Zein Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 μας τα εχουνε πρηξει με το VR ή μου φαινεται? Ολο ανακοινωσεις και ανακοινωσεις και απο τελικο προιον τιποτα.
Retromaniac Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 μας τα εχουνε πρηξει με το VR ή μου φαινεται? Ολο ανακοινωσεις και ανακοινωσεις και απο τελικο προιον τιποτα. Το occulus έχει κυκλοφορήσει; Το έχασες; 1
alelo Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 είναι μικρή ακόμα η ανάλυση το huawei για vr. Το s6 με την ανάλυση που έχει και πάλι βλέπεις τα πιξελ . Σαν εμπειρία είναι οκ δεν αντιλέγω αλλά μετά από λίγο κουράζει και πιστεύω ταλαιπωρείς τα μάτια σου αρκετά. 1
paploa Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Υπομονή 1-2 χρόνια ακόμα. Να δούμε πως θα πάει η συγκεκριμένη αγορά. Για να ζήσεις την "πλήρη" εμπειρία πάντως θες 1000+ ευρώ. Ακόμα και η Sony βγάζει νέο Playstation για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική. Οπότε όσοι έχουν όρεξη και χρήματα θα γίνουν τα πρώτα "πειραματόζωα", οι υπόλοιποι ας περιμένουμε. 1
calculator Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Η δεύτερη γενιά θα είναι πραγματικά mainstream. 1
theshopgr Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δεν ξερω για εσας καλο το VR αλλα αυτη η σαμσουνγκ παντου ομως!δεστε στα αριστερα το κυριο με το Samsung galaxy k zoom .ειμαι σιγουρος πως ατομα τις Huawei ζουμαρουν και ξαναζουμαρουν την φωτο και λενε ε απιστευτο...
yiannis_1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μια χαρά gadzetakia είναι τα vr headset. Μιας και ήθελα να δοκιμάσω πήρα το παρακάτω http://m.banggood.com/BlitzWolf-VR-Glasses-with-Bluetooth-Control-Virtual-Reality-Headset-For-3_5-6_0-inch-Cellphone-p-1039435.html Το οποίο είναι εξαιρετικο και σε τιμή χώμα. Δοκίμασα κάποιες εφαρμογές από το playstore και είναι κάτι διαφορετικό κάτι καινούργιο. Οι 360° που προσφέρει σε πολλά βίντεο είναι πάρα πολύ όμορφο ειδικά σε μέρη όπως βυθος θάλασσας η διαφορα αξιοθέατα. Παιχνίδια δεν έχω δοκιμάσει ακόμα χθες μου ήρθε. Θέλει μεγάλη οθόνη και καλή ανάλυση. Το NOTE 3 έχει Full HD και πιστεύω μια uhd η 4k θα δείχνει ακόμα καλύτερα. Τα ψευτοapps απο το store δεν λεν και πολλά. Δοκίμασε όποιο παχνίδι υπολογιστή θες.Θα χρειαστείς ενα usb καλώδιο φόρτισης και ενα προγραμμα που λεγεται trinus.https://www.youtube.com/watch?v=gttNjQqUnVo
tarantules Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Εγώ θα περιμένω την VR έκδοση των Lidl... 1
freegr Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Κινεζικής κατασκευής και τα ματάκια μας έχουν να δουν πολλά τελικά..
stefanos_79 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δικια μου αισθηση ειναι οτι το VR θα εχει την τυχη του 3D (ή αλλιως ειναι η αναβαθμισμενη 3D πατατα) . Μας ειχαν πρηξει με το 3d παρτε τηλεορασεις, μονιτορ, bluray players ζηστε μια νεα εμπειρια σε ταινιες παιχνιδια κτλ κτλ... @@ ακομα και οι ιδιοι κατασκευαστες εχουν εγκαταλήψει αυτη την τεχνολογια. Τωρα το hype ,trend ή οπως αλλιως θες να το πεις προβαλει το VR. Ειλικρινα (κρινω απο προσωπικη εμπειρια) εχει πλακα δινει αλλη εμπειρια χρησης-θεασης κτλ αλλά δεν ειναι για πολυ. Ειναι να το δοκιμασεις 2-3 φορες να το δειξεις σε καποιο φιλο και τελος. Κουραζει αφανταστα προκαλει δυσφορια κ.α Δυσκολα θα δεις 3ωρη ταινια ή να παιξεις ενα σαββατιάτικο βραδυ. Plus το κοστος ειναι μεγαλο...Ας μη γελιομαστε εδω εχουμε πισι θηρια και ακομα παλευουν να παιξουν αξιοπρεπως παιχνιδια με το vr η πολυπλοκοτητα επαυξάνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα