Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ομορφοπαιδα.

Εχω το εξης προβλημα. Ο αδερφος μου εχει τον FX 6300 μητρικη ASRock Fatal1ty 990FX Killer και ram HyperX 2x8g 1866mzh http://www.kingston.com/dataSheets/HX318C10FR_8.pdf. Πριν κατι μερες παραγγειλαμε αλλες 2χ8g 1866mzh. Οταν τις βαλαμε πανω συνολο 4χ8g το pc δεν ανοιγε. Με τις 2χ8 επαιζε κανονικα.

Μπαινω στην σελιδα της ASRock και βλεπω αυτο

Note5: The mainboard supports DDR3-2000 MHz DIMMs only when you install a 6-core cpu to the mainboard.

http://www.asrock.com/mb/AMD/Fatal1ty%20990FX%20Killer/?cat=Memory

Για βοηθηστε ρε παιδες σας παρακαλω...!!! Εχουμε κανει κατι λαθος..?? Θα επρεπε να ανοιγει κανονικα..??

Υ.Γ. Ανοιγει, κανει πως δουλευει αλλα δεν δινει εικονα.

Δημοσ.

Σε ποια σλοτ εχεις τα dimms?? Κανωνικα πρεπει να ειναι τα παλια στο 1 και 3 και τα καινουρια στο 2 και 4 ή το αντιθετο.Πρεπει να ειναι σε dual chanel.

Δημοσ.

Ακριβως οπως τα ειπες. Οι παλιες στο 1/3 και οι καινουριες 2/4. Βγαζω τις παλιες, βαζω μονο τις καινουριες 1/3, δουλευει. Προσθετω τις παλιες στο 2/4, δεν δινει εικονα. Με λιγα λογια δουλευει μονο με τα 2 dimmακια 1/3 ή 2/4. Μολις προσθεσω τα αλλα 2 "καπουτ".

Να πω κατι. Οι ραμ δεν ειναι ζευγαρια 2χ8. Αγοραστηκε πρωτα η μια, μετα απο κανενα 2μηνο η δευτερη και τωρα οι 2 καινουριες.

Δημοσ.

τα παντα εκανα. Οτι συνδυασμο φανταζεσαι.

Αυτη τη στιγμη που μιλαμε τις εβαλα στο δικο μου Ζ97 με 2χ4g που εχω πανω και δουλεψαν κανονικα.

Δημοσ.

Καλησπερα. Οχι δεν εχω κανει bios update..?? θα επρεπε..?? Η πιο καινουρια version ειναι η 1.60 και εχω την 1.10.

Socket    Family    Model               Power    Core    Frequency    FSB        L2 Cache    L3 Cache    CPURev.    Since BIOS

AM3+    FX    FD6300WMW6KHK 95W   Vishera 3500MHz   2000MHz   2MBx3         8MB               C0            All

Παρ'ολα αυτα μιλησα με την Asrock και μου ειπε οτι επειδη οι μνημες εχουν αγοραστει ως μια-μια και οχι σαν πακετο, υπαρχει η περιπτωση να αλλαζει το IC τους και γι'αυτο να μην δουλευουν. Κολοκυθια τουμπανα δηλαδη.!!

Επισης με καποια παιδια που μιλησα οι οποιοι εχουν πολλα χρονια AMD μου ειπαν οτι κανονικα θα επρεπε να δουλευουν και οτι πιθανον ειναι προβλημα στο mobo.

Δημοσ.
-snip-

Κάνε bios update, μπας και δουλέψουν. Όσο για την λίστα υποστήριξης, οι μνήμες που ποσταρες δεν υπαρχουν σε αυτή, και οι παρόμοιες αυτών λεει οτι υποστηρίζει μέχρι 2 dimms, οχι 4.

Δημοσ.

bios update εκανες??

Εχθες εκανα bios update. Εβαλα τις μνημες και ενω ανοιξε κανονικα, εκει που βγαζει το logo της microsoft μου πεταξε blue screen με το παρακατω error 0x00000050. Και σε safe mode να μπω παλι το πεταει.

Δημοσ.

Εχθες εκανα bios update. Εβαλα τις μνημες και ενω ανοιξε κανονικα, εκει που βγαζει το logo της microsoft μου πεταξε blue screen με το παρακατω error 0x00000050. Και σε safe mode να μπω παλι το πεταει.

Δώσε παραπάνω volts στην ram, αν είναι 1.5, βάλε λιγο παραπάνω πχ 1,55

Δημοσ.

Με δικη σου ευθυνη μπορεις αν θες να δοκιμασεις αυτο https://m.youtube.com/watch?v=zFsyveslmtg το βιντεο.Αλλα βγαλε τα 2 dimm των 8 για να ανοιξει.Αφου ανοιξει κανε οτι λεει το βιντεο.Μετα βαλ τα και δες αν λειτουργει.Επαναλαμβανω με δικη σου ευθυνη το κανεις,δεν ξερω κατα ποσο λειτουργει αυτος ο τροπος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...