Vasilis 07 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μα γι αυτό ρωτάω μπας και έχει κανείς κάποιον να πει την εμπειρία του. Γιατί από video-photos δεν φαίνονται καλά (αλλιώς δείχνουν στην πραγματικότητα). Τον λευκό προτείνω αλλά θέλει red. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Το κόκκινο έχοντάς το δει από κοντά δεν μου άρεσε, σε σύστημα φίλου που ήθελε κόκκινα φανάκια, το κόκκινο είναι αρκετά σκούρο και δεν τονίζει αρκετά το hardware. Κάτι aerocool 120 κόκκινοι είναι, δεν έχουν και τόσο δυνατά leds, αλλά και με δυνατότερα πάλι ο φωτισμός αν και καλύτερος με το κόκκινο θα παρέμενε κάπως σκούρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Θα διαφωνήσω για το σκούρο που λες δεν είναι τόσο, κόκκινο κανονικό όχι ξέπλυμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μου έχει μείνει από τα φανάκια που είδα που ήταν σχεδόν ξέπλυμα. Στο μυαλό μου έχω πως και με δυνατό κόκκινο δεν θα είχε τον φωτισμό που θα είχε με άσπρα led, anyway γούστα είναι αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μου έχει μείνει από τα φανάκια που είδα που ήταν σχεδόν ξέπλυμα. Στο μυαλό μου έχω πως και με δυνατό κόκκινο δεν θα είχε τον φωτισμό που θα είχε με άσπρα led, anyway γούστα είναι αυτά. για τα άσπρα ναι βγάζουν πιο δυνατό φως άλλα και με τα κόκκινα θα κάνει δουλεια ρίξε μια μάτια θα καταλάβεις τι λέω 5 έχει αυτό μέσα 3-4 αυτο και το μπλε ειναι οκ edit βρήκα και με λευκά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Όντως είναι μια χαρά, τι να πω τότε, ας πάρει όποιο του κάνει κλικ . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα