Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Samsung Galaxy A5 - Public - 189€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.public.gr/cat/tilefonia/kinita-smartphones/?addFacet=326003%253ASAMSUNG%253A523092%253A13.0&sortOrder=ascending&sortMode=&sortProperty=publicBestsellerRank&parentCategoryId=cat1832907pp&fso=326003:523092

Αυτό κι αν είναι απάντηση... Το Public απάντησε στο Πλαίσιο κατεβάζοντας το A5 στα 189€!

Βέβαια για κάποιο λόγο δεν είναι στο Σκρουτζ αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό...

Galaxy_a5974x245-a-copy.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Αν ηταν το 2016 μοντελο θα αξιζε, αυτο δεν.. Ωραιο σαν σχεδιο αλλα ψοφιο hardware

• Like 2
Δημοσ.

Αν ηταν το 2016 μοντελο θα αξιζε, αυτο δεν.. Ωραιο σαν σχεδιο αλλα ψοφιο hardware

Samsung Galaxy A5 2016 (16GB) νομιζω του 2016 ειναι το μοντελο παντως
Δημοσ.

Παιδιά επειδη το εχω δουλέψει για 189 ευρώ ειναι πολυ καλη Τιμή.εδω σε αυτα τα χρηματα εχει κατι ψωφιμια τυπου huawei

Δημοσ.

Παιδιά επειδη το εχω δουλέψει για 189 ευρώ ειναι πολυ καλη Τιμή.εδω σε αυτα τα χρηματα εχει κατι ψωφιμια τυπου huawei

Το P8 lite καλυτερο ειναι  και κοστιζει και φθηνοτερα.

• Like 5
Δημοσ.

το j5 έχει 140 στο skroutz και προσφέρει σχεδόν μια απο τα ίδια

θα το προτιμούσα.

Με αποθηκευτικό χώρο 8gb δεν πάει πουθενά.

Δημοσ.

Είναι αστείο να αναφέρετε το J5 ως αντιπρόταση για το Α5 . 
άθλια οθόνη / χρώματα το j5 , Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο σχετικά με hardware όταν δεν πληρεί τα βασικά .

Όμορφο κινητό το Α5 , μέτρια ως καλή η κάμερα του . Αν κάποιος σκέφτεται την αγορά και έχει μπατζετ μέχρι 190 είναι εξαιρετική επιλογή.
Αν και είμαι της άποψης οτι καλύτερα να δώσεις 20ε παραπάνω και να πάρεις το g3 αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα . 

Δημοσ.

Είναι αστείο να αναφέρετε το J5 ως αντιπρόταση για το Α5 . 

άθλια οθόνη / χρώματα το j5 , Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο σχετικά με hardware όταν δεν πληρεί τα βασικά .

Όμορφο κινητό το Α5 , μέτρια ως καλή η κάμερα του . Αν κάποιος σκέφτεται την αγορά και έχει μπατζετ μέχρι 190 είναι εξαιρετική επιλογή.

Αν και είμαι της άποψης οτι καλύτερα να δώσεις 20ε παραπάνω και να πάρεις το g3 αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα . 

Το έχεις δει το J5 και τα λες αυτά; Οθόνη παίζει να έχουν ακριβώς την ίδια (amoled + τα 2 με ίδια ανάλυση), αυτονομία έχει εξαιρετική. Μεταλλικό δεν είναι αλλά στα 140€ είναι πολύ τίμια πρόταση.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά το θέμα δεν είναι αν υπάρχουν κινητά σε καλυτερη τιμή και καλύτερα χαρακτηριστηκα αλλά το ότι η τιμή του Α5 είναι πιο κάτω από ότι ήταν πριν.

Δημοσ.

Για μένα το κινητό είναι σούπερ.... Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν υποστηρίζει OTG... και η τιμή πολύ καλή... Αξίζει...

Δημοσ.

Παιδια το κινητο το εχω πριν απο την προσφορα αυτη. Τα δυνατα του σημεια ειναι η ποιοτητα κατασκευης, η αυτονομια και η καμερα. Κατα τα αλλα τη δουλεια του την κανει αψογα. Για την τωρινη τιμη σουπερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...