Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.Εχω ενα Samsung Note 2 το οποιο το εχω ρουταρει και το εχω φλασαρει με αλλη ρομ εκτος της "μαμας".Πριν 5 μηνες μου εβγαλε προβλημε με το σημα.Οταν ειχα ανοιχτα τα δεδομενα ξαφνικα σταματουσε το σημα εβγαινε το εικονιδιο οτι δεν υπαρχει σημα και το κινητο κολλουσε τελειως και εκανε επανεκκινηση συνεχεια καθως δημιουργουσε παλι το προβλημα.Επαναφορα μονο αν εβγαζα τη μπαταρια (η οποια επεφτε ειτε στο 15% ειτε στο 3% ειτε στο 1% και ηθελε φορτιση παλι).Ξαναπερασα την ρομ που ειχα (οχι την στοκ) αλλαξα και μπαταρια και ολα εφτιαξαν.Προσφατα ξεκινησε παλι το ιδιο θεμα.Αποφασισα λοιπον να φλασαρω αλλη ρομ.Ομως απ οτι φαινεται το προβλημα παραμενει.Ξερει κανεις κατι επι του θεματος η εχει καμια ιδεα γιατι να συμβαινει και πως να λυθει;

Δημοσ.

Το εκανες μια το εκανες δυο με την ιδια ρομ...δεν αναρωτηθηκες οτι εχει προβλημα η συγκεκριμενη?

Επεισης να υποθεσω οτι με την στοκ δεν ειχες τετοια θεματα....οποτε η επανερχεσε στην στοκ(που φευγη το ρουτ αλλα μετα αν θες το ξανακανεις)η πας σε αλλη custom...απλα τα πραγματα :P

Δημοσ.

Ναι φιλε μου τη αλλαξα τη ρομ πηγα σε αλλη :P :P :P  θα δουμε τωρα τι θα γινει και θα επανελθω εντος της ημερας αν δω το προβλημα παλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...