yimmiyimmi Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Επειδή από ότι βλέπω όλο και περισσότεροι εμφανίζονται στις αγγελίες που γενικώς εξαπατούν ,και επειδή πρόσφατα την επαθα και εγώ(30ευρω ευτυχώς μόνο ),θεωρώ ότι πέρα από το τι να προσέχουμε εμείς οι ίδιοι ,θα ήταν καλό το μέλος που πρωτομπενει να περνάει ένα χρόνο τάδε(5 μήνες ,3 ότι ορισθεί τέλος πάντων), για να μπορεί να βάλει αγγελίες,γιατί και εγώ στη λογική του 30ευρου που λέω σιγά μωρέ,ας το πάρω από το τάδε ας μην έχει αξιολογήσεις ας πάρει και μία και αποδείχθηκε τάπα ,άρα νομίζω η καλύτερη ασφάλεια θα ήταν αυτή και αυτός ο χρόνος νομίζω θα ήταν απαγορευτικος για κάποιον να περιμένει ,έχει ειπωθεί πολλές φορές απλά να πω ότι το πάθημα ευτυχώς έγινε μάθημα με το 30 ευρώ μόνο,και ότι από δω και ύστερα θα ακολουθώ αν δε παρθεί κάποια λύση τη λογική ,αξιολογήσεις και συμμετοχή σε θέματα forum κλπ απλά είναι κρίμα να φτάσουμε εκεί και να μην εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο για βλακειες και φυσικά δυσφήμιση για το site να ακούγονται αυτά.
Grim Ripper Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εγώ αυτό που έχω δει σε ένα άλλο forum είναι ότι μπορείς να έχεις πρόσβαση στο υπο-forum των πωλήσεων/ανταλλαγών μόνο αν έχεις πάνω από έναν αριθμό από posts.
Sotosgl Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εγώ αυτό που έχω δει σε ένα άλλο forum είναι ότι μπορείς να έχεις πρόσβαση στο υπο-forum των πωλήσεων/ανταλλαγών μόνο αν έχεις πάνω από έναν αριθμό από posts. Δεν ειναι λυσεις. Αλλωστε οι περισσοτεροι λογαριασμοι στις αγγελιες ανηκουν στο ιδιο ατομο για να παρακαμψει το οριο. Υπαρχουν τυποι που εχουν 5 6 χρονια inactive accounts ετοιμα για χρηση. Αν βαλουν οριο στα posts θα γεμισουμε spam και σχολια τυπου "χαχαχαχα" "αψογο" "ουαου" και θα συνεχισουν να βαζουν αγγελιες με μηδενικη συμμετοχη στο Forum. Verification με κινητο παλι παιζουν πακιστανικα Fee ισως λεει αλλα και παλι...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/504987-προτάσεις-για-αγγελίες/
Προτεινόμενες αναρτήσεις