voltmod Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Η επόμενη ταινία με τον Spider-Man έχει τίτλο: Spider-Man: Homecoming. Τα σχετικά νέα επιβεβαίωσε σε σχετική ομιλία του στην σκηνή του συνέδριου CinemaCon στο Las Vegas, o Πρόεδρος της Sony Pictures, Tom Rothman. Ο Tom Rothman είπε ότι ο τίτλος αντικατοπτρίζει τόσο την εφηβική ηλικία του σούπερ ήρωα στην ταινία, αλλά επίσης και το ότι ο “Peter προσπαθεί να βρει τον δρόμο του για το σπίτι”. Στο συνέδριο έδειξαν επίσης κάποιο υλικό, και σε μία σκηνή ο έφηβος Peter Parker καθώς επιστρέφει στο σπίτι του, βρίσκει την θεία May (τον συγκεκριμένο ρόλο έχει αναλάβει η Marisa Tomei) να μιλάει με τον Tony Stark (Iron Man, Robert Downey Jr.). Στην ταινία Spider-Man: Homecoming, στον ρόλο του Peter Parker/ Spider-Man βρίσκουμε τον Tom Holland, τον τρίτο ηθοποιό μετά τους Tobey Maguire και Andrew Garfield που θα ενσαρκώσει τον αγαπητό σούπερ ήρωα. Σύμφωνα επίσης με το Variety, ο Michael Keaton βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παραγωγούς της ταινίας για να ενσαρκώσει τον ρόλο του κακού στο Spider-Man: Homecoming (δεύτερη φορά που ενσαρκώνει σούπερ ήρωα, μετά τις ταινίες Batman του Tim Burton). Η Sony και η Marvel ανακοίνωσαν ότι η νέα ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Ιουλίου του χρόνου, ωστόσο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Tom Holland και τον νέο Spider-Man να συμμετέχει στο Captain America: Civil War. Site: TheVerge Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
damoclesword Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Πείτε μου ότι η φωτογραφία του άρθρου είναι fan made και όχι η official της ταινίας! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Πείτε μου ότι η φωτογραφία του άρθρου είναι fan made και όχι η official της ταινίας! Για να την linkάρει το twitter account της Marvel..
pcos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 η επομενη θα λεγεται spider-man:comeback και η λαιδη Α θα κανει την κακια μαγισσα! 2
michael92 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, το logo ή ο ηθοποιός που θα πρωταγωνιστήσει; 3
bazzil Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω για τον Tom Holland όμως αυτή με τον Andrew Garfield ήταν για κλάματα.
michael92 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Γενικά και τα 3 casting του Spiderman (Maguire, Garfield, Holland) ήταν για κλάματα. Αν κάτι έσωζε τις πρώτες ταινίες ήταν ο Green Goblin και ο Doc Ock. 3
lifeowner771 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Το homecoming για τιτλος, θα μπορουσε να εχει βγει και απο sequel του american pie 7
Chocobo Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 O Tobey Maguire τελικα αποδειχτηκε πολυ καλη επιλογη. 1
Chocobo Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Πείτε μου ότι η φωτογραφία του άρθρου είναι fan made και όχι η official της ταινίας! Bollywood φαση 2
Bourdoulas Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δηλαδή αυτή εδώ (http://net-biographies.com/cm/771849/) θα κάνει την θεία Μέι; Αilf κι έτσι; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα