konstantin79 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλησπέρα Με αφορμή αγοράς νέου ρουτερ(DSL N14U) που θα παραλάβω από βδομάδα άρχισα να παρατηρώ λίγο τα λάθη που εμφανίζει το τωρινό μου ρουτερ και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι φυσιολογικά. Αρχικά να αναφέρω πως η σύνδεση είναι forthnet και γενικά δεν έχω θέμα αποσυνδέσεων(κάνει μια κάθε 20-30 μέρες, μπορεί και πιο πολύ). Επίσης πάνω στην υπάρχουσα γραμμή είναι διακλαδωμένοι 2 όροφοι (παλαιότερα έμενα στον 2ο και επειδή η forthnet ζηταγε τέλος για μεταφορά στον κάτω όροφο +1 μήνα αναμονή για μεταφορά, προχώρησα σε μια απλή ένωση της γραμμής του πάνω οροφου με τον κάτω). Οταν ήταν μόνο ένας όροφος συγχρόνιζα γύρω στα 15000 και κάτι ενώ τώρα στα 12000 και κάτι(έχω ήδη κανονίσει από βδομάδα να αποσυνδέσω τον πάνω όροφο από την γραμμή μπας και κερδίσω τίποτα. Στα στατιστικά που έχω επισυνάψει αυτά που φαίνονται είναι φυσιολογικά από πλευράς λαθών και γραμμής?? Γενικά δουλεύει πολύ μtorrent και όταν δουλεύει παρατηρώ οτι τότε αυξάνονται κυρίως τα λάθη. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη
bill2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Καλημέρα Για αρχη θα έλεγα να αφισεις τον οροφο μονο που εισαι και μετα μονο ρουτερ χωρις splitter και τηλεφωνα
konstantin79 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 η αποσυνδεση των ορόφων θα γίνει μεσα στην βδομάδα. από εκεί και πέρα το ρουτερ είναι σε διπλή μπρίζα τηλεφώνου χωρίς κανένα φίλτρο ή splitter και στην δεύτερη υποδοχή της μπρίζας είναι το τηλέφωνο με φίλτρο. τα στατιστικά φαίνονται φυσιολογικά με τα λάθη που εμφανίζουν?
bill2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 δοκιμασε πρωτα μ ετυς οροφους μιπως και αλλαξει κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα