Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πιο πολλα βεβαια ειναι τελειως σαβουρες και περισσοτερο για να τα κανεις platinum/100% achievements αξιζουν,ειδικα τα Tony hawk.Αν δειτε βαθμολογιες στο Metacritic για τα περισσοτερα πραγματικα τετοιες τιμες πρεπει να εχουν :P

Και βεβαια πιο αστειες ειναι και οι υποτιθεμενες αρχικες τιμες,ειδικα στο τελευταιο που λεει οτι ''κερδιζεις 60ευρω'' :D

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν αξιόλογοι τίτλοι. Εγώ τσίμπησα Game of Thrones και Transformers Devastation για Xbox One και Sword Art Online: Lost Song για PS4.

• Like 1
Δημοσ.

Η Limited του FF και το Blood Bowl 2 είναι αρκετά καλά deals πάντως...

Οπως ειχα πει και στο topic του Ps4,επαιζε ηδη καλυτερη προσφορα στο Final Fantasy με την Steelbook απο Πλαισιο στα 19.99 

http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-paixnidia-games/Square-Enix-Final-Fantasy-XV-Steelbook-Ltd-Edition-PS4-PS4X-0098.htm 

Δημοσ.

Tιποτα το ιδιαιτερο με μια προχειρη ματια για xboxone εκτος απο transformers,dmc(το ειχε και πιο πριν στα 20) και ισως η Limited του FF οπως γραφτηκε παραπανω.Γενικα για xboxone βρειτε gold γυρω στα 30-35ευρω μακραν η καλυτερη επενδυση και vfm που μπορεις να κανεις.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μακρια απο Hasbro Games και ειδικα απο το Trivial, οχι απλα μακρια, θα κλαψετε με μαυρο δακρυ

εγω αν ηταν ελληνικο θα το χτυπαγα για την παρεα
  • Like 1
Δημοσ.

εγω αν ηταν ελληνικο θα το χτυπαγα για την παρεα

Ετσι εκανα και εγω και κοιτουσαμε 4 ατομα τους σερβερς να μη μπορουν να σταθεροποιηθουν για πανω απο 5 λεπτα...να παιζουμε και να μην βαθμολογουνται οι απαντησεις μας, κτλπ...απλα η χειροτερη εμπειρια ever(χωρις να αναφερω τις ωρες επικοινωνιας με ubisoft, sony )

Δημοσ.

Ετσι εκανα και εγω και κοιτουσαμε 4 ατομα τους σερβερς να μη μπορουν να σταθεροποιηθουν για πανω απο 5 λεπτα...να παιζουμε και να μην βαθμολογουνται οι απαντησεις μας, κτλπ...απλα η χειροτερη εμπειρια ever(χωρις να αναφερω τις ωρες επικοινωνιας με ubisoft, sony )

υπάρχει κανενα μελλον για ελληνικες ερωτησεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...