Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μας τα εχουνε πρηξει με το VR ή μου φαινεται?

Ολο ανακοινωσεις και ανακοινωσεις και απο τελικο προιον τιποτα.

Δημοσ.

μας τα εχουνε πρηξει με το VR ή μου φαινεται?

Ολο ανακοινωσεις και ανακοινωσεις και απο τελικο προιον τιποτα.

Το occulus έχει κυκλοφορήσει; Το έχασες;

• Like 1
Δημοσ.

είναι μικρή ακόμα η ανάλυση το huawei για vr. Το s6 με την ανάλυση που έχει και πάλι βλέπεις τα πιξελ . Σαν εμπειρία είναι οκ δεν αντιλέγω αλλά μετά από λίγο κουράζει και πιστεύω ταλαιπωρείς τα μάτια σου αρκετά.

• Like 1
Δημοσ.

Υπομονή 1-2 χρόνια ακόμα. Να δούμε πως θα πάει η συγκεκριμένη αγορά. Για να ζήσεις την "πλήρη" εμπειρία πάντως θες 1000+ ευρώ. Ακόμα και η Sony βγάζει νέο Playstation για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική. Οπότε όσοι έχουν όρεξη και χρήματα θα γίνουν τα πρώτα "πειραματόζωα", οι υπόλοιποι ας περιμένουμε. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω για εσας καλο το VR αλλα αυτη η σαμσουνγκ παντου ομως!δεστε στα αριστερα το κυριο με το Samsung galaxy k zoom :D.ειμαι σιγουρος πως ατομα τις Huawei ζουμαρουν και ξαναζουμαρουν την φωτο και λενε ε απιστευτο...

Δημοσ.

Μια χαρά gadzetakia είναι τα vr headset. Μιας και ήθελα να δοκιμάσω πήρα το παρακάτω

http://m.banggood.com/BlitzWolf-VR-Glasses-with-Bluetooth-Control-Virtual-Reality-Headset-For-3_5-6_0-inch-Cellphone-p-1039435.html

Το οποίο είναι εξαιρετικο και σε τιμή χώμα. Δοκίμασα κάποιες εφαρμογές από το playstore και είναι κάτι διαφορετικό κάτι καινούργιο. Οι 360° που προσφέρει σε πολλά βίντεο είναι πάρα πολύ όμορφο ειδικά σε μέρη όπως βυθος θάλασσας η διαφορα αξιοθέατα. Παιχνίδια δεν έχω δοκιμάσει ακόμα χθες μου ήρθε.

Θέλει μεγάλη οθόνη και καλή ανάλυση. Το NOTE 3 έχει Full HD και πιστεύω μια uhd η 4k θα δείχνει ακόμα καλύτερα.

Τα ψευτοapps απο το store δεν λεν και πολλά.

Δοκίμασε όποιο παχνίδι υπολογιστή θες.Θα χρειαστείς ενα usb καλώδιο φόρτισης και ενα προγραμμα που λεγεται trinus.https://www.youtube.com/watch?v=gttNjQqUnVo

Δημοσ.

Δικια μου αισθηση ειναι οτι το VR θα εχει την τυχη του 3D (ή αλλιως ειναι η αναβαθμισμενη 3D πατατα) . Μας ειχαν πρηξει με το 3d παρτε τηλεορασεις, μονιτορ, bluray players ζηστε μια νεα εμπειρια σε ταινιες παιχνιδια κτλ κτλ... @@ ακομα και οι ιδιοι κατασκευαστες εχουν εγκαταλήψει αυτη την τεχνολογια.

Τωρα το hype ,trend ή οπως αλλιως θες να το πεις προβαλει το VR. Ειλικρινα (κρινω απο προσωπικη εμπειρια) εχει πλακα δινει αλλη εμπειρια χρησης-θεασης κτλ αλλά δεν ειναι για πολυ. Ειναι να το δοκιμασεις 2-3 φορες να το δειξεις σε καποιο φιλο και τελος. Κουραζει αφανταστα προκαλει δυσφορια κ.α  Δυσκολα θα δεις 3ωρη ταινια ή να παιξεις ενα σαββατιάτικο βραδυ. Plus το κοστος ειναι μεγαλο...Ας μη γελιομαστε εδω εχουμε πισι θηρια και ακομα παλευουν να παιξουν αξιοπρεπως παιχνιδια με το vr η πολυπλοκοτητα επαυξάνεται :)   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...