συγκριτικά θεωρώ το J5 ανώτερο. Αν βάλουμε και στην εξίσωση τα 50ε διαφορά τότε δεν υπάρχει λόγος να πάει κανείς στο Α5.

Δημοσ.

Παρήγγειλα ένα μαύρο α5 από public νέας Ερυθραίας στην Αθήνα με την προσφορά αλλά άργησε να έρθει και πήρα άλλο. Σήμερα μου στείλανε μήνυμα ότι ήρθε και με περιμένει. Όποιον τον ενδιαφέρει στην τιμή της προσφοράς μπορούμε να πάμε μαζί να το πάρει.

Δημοσ.

Παιδιά επειδη το εχω δουλέψει για 189 ευρώ ειναι πολυ καλη Τιμή.εδω σε αυτα τα χρηματα εχει κατι ψωφιμια τυπου huawei

Ψοφιμια τα Huawei... Το ακούσαμε κ αυτό εδώ μέσα...
  • Like 1
Δημοσ.

Ψοφιμια τα Huawei... Το ακούσαμε κ αυτό εδώ μέσα...

Σε αυτά τα χρήματα εννοεί. Και μην κοιτάς που έριξε το P8 Lite στα 169€, σαν συσκευή θεωρώ πολύ καλύτερη το Α5.

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα εννοεί. Και μην κοιτάς που έριξε το P8 Lite στα 169€, σαν συσκευή θεωρώ πολύ καλύτερη το Α5.

Το a5 δε το έχω πιάσει να πω την αλήθεια. Το p8 Lite πάντως που έχει η γυναίκα μου και έχω άποψη μόνο ψοφιμι δε το λες.
Δημοσ.

Πάντως συγκριτικά θεωρώ το J5 ανώτερο. Αν βάλουμε και στην εξίσωση τα 50ε διαφορά τότε δεν υπάρχει λόγος να πάει κανείς στο Α5.

Απο ποια αποψη ανωτερο; :o

Τα A5 εχει gorilla glass στην οθονη και διπλασια μνημη 16 GB. Χωρια οτι ειναι πολυ πιο ποιοτικη κατασκευη ενω η διαφορα της τιμης σε σχεση με τη προσφορα ειναι 45 ευρω και οχι 50 και οχι σκρουτζομαγαζο-παραεισαγωγη.

Το a5 δε το έχω πιάσει να πω την αλήθεια. Το p8 Lite πάντως που έχει η γυναίκα μου και έχω άποψη μόνο ψοφιμι δε το λες.

Σε καθημερινη χρηση εχουν ιδια αποδοση. Σε παιχνιδια δεν εχω αποψη. 

Δημοσ.

Λοιπόν... Εγώ έχω πάρει καιι τα δύο. Το Α5 είναι λίγο πιο γρήγορο αλλά δεν έχει notification Led, οπότε νύχτα έφυγε. Έχω p8 lite.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...