Xiristos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, συγνώμη αν υπάρχει αντίστοιχο τόπικ αλλά δεν βρήκα κάτι. Το μηχάνημα είναι πάνω κάτω ενός μηνός έχει την έκδοση 10.11.4 και η μνήμη του είναι περισσότερο απο την μισή ελεύθερη. Αυτό που μου κάνει είναι σε ανύποπτο χρόνο να παγώνει η οθόνη και να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Μετά απο λίγα δευτερόλεπτα απενεργοποιείται και το κλικ του trackpad (όπως όταν ειναι απενεργοποιημένο το λαπτοπ) και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι κρατώντας παρατεταμένα πατημένο το κουμπί της ενεργοποίησης να σβήσει. Μου το κάνει μια φορά τη μέρα ή μια φορά στις δυο μέρες, με ολοήμερη χρήση ανεξαρτήτως τι προγράμματα έχω ανοιχτά, ακόμα και μόνο με το σαφάρι ανοιχτό μου έχει συμβεί. Σχεδόν πάντα είναι πάνω σε βάση και επ ουδενί λόγο δεν ανεβάζει θερμοκρασίες. Για ρίχτε καμία συμβουλή ρε παίδες γιατί έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα αυτή η υπόθεση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzortzisJosh Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, Yosemite έχεις μέσα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xiristos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Όχι, el capitan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 όταν ξεκινάς με το alt πατημένο εμφανίζεται το recovery partition? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7beast Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Καλησπέρα. Έχω το ίδιο μοντέλο και το παθαίνω όταν βλέπω συνήθως video στο youtube μέσω safari. Δεν έχω καταφέρει να βρω ακόμα τι φταίει πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xiristos Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 όταν ξεκινάς με το alt πατημένο εμφανίζεται το recovery partition? Μου βγάζει τον σκληρό δίσκο και ενα κουμπί για να ξεκινήσω μ αυτόν κ απο κατω να συνδεθώ στο δίκτυο. Δεν κανει κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Απο που τον πήρες τον υπολογιστή ? Έχει ελληνικό πληκτρολόγιο?Οταν τον πήρες ήταν σφραγισμένο στην ζελατίνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xiristos Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Απο γνωστό σκρουτζομαγαζο χωρίς ελληνικό πληκτρολόγιο και ήταν κανονικά σφραγισμένο στο κουτί του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Απο γνωστό σκρουτζομαγαζο χωρίς ελληνικό πληκτρολόγιο και ήταν κανονικά σφραγισμένο στο κουτί του.Δεν ξέρω αν ειναι καινούργια πολιτική της Apple ή των μεταπωλητων να μην υπάρχει recovery partition, αλλα υπάρχει πιθανότητα να μην έχει μπει σωστά το λειτουργικό απο το εργοστάσιο ή απο τους μεταπωλητές. Για μένα , καλό ειναι να ξαναβάλεις το λειτουργικό με την βοήθεια ενός usb 8 gb min και του diskmaker X ,ώστε να έχεις και το recovery partition.Ένα clean install λύνει πολλά προβλήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manik Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δοκίμασε να το δουλέψεις 2-3 μέρες με USB πληκτρολόγιο-ποντίκι και απενεργοποίησε το BT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fouskmech Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 και μένα μου το κάνει ( mid 14, MGX82, 13"). Και γω έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού 10.11.4 και νομίζω ότι φταίει αυτή. Προσοχή, δεν είμαι ειδικός, αλλά πριν το τελευταίο update, δεν μου έκανε τίποτα. Θέλω να πω, ότι και σε παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού έκανε διάφορα χαζοκολήματα κολήματα... Π.χ, με αυτή την έκδοση, ξαναβλέπω πότε πότε τη χρωματιστή ροδέλα. Με την προηγούμενη έκδοση λειτουργικού, είχα ξεχάσει την ύπαρξή της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 όταν ξεκινάς με το alt πατημένο εμφανίζεται το recovery partition? Recovery partition υπάρχει απλα δεν φαίνεται...δεν ξέρω το γιατι κ αν ειναι καινούργιο αυτο...κ σε μενα δεν φαίνεται MacBook Pro Retina 13.3 late 15Για να μπεις σε recovery mode κατα την εκκίνηση πατάς cmd+r παρατεταμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μήπως σου τρώει μνήμη το kernel_task και παγώνει μετά; Γιατί με την τελευταία αναβάθμιση μου τρώει κι εμένα πολλή μνήμη. Όταν το κάνω επανεκκίνηση, αδειάζει κάπως και ξεκινάει χαμηλά, αλλά μετά από ώρα καταλήγει να τρώει μέχρι και 4 giga, ανεξαρτήτως τι προγράμματα τρέχω. Δες το μπας και είναι τίποτα τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xanthigior Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δεν είσαι ο μοναδικός! Μετά το τελευταίο update 10.11.4 το πρόβλημα εμφανίζεται σε πάρα πολλούς όπως και σε μένα κυρίως σε safari και video ακόμα και σε καθαρά συστήματα χωρίς εγκατεστημένα προγράμματα, flash και addons. Μάλλον πρόβλημα με τους drivers κάρτας γραφικών. Ψάξε σε google και θα βρεις πολλά posts με το θέμα σου. Δες εδώ π.χ. http://forums.macrumors.com/threads/macbook-pro-2015-with-osx-el-capitan-10-11-4-system-wide-freeze.1963711/ Στείλε email στην apple να το αναφέρεις! Δε φταις εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xiristos Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες, Οπότε ουσιαστικά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε το επόμενο update μήπως και διορθωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα