GusHLR Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδια , εχω στην κατοχη το flex2 της lg , και εχω καποια θεματακια στα οποια θα ηθελα την γνωμη σας . Θα ηθελα να τονισω αρχικα οτι κινητο φοραει 16gb εξτρα μνημη ... Λοιπον τωρα τελευταια εχω καποια freeze καποιον δευετερολεπτων μετα συνεχιζει κανονικα το τηλεφωνο επισης αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το τηλεφωνο καποιες φορες οταν κλειδωμενο και πας να το ανοιξεις , η οθονη κοκκινιζει με αρνητικα χρωματα , οπως το iphone μπορεις να το βαλεις να παιζει αρνητικα και να φαινεται μαυρο .... φανταστειτε το σε κοκκινο αλλα με το που το ξανα κλειδωσεις και το ξανα ανοιξεις λειτουγει κανικα .... Επισης η οθονη ζεσταινεται πολυ ευκολα κατα την φορτιση και το gaming ... Θελω τα φωτα σας σχετικα με το χρωμα και οχι για τα αλλα .....
saruman123 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδια , εχω στην κατοχη το flex2 της lg , και εχω καποια θεματακια στα οποια θα ηθελα την γνωμη σας . Θα ηθελα να τονισω αρχικα οτι κινητο φοραει 16gb εξτρα μνημη ... Λοιπον τωρα τελευταια εχω καποια freeze καποιον δευετερολεπτων μετα συνεχιζει κανονικα το τηλεφωνο επισης αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το τηλεφωνο καποιες φορες οταν κλειδωμενο και πας να το ανοιξεις , η οθονη κοκκινιζει με αρνητικα χρωματα , οπως το iphone μπορεις να το βαλεις να παιζει αρνητικα και να φαινεται μαυρο .... φανταστειτε το σε κοκκινο αλλα με το που το ξανα κλειδωσεις και το ξανα ανοιξεις λειτουγει κανικα .... Επισης η οθονη ζεσταινεται πολυ ευκολα κατα την φορτιση και το gaming ... Θελω τα φωτα σας σχετικα με το χρωμα και οχι για τα αλλα ..... http://www.tested.com/tech/android/1357-how-to-test-the-quality-of-your-android-phones-touchscreen/
GusHLR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Θα το τσεκαρω απο την συσκευη , αν και μου φαινεται οτι θα το δωσω για σερβις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα