Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy A5 plaisio 199€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.plaisio.gr/search.aspx?mode=gridlist&Skus=2282356%2C2282364&utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20160415-Weekend-Offer-Samsung-Galaxy-A5&cm_mmc=Plaisio+Newsletter-_-Newsletter-20160415-Weekend-Offer-Samsung-Galaxy-A5-_-Body-_-Samsung-Galaxy-A5

επομενη τιμη skroutz 212,5 + 4 (μεταφορικα) + 4 (αντικαταβολη) =222,5 ευρω (για μας απο επαρχεια)

το θεωρω φιλότιμη προσφορα για καποιον που δεν μενει αθηνα καθως το plaisio εχει δωρεαν μεταφορικα και αντικαταβολη.

ΝΕΑ ΤΙΜΗ στα public στα 188,99 ευρω. http://www.public.gr.../prod7220175pp/

Επεξ/σία από georgesteiros
  • Like 2
Δημοσ.

Σαν τιμη αλυσιδας ειναι οκ,το θεμα ειναι οτι σαν κινητο στα 200ευρω(ακομα χειροτερα απο skroytz)δεν αξιζει.

Αναθεμα το Flex 2 που η τιμη του ανεβοκατεβαινει λες και ειναι μετοχες :D

Δημοσ.

Φίλη σκέφτεται να πάρει το m4 aqua (από 180 ευρώ στο σκρουτζ). Μόλις είδα την προσφορά αυτή, μπήκα να δω μήπως συμφέρει πιο καλά αυτό το Α5, αλλά από ότι φαίνεται, πέραν απο τη μικρότερη rom (m4aqua -> 8gb, a5 -> 16gb) σε ολα τα βασικά υπερτερεί (gpu, cpu, αδιάβροχο).

http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-A5,Sony-Xperia-M4-Aqua/phones/8944,9265

Δημοσ.

Φίλη σκέφτεται να πάρει το m4 aqua (από 180 ευρώ στο σκρουτζ). Μόλις είδα την προσφορά αυτή, μπήκα να δω μήπως συμφέρει πιο καλά αυτό το Α5, αλλά από ότι φαίνεται, πέραν απο τη μικρότερη rom (m4aqua -> 8gb, a5 -> 16gb) σε ολα τα βασικά υπερτερεί (gpu, cpu, αδιάβροχο).

http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-A5,Sony-Xperia-M4-Aqua/phones/8944,9265

Αν σκεφτείς ότι τα 8Gb του Sony είναι πλέον πολύ λίγα έως απαγορευτικά για εσωτερικός χώρος σε κινητό και υπολογίσεις από την άλλη την amoled οθόνη και την υπέροχη κομψή κατασκευή του Samsung (πολύ λεπτό), σύν το ανώτερο brand name, τότε η ζυγαριά σου θα γείρει (λογικά) από την άλλη μεριά... ;)

Δημοσ.

Προσωπικά (αν και δεν είναι για μένα, φίλη θέλει κινητό και θα πάρει λογικά το m4aqua), εμένα μου αρέσει συνολικά και οπτικά το sony. Aπό εκεί και πέρα γούστα είναι αυτά.

Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, όντως είναι λίγος για την εποχή. Στη φίλη μου θα είναι οκ, γιατί δεν κάνει κάποια τρελή χρήση, αλλά γενικά είναι όπως το λες.

Τέλος, δεν έχω εμπειρία από sony κινητά, αλλά από samsung που έχουν χαλάσει πολλά φίλων μου, έχω μια άποψη.

Δημοσ.

Προσωπικά (αν και δεν είναι για μένα, φίλη θέλει κινητό και θα πάρει λογικά το m4aqua), εμένα μου αρέσει συνολικά και οπτικά το sony. Aπό εκεί και πέρα γούστα είναι αυτά.

Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, όντως είναι λίγος για την εποχή. Στη φίλη μου θα είναι οκ, γιατί δεν κάνει κάποια τρελή χρήση, αλλά γενικά είναι όπως το λες.

Επειδή το κοιτούσα κάποια στιγμή, θυμάμαι να έχω διαβάσει ότι ο πραγματικός ελευθερος χώρος του m4 είναι 1,5Gb.  Αν και πάντα συμφωνούσα πως τα "8gb" μπορεί να είναι μια χαρά για κάποιον που δεν κάνει τρελή χρήση (άλλωστε μπορεί να βάλει sd για media αρχεία), το έλεγα έχοντας στο μυαλό πως από τα 8 μένουν έστω 3,5-5gb πραγματικά ελεύθερα όπως είναι το σύνηθες. Aν όμως είναι μόλις 1,5gb, πολύ πιθανόν να υπάρχει θέμα χωρητικότητας σε φάση ενημερώσεων συστήματος και εφαρμογών.

Επίσης είχα διαβάσει και για άλλα θεματάκια, με οθόνη, με θερμοκρασία [;]... γι'αυτά δεν θυμάμαι ακριβώς τι λέγανε. Γενικώς καλή έρευνα πριν την αγορά, μην το μετανιωσει τελικά, όσο απλή χρήση κι αν κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η μπαταρια του A5 και σε αυτο βοηθανε οι ιντσες(δεν ειναι 5.5)και η αναλυση οθονης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή το κοιτούσα κάποια στιγμή, θυμάμαι να έχω διαβάσει ότι ο πραγματικός ελευθερος χώρος του m4 είναι 1,5Gb.  Αν και πάντα συμφωνούσα πως τα "8gb" μπορεί να είναι μια χαρά για κάποιον που δεν κάνει τρελή χρήση (άλλωστε μπορεί να βάλει sd για media αρχεία), το έλεγα έχοντας στο μυαλό πως από τα 8 μένουν έστω 3,5-5gb πραγματικά ελεύθερα όπως είναι το σύνηθες. Aν όμως είναι μόλις 1,5gb, πολύ πιθανόν να υπάρχει θέμα χωρητικότητας σε φάση ενημερώσεων συστήματος και εφαρμογών.

Επίσης είχα διαβάσει και για άλλα θεματάκια, με οθόνη, με θερμοκρασία [;]... γι'αυτά δεν θυμάμαι ακριβώς τι λέγανε. Γενικώς καλή έρευνα πριν την αγορά, μην το μετανιωσει τελικά, όσο απλή χρήση κι αν κάνει.

Ενημερωτικά:

Τελικά, με βάση τα όσα έγραψες και τα έψαξα και εγώ στο νετ, όντως δεν αξίζει το m4 aqua, τόσο για τα προβληματάκια με θερμοκρασία κλπ (εντάξει, όλα τα κινητά μπορεί να βγάλουν κάτι) αλλά και για τον μικρό διαθέσιμο χώρο που μένει (αν και είπαν ότι παίζει στην έκδοση 6 του android που θα πάρει, να έχει επιλογή για να πηγαίνεις όλες τις εφαρμογές στην sd).

Πήρε λοιπόν το lenovo vibe p1m σε λευκό από Media Markt Αλίμου και μάλιστα το είχανε στο κατάστημα μόνο σε λευκό (λευκό ήθελε και η φίλη μου κινητό γενικά) και σε τιμή που έπεσε σήμερα στο κατάστημα στα 139.90 (χαμηλότερη τιμή που έχει παίξει στο σκρούτζ τα 148 ευρώ... ).

Αν κάποιον τον ενδιαφέρει η γνώμη μου για το lenovo vibe p1m:

- 4000mah μπαταρία 

- πολύ καλή οθόνη 5'', χωρίς να εμφανίζεται ίχνος pixel στα εικονίδια και γενικά μου άρεσε πολύ

- 2gb ram και 16gb rom από τα οποία μετά από εγκατάσταση των messenger, facebook και candy crash, έμειναν διαθέσιμα 9gb (είχε και ενημέρωση του λογισμικού διαθέσιμη αλλά δεν την κάναμε)

- έρχεται έχοντας στο κουτί του ζελατίνα προστασίας οθόνης και πολύ όμορφη θήκη

- κάμερες πολύ καλές 8mp πίσω και 5 μπροστά που και οι 2 έβγαζαν μια χαρά και καθαρά 

- έχει αντοχή στο νερό με βάση την P2i επίστρωση

- dual sim

- κουμπάκι στο πλάι αριστερά που σου κάνει economy mode και δεν έχει το θέμα το κινητό αλλά μαύρη οθόνη με μόνο κάποια εργαλεία από όσο θυμάμαι, κλήσεις κλπ.

-- λίγο παχύ 9.3 mm όταν πχ p8 lite = 7.7 mm, aqua m4 = 7.3 mm, a5 2014 = 6.7 mm, a5 2016 =  7.3 mm κλπ..

-- βάρος = 148 g .... p8 lite = 131 g, aqua m4 = 136 g, a5 2014 = 123g, a5 2016 = 155 g

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Ενημερωτικά:

Τελικά, με βάση τα όσα έγραψες και τα έψαξα και εγώ στο νετ, όντως δεν αξίζει το m4 aqua, τόσο για τα προβληματάκια με θερμοκρασία κλπ (εντάξει, όλα τα κινητά μπορεί να βγάλουν κάτι) αλλά και για τον μικρό διαθέσιμο χώρο που μένει (αν και είπαν ότι παίζει στην έκδοση 6 του android που θα πάρει, να έχει επιλογή για να πηγαίνεις όλες τις εφαρμογές στην sd).

Πήρε λοιπόν το lenovo vibe p1m σε λευκό από Media Markt Αλίμου και μάλιστα το είχανε στο κατάστημα μόνο σε λευκό (λευκό ήθελε και η φίλη μου κινητό γενικά) και σε τιμή που έπεσε σήμερα στο κατάστημα στα 139.90 (χαμηλότερη τιμή που έχει παίξει στο σκρούτζ τα 148 ευρώ... ).

Αν κάποιον τον ενδιαφέρει η γνώμη μου για το lenovo vibe p1m:

- 4000mah μπαταρία 

- πολύ καλή οθόνη 5'', χωρίς να εμφανίζεται ίχνος pixel στα εικονίδια και γενικά μου άρεσε πολύ

- 2gb ram και 16gb rom από τα οποία μετά από εγκατάσταση των messenger, facebook και candy crash, έμειναν διαθέσιμα 9gb (είχε και ενημέρωση του λογισμικού διαθέσιμη αλλά δεν την κάναμε)

- έρχεται έχοντας στο κουτί του ζελατίνα προστασίας οθόνης και πολύ όμορφη θήκη

- κάμερες πολύ καλές 8mp πίσω και 5 μπροστά που και οι 2 έβγαζαν μια χαρά και καθαρά 

- έχει αντοχή στο νερό με βάση την P2i επίστρωση

- dual sim

Διαβαζω ομως κακα λογια για το εν λογω lenovo κυριως για την μπαταρια που ενω επρεπε να κραταγε μερες επι ημερων(μιας και η αναλυση ειναι χαμηλη αλλα και οι ιντσες,κατι σαν το Xiaomi redmi 3 ενα πραγμα)κραταει αισθητα λιγοτερο με τετοια μπαταρια.

και για τις καμερες βεβαια διαβαζω κακα λογια οτι δυστηχως δεν ισχυουν καθολου τα νουμερα αυτα.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ, 1 ώρα το είδα, δεν έχω άποψη, μπορεί να είναι και έτσι όσον αφορά τη μπαταρία.

Τώρα για τις κάμερες. Προσωπικά και από βίντεο και review που είδα τις περίμενα χειρότερες αλλά στα μάτια μου σήμερα είχαν μια χαρά απόδοση και οι φωτογραφίες φαινόντουσαν μια χαρά στην οθόνη του κινητού (σε υπολογιστή, τηλεόραση κλπ δεν τις είδα).

Θα ανεβάσω κάποια στιγμή 2-3 φωτό μέρα και νύχτα από την μπροστά κάμερα και την πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...