Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
samsung galaxy note 5-αντιπρόταση-παραγγελια από αμερική.
Καλησπέρα σε όλους,
τελευταία έβλεπα για κινητά και έπεσα το μάτι μου πάνω στο samsung galaxy note 5,μαρεσει πολύ σαν κινητό,μου έκανε το κλικ που λένε,το γνωστό πρόβλημα ότι δεν κυκλοφορεί Ευρώπη,δεν έχει εγγύηση ας το παραβλέψουμε,αυτά που θέλω να ρωτήσω για να μην μακρηγορώ είναι:
1.Αν το παραγγείλω από Αμερική μέσο ενός γνωστού μου εκεί τι πρέπει να κάνω για να μην πληρώσω φόρους?
2.τι θα προτείνατε σε κινεζικό γνωστής εταιρίας ίσης κατηγοριας και σαφώς φθηνότερο.
3.το να ρωτήσω αν αξίζει το samsung galaxy note 5 νομίζω πως δεν πρέπει γιατι το κινητό είναι διαμάντι,προσωπικά μαρεσει και εξωτερικά και σαν χαρακτηριστικά κινητού.
4.στο ebay το βρίσκω περίπου από 470 έως 530 ευρώ,τα μεαφορικά είναι από 24 έως 118$ No additional import charges on delivery.γιατί τέτοια απόκλιση??
τ
ώρα θα μου πεις gt δεν παίρνεις ενώ άλλο επώνυμο??δεν έχω δει κάτι να με εντυπωσιάσει τόσο και προσωπικά θέλω η αυτό που μου γυάλισε η κάτι οικονομικό αντίστοιχων χαρακτηριστικών.
Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
γιατι να δωσεις τοσα και να μην εχεις εγγυηση και support εδω?

σαν αντιπροταση δες το moto x style το χω εδω και μερες και ειναι αψογο μεχρι στιγμης οθοναρα πολυ φωτεινη, ηχεια στερεο και ηχος πολυ δυνατα,  καμερες και το κυριοτερο καθαρο android με αναβαθμίσεις ηδη εμφανιστηκε οτα 6.0.1 

Δημοσ.

σαν αντιπροταση δες το moto x style το χω εδω και μερες και ειναι αψογο μεχρι στιγμης οθοναρα πολυ φωτεινη, ηχεια στερεο και ηχος πολυ δυνατα,  

Η μπαταρια τι λεει ;; η ειναι νωρις ακομα να βγαλεις συμπερασμα;;;

Δημοσ.

Η μπαταρια τι λεει ;; η ειναι νωρις ακομα να βγαλεις συμπερασμα;;;

το φόρτισα μονο μια φορα... χθες εκανα αναβαθμιση απο lolli σε mm (το χα 2 μερες με την 5.1.1 επιτηδες) εκανα hard reset ειχα 77% τωρα εχω 44% μετα απο 1ημερα 2 ωρες και 1,5 ωρες οθονης, 15 λεπτα κλησεις δεν ειναι τερας μπαταριας (5.7" και 3000mAh) αλλα την φορτιζει απιστευτα γρηγορα

• Like 1
Δημοσ.

"γιατί να δώσεις τόσα και να μην έχεις εγγύηση και support εδώ?"

όπως είπα και παραπάνω είναι ένα κομμάτι που πρέπει να παραβλέψω δυστυχώς ...το πολύ πολύ χάλασε ,το στέλνω πίσω στο άτομο που είναι αμερική και με την σειρά του αντιπροσωπεία ,καμια πρόταση για το τι πρέπει να κάνω για να μην πληρώσω φόρους?δώρο και καλά?

Δημοσ.

"γιατί να δώσεις τόσα και να μην έχεις εγγύηση και support εδώ?"
όπως είπα και παραπάνω είναι ένα κομμάτι που πρέπει να παραβλέψω δυστυχώς ...το πολύ πολύ χάλασε ,το στέλνω πίσω στο άτομο που είναι αμερική και με την σειρά του αντιπροσωπεία ,καμια πρόταση για το τι πρέπει να κάνω για να μην πληρώσω φόρους?δώρο και καλά?

στελνω στο ατομο στην αμερικη και πισω ειναι 1 μηνας και βαλε χωρις συσκευη + εξοδα αποστολης.... και παλι φοβος να πληρωσεις τελωνειο και στην αμερικη και στην ελλαδα

Δημοσ.
:) Θα παρακαλούσα να δώσουμε βάση σε αυτά που ζήτησα για βοήθεια,όπως είπα τα στραβα τα παραβλέπουμε , ξέρω να βρω και εγώ χίλια αρνητικά...και τα κινεζικα ακόμα και τα γνωστά από όσο ξέρω από σέρβις δεν είναι και ότι καλύτερο...τέσσπα,ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλα πες ότι έχει φάει σκάλωμα ο εγκέφαλος με αυτό το κινητό και κλείνω προς τα εκεί.
Δημοσ.

Από μια γρηγορη ματια  που έριξα για τον τρόπο αποστολής εκτελωνισμός ktlp συμπέρανα ότι ΔΕΝ πρέπει να μου τα στείλει ο δικός μου από Αμερική με ACS-Fedex kltp γιατί τον εκτελωνισμό δεν τον γλυτώνω  με tpt....με αμερικανικο ταχυδρομείο χωρίς απόδειξη μέσα στο πακέτο -σήμανση δώρου και κανένα ραβασάκι του τύπου "φιλε μου σου κάνω ένα δωράκι  και μπλα μπλα υπάρχει κίνδυνος να πληρώσω τελωνείο?

Δημοσ.

:) Θα παρακαλούσα να δώσουμε βάση σε αυτά που ζήτησα για βοήθεια,όπως είπα τα στραβα τα παραβλέπουμε , ξέρω να βρω και εγώ χίλια αρνητικά...και τα κινεζικα ακόμα και τα γνωστά από όσο ξέρω από σέρβις δεν είναι και ότι καλύτερο...τέσσπα,ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλα πες ότι έχει φάει σκάλωμα ο εγκέφαλος με αυτό το κινητό και κλείνω προς τα εκεί.

τοτε επρεπε να ανοιξεις θεμα  πως μπορω να αποφυγω το τελωνειο

Δημοσ.

Νομίζω ότι το κινητό πουλιέται και στην Αγγλία και έτσι έχεις εγγύηση βέβαια τσεκαρετο έχω δει αγγελίες που λένε κανονικά για δύο χρόνια εγγύηση στειλτους ένα μνμ σίγουρα θα ξέρουν πως γίνεται

Δημοσ.

Αγγλια και Γαλλια εχουν...αλλα στα 580-600 ευρω,  £45.99 θελουν για μεταφορικα μονο....Αμερικη 500 ευρω ολα μαζι.

Εχει και απο Hong Kong 490 ευρω και μαλιστα εχει δωσει πολλα κομματια χωρις μεταφορικα αλλα δεν ξερω τι παιζει με τελωνειο....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...